mi to wsio równo, ale jak pod koniec stycznia miałoby nas być więcej to czemu nie... ;)
Printable View
mi to wsio równo, ale jak pod koniec stycznia miałoby nas być więcej to czemu nie... ;)
Szkoły dzienne specjalnie dla nas w weekend nie otworzą, a w styczniu zaoczne mają multum zjazdów wiec brak wolnych sal.. I jeszcze sezon na choroby "pani się tym zajmująca jest na zwolnieniu lekarskim" ;p Oj coś zaczynam to czarno widzieć
Wstępnie mam zarezerwowaną salę!
Data 26.01.2013
Proszę wszystkie zdecydowane osoby z listy głównej o wpłatę przynajmniej zaliczki 70 zł do dnia 5.12.2012( dopłata ok 30 zł do końca grudnia).
Brak wpłaty zaliczki równa się skreśleniem z listy!
Jeśli potrzebujecie czegoś ze sklepu EF -czekam do końca tego tygodnia! Obowiązuje 10% upust
ZAPRASZAM! WSZELAKIE PYTANIA NA PW :)
ja mam problem z dojazdem jak będą 26:placz::(
warsztaty rozpoczna sie o godz 10? ;) bo mysle jak z dojazdem.
Ile musze poswiecic czasu by dojechac z dworca PKP ?
a ja mam pytanko z ta wplata czy jest mozliwosc przesuniecia troche czy to wymuszone jest zamawianiem sali? bo bidny listopad musze cos nazbierac a jeszcze na oplaty nie nazbieralam :)
Gdzie Choco będziemy miały warsztaciki-na jakiej ulicy ?
Najprawdopodobniej będzie to pub-restauracja na Pałuckiej ( jestem w trakcie negocjacji)
---------- Dodano o godzinie 15:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:44 ----------
Zyza zaliczka niestety musi być, żebym wiedziała ile osób faktycznie będzie bo za tyle muszę zapłacić zaliczkę włascicielce:-/
Dojazd zajmie mniej więcej ok 40 min. z pkp więc możemy choćby i o 11.00 zacząć bo mamy cały dzień salę dla siebie, z obiadkiem. W trakcie można będzie sobie zamówić też inne rzeczy na własny koszt ( np. piwo;))
Trasa na mapie Google
http://maps.google.pl/maps?saddr=Dwo...ra=ls&t=m&z=12
Jakby ktoś zrezygnował i było jeszcze jakieś miejsce to ja chętnie :)
Okey... to wszystko wiem. Może ktośby mnie chciał zgarnąć z dworca PKP żebym się nie zgubiła? Będę już około 10 a nawet chyba wcześniej na miejscu :D
Ja Cię wezmę! mrr :D
dziewczynki a czy któraś z Was jedzie może z okolic Sulechowa/Zielonej Góry? co bym mogła się zabrać i dorzucić do paliwa :) :P
Okiiii :D to ja dotrę z Pati :)
:*
Kalaa a Zyzka?
Jeżeli to jest 26go to ja oficjalnie rezygnuję, uczelnia.... ;/ szkoda. Myślę ze szybko znajdzie się chętna na moje miejsce.
Szkoda ale rozumiem:(
Danutka była chętna widziałam :)
ja raczej pociagiem :) brak auta :)
Ja sie zalapie na liste???? Proszeee
Zorientuję się ile mi tam osób wejdzie i dam znać jak najszybciej:)
może akurat sala pomieści więcej osób :)
Zapłacone :)
UWAGA
JUTRO MIJA TERMIN WPŁACENIA ZALICZEK NA WARSZTATY
OSOBY KTÓRE NIE WPŁACĄ DO JUTRA DO GODZ. 22.00 ZOSTANĄ WYKREŚLONE Z LISTY UCZESTNIKÓW A NA ICH MIEJSCE WPISZĘ OSOBY Z LISTY REZERWOWEJ.
JEŚLI NIE ZBIORĘ 2O OSÓB WARSZTATY BĘDĄ PRAWDOPODOBNIE ODWOŁANE (koszt wynajmu sali)
OSOBY Z LISTY REZERWOWEJ (JAK TYLKO SIĘ NA NIEJ POJAWIĄ) PROSZĘ O WPŁATĘ PIENIĘDZY DO 10.12.2012
POZDRAWIAM!
O matko :D co ja sobie ubzdurałam, że do 12.12 dobrze, że przeczytałam
A gdzie jest ta lista rezerwowa? Jestem na niej??