Sugeruję tylko, że na stronie powinno być zaznaczone, że są to rzęsy gorszej jakości, bo zwykła osoba może się nie zorientować. Także 40 zł wyrzucone niestety w błoto.
Printable View
Sugeruję tylko, że na stronie powinno być zaznaczone, że są to rzęsy gorszej jakości, bo zwykła osoba może się nie zorientować. Także 40 zł wyrzucone niestety w błoto.
Jeżeli produkt nie spełnia twoich oczekiwań, to czy nie jest tak, że do 10 dni możesz odesłać towar ? 40 zł piechotą nie chodzi.
a ma ktoś te tańsze pesety? jestem przed zakupem
ja uważam, że w przypadku rzęs gorszej jakości nie tylko powinno być to wyraźnie napisane, lecz powinno być też zdjęcie, przedstawiające właśnie ten produkt.
a tak na marginesie, to uważam, że Noble w ogóle nie powinni sprzedawać takiego syfu. bo jeżeli są to takie rzęsy, jak jedna z dziewczyn wstawiła no forum w wątku o produktach polecanych i niepolecanych, to ten produkt absolutnie nie nadaje się do pracy. myślę, że ja nie dałabym rady z tamtych rzęs zrobić starannej aplikacji.
mam dodatkowo pytanie do Noble, kiedy rzęsy w paskach będą miały podpisane rozmiary? to jest niesamowite ułatwienie dla początkujących stylistek, które jeszcze nie odróżniają rozmiarów na pierwszy rzut oka.
Cieszę się,że ktoś podziela moje zdanie. Opisy rzęs tańszych i droższych niewiele się różnią. Nie wiem czy tak jest, ale ja bym odesłała gdyby tak było, że jest 10 dni. Napiszę do noble i poproszę o wymianę produktu, bo na stronie nie jest zasugerowane , że rzęsy są gorsze, a wręcz przeciwnie, są bardzo zachwalane.
sprawdziłam na stronie federacji konsumentów i tam jest napisane, że:
Zgodnie z ustawą:
- Jeśli rezygnujesz z zakupu, to umowa pomiędzy Tobą a sprzedawcą uznawana jest za niezawartą i jesteś zwolniony ze wszelkich zobowiązań, musisz jednak oddać produkt w stanie niezmienionym (czyli nie możesz go używać przez te 10 dni), ale możesz go wypróbować (czyli przymierzyć, sprawdzić, jak działa).
- Termin 10-dniowy liczy się od dnia dostarczenia produktu, a w przypadku usługi od dnia zawarcia umowy.( źródło: federacja-konsumentów.org).
Przepraszam, jeżeli w ten sposób zrobiłam offtopik, jednak to chyba ważne, żeby każdy znał swoje prawa - a akurat w tym temacie o tym wspomniano.
sztynka - U nas istnieje możliwość zwrotu towaru do 10 dni bez podania przyczyny. Napisz nam proszę maila to prześlemy Ci nowe rzęsy za 25,90 w zamian, nie musisz odsyłać produktu.
Alu - Wiemy o tym i staramy się wprowadzać tego typu zmiany. Chyba nie widziałaś, ale już są u nas dostępne rzęsy MIX SMART z oznaczeniami długości na paskach. Jednak w związku z tym, że mamy jeszcze klasyczne opakowania rzęs nie chcemy o tym pisać, dopóki nie będziemy mieli wszystkich rzęs w nowych opakowaniach. Nie mniej jednak teraz produkujemy już na nowych matrycach i już niedługo wszystkie mixy będą już miały opisane długości.
sztynka - Właśnie sprawdziliśmy ten rodzaj rzęs o których pisałaś, rzeczywiście coś jest nie tak, więc zawieszamy ich sprzedaż.
Dziękujemy za zwrócenie nam uwagi na problem.
to i ja dodam cos od siebie :D
brakuje mi rzęs cieniowanych w mixie. ale za to bananowy remover wyjatkowo smakowity.
kiwaczek2 Dziękujemy za sugestie.
Bananowy remover to był pomysł Ali :)
Jeśli chodzi o rzęsy cieniowane w MIXie to miło nam poinformować że przymierzamy się do ich wprowadzenia :]
Całkiem możliwe że będą dostępne pod koniec maja lub w czerwcu.
Takie podejście pracowników Noble zasługuje na pochwałę:ok:
Obsługa i reakcja bardzo profesjonalna i na wysokim poziomie.:yess:
Śpieszę donieść , że po tygodniu od aplikacji klejem sensitive NIE MAM objawów alergii jaka towarzyszyła klejowi U+ z Evo. Znalazłam chyba swój numer 1 :D W prawdzie zupełnie inne właściwości, ale zdrowie jest dla mnie ważne, a przede wszystkim, że jest szansa realizacji w zawodzie stylistki rzęs. Klej bardzo łagodny, zero oparów. Rzęski po 25,90 skręt C bardzo piękne, lekkie, ładnie się układają. Czekam w takim razie na paczuszkę z rzęsami 10 i 12 mm i kleję dalej moim klejem wspaniałym :*
to jak taki koncert życzen to ja lecę dalej z życzeniami :D
a tak na poważnie to brakuje mi (wszędzie, nie tylko u was) pojedynczych paskow rzęs kolorowych. tj teraz do 2 konkursów kupię cala paletke i potem bedzie leżec w kącie.
kiwaczku, trochę w tym racji masz. nie potrzebujesz całej palety kolorowych rzęs. a może by dało się tak zrobić na sprzedaż właśnie po 1 pasku rzęs kolorowych, widziałam coś podobnego na targach - były próbki rzęs na paskach, pakowane w okrągłe plastykowe pudełka (do rzęs sypanych) po 1 lub 3 paski :)
Noble, dziękuję bardzo za szybkie i właściwe reakcje na uwagi klientek-stylistek. jesteście the best!
dodam kilka spostrzeżeń:
- też ciekam na miksy rzęs cieniowanych, szczególnie na mój ulubiony fiolet, fajnie, że będą :)
- bananowy remówer jest fantastyczny, skoro jest limitowana edycja, to poproszę odłożyć dla mnie 5 sztuk :D będę teraz wszystkim klientkom ściągać rzęsy, bo praca z nim to sama przyjemność :ok:
- i niezmiernie mnie cieszy fakt, że będą kiedyś wszystkie rzęski podpisane :skacze::skacze: dziękuję :D
kiwaczek polecam dogadać się z którąś dziewczyną i kupić paletkę na pół, ja tak wcześniej zrobiłam z naszą forumową Izi i dzięki temu nawiązałam też fajny kontakt z koleżanką po fachu:)
Super pomysł, postaramy się zaradzić :)
a jeśli już mowa o dzieleniu na pół to dzisiaj lub jutro przedstawimy Wam nowość RZĘSY DWUDŁUGOŚCIOWE, czyli dwie długości na jednej paletce.
Jejku jak czytam to aż sie nadziwić nie mogę :) Noble lashes jak złota rybka, aż muszę pomyśleć co ja bym sobie życzyła :) Fantastyczne podejście!
o! te 2 długosci w kolorowych to byłaby bomba. mam nadzieję ze w najbliższej przyszlości :D
Może nie dokładnie jak złota rybka, ale staramy się spełnić tyle życzeń ile się da:).
Póki co przedstawiamy obiecane rzęsy dwu-długościowe. na razie czarne w wersji Smart.
http://static1.tradoro.pl/80/player/2dl.jpg
obkupiłam się aż mnie skręca z bólu :D Mam nadzieję że wysyłka szybka, bo jestem w potrzebie.
Noble jakie super wiesci 2 dlugosci w 1 palecie YES Yes kocham Was :) moja kursantka zaraz sie u Was napewno obkupi w takie :D na poczatek idealne :D
To ja zamawiam 4 sztuki removerów bananowych rowniez :D no i napewno jeszcze inne sprawy ale to juz na PW :)
witam Aga, nie zapomnij prosze poinformować kursantki o 5% rabacie.
Czekamy więc na wiadomość na priv.
Ja już siedzę na stronce i przebieram,co zamówić! Już się doczekać nie mogę,aż przetestuję,bo od jakiegoś czasu się przymierzam :)
dzisiaj dotarła do mnie paczuszka od noble. dziękuję :] na te dwudługościowe napewno za niedługo do was zapukam - super oferta:cwaniak2:
a ja polecam wypróbować welurowe aplikatory do mycia rzęs, naniesienia primera itd. akurat do tego celu są duużo wygodniejsze, niż mikroszczoteczki :ok:
aplikatorki również polecam bo ostatnio się zaopatrzyłam, ale rzecz genialna to folia do kleju. zakupiłam dawno temu ale wypróbowałam całkiem niedawno. w końcu nie mam usmarowanego klejem kamienia. a najlepsze jest to że nie rozpływa się po nich klej, tylko trzyma się zwartej kropelki. :skacze: mała rzecz a cieszy...
a u mnie na kamyku też była piękna kopuła, klej się nie rozpływał, ale często musiałam zmieniać kroplę. mam wrażenie, że klej z naklejki dłużej nie wysycha :)