Milenko bo ja nie kupuję dla siebie tylko na sprzedaż i jeżeli większości z Was coś się podoba to wtedy wiem że mi zejdzie :)
Printable View
uwielbiam styl marynarski. motywy kwiatowe też. :) z tego, co mi wiadomo, to modne są również ubrania w tzw. stylu militarnym. :)
a te rozkloszowane bluzki nie podobają mi się. :P
przebrnęłam przez cały temat i powiem Wam że ja najbardziej to kocham trampki i japonki :D chyba nawet jak będę stara i stetryczała to będę je nosić. Mój luby kiedyś powiedział że rzuci je za psem, bo kobieta powinna chodzić na taaaaaaaakich obcasach. Niech on sobie sam chodzi w szpilkach, ja mam 182cm wzrostu i zawsze marzyłam żeby się skurczyć, kolejną sprawą jest to że jestem dość pulchna i cieniutkie szpileczki odpadają bo wyglądałyby jakby mialy się zaraz złamać pode mną, a jeszcze inna sprawa że mam rozmiar buta 42/43 i uwierzcie że ciężko mi znaleźć ładne buty, zazwyczaj kupuje to co jest byle damskie, spodnie też wszystkie za krótkie zawsze, także za modą nigdy nie nadąże :P ale zaczynam przekonywac się do spódnic, bo nie mam już co na tyłek włożyć, szukałam ostatnio spodni, ale bez skutku, a nie chce mi sie jechać 120km do Wrocka specjalnie po spodnie.
te buciki mi sie podobają na zimową porę http://www.stylowebutki.pl/products/...4%85zowe-.html
może nawet bym w nich chodziła jakbym się wcisła :)
łydki to ja akurat mam szczupłe, tylko dupsko wielkie :D
czasami to się zastanawiam czy gdzieś w pobliżu nie ma jakiegoś sklepu dla transwestytów :P hehe tam powinni mieć duże rozmiary. U nas jest sklep z dużymi rozmiarami butów damskich nawet do 46 z tego co pamiętam, ale takie brzydkie te buty tam mają że masakra, a ceny powalają na kolana. bez 400zł nie ma co podchodzić w ogóle...
Dziewczynki proszę o opinię , jak podobają wam się te ciuszki :)
Mnie się tylko te sukieneczki podobają :) reszta nie w moim stylu. Raczej takich nie noszę :)
ciekawe te sukieneczki tylko tak dziwnie leżą...jakby były za duże
sukienki całkiem, całkiem, tuniki super różowy tip tez boski
Dzięki dziewuszki :) Dodałam jeszcze kombinezon bo wcześniej mi gdzieś umknął :)
sukienki i ostatni strój:good: ale na te modelki patrzeć się nie da...:D
ooo ja taki kombinezon to bym chciała:):)
kombinezon mi si epodoba ^^
A ja znowu z prośbą o pomoc w podjęciu decyzji czy fajne czy nie :D
tylko wdzianko 4 jest mim zdaniem ładne;)
To ja Wam pokarzę buty, na które się napalam, bo nie mam na nie ok300zł:D
DESTIME - women's pointed-toe pumps for sale at ALDO Shoes.
U lala Farbi :love: piękne są :love:
kachna831 sukienki bardzo mi się podobają, bo statnio miałam chrapkę na takie własnie sukieneczki ale jak juz jakies znalazłam to cena zwalała z nóg i mi wybiła z głowy chec na sukienke :D
farbi ale butki, super
a takie najprawdopodobniej wkrótce będę miec:
ORPIN - women's peep-toe pumps for sale at ALDO Shoes.
Są śliczne Farbi :love: świetny kolorek :D
A ja się zdecydowałam i zamówiłam:
kombinezon cudny, ale u Ciebie pewnie znów nie będzie mnie na niego stać:( a te buty u mnie w Aldo podobne są w wersji czarnej i kremowej;) Bo ja w Aldo pracuję i codziennie napalam się na cudne buty:love:
Śliczne są,bardzo, tylko że niestety dla mnie za wysokie trochę chyba :/: mężowi czubek głowy bym w nich widziała :D
A takie kremowe to by mi się przydały :buja:
piękne, ale bardzo mi sie podoba wczesniej w fotkach bluzka niebieska jasna z sercem:D Sliczna!