Oczywiście, że możesz użyć tipsow. Nic nie jest narzucanie z góry. Długość również zależy od Ciebie.
---------- Dodano o godzinie 10:02 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:00 ----------
No już nie przesądzają tylko dzialaj ;)
Printable View
czy karteczke z tytulem i nazwy forum tak jak w konkursie MM nalezy umiescic czy to w tym konkursie nie jest obowiazkowe? :)
Regulamin o tym nie mówi, więc nie :)
Dacie radę dziewczyny. Ja żałuję że nie moge wziąść udziału.:(
Wysłałam...
i proszę podążać tym tropem co Evelyn :)
Ja tez będę wysyłać, czekam na wenę twórczą, aż mnie dopadnie i będę tworzyć :D bo jak narazie to mnie dopada głód, sen, ochotę na kawe i inne takie :D
i zapomniałam dodać, że po zakończeniu konkursu pokaże wam, aż cztery inne wersje na ten konkurs... mój rekord:)
No to się nieźle napracowałaś Evelyn :)
Evelyn :wow: - to się chwali prawdziwe zaangażowanie, dążenie do doskonałości - zazdraszczam podejścia, ja jestem zbyt leniwa :nie_powiem:
szkoda że nie spełniam warunków..
Ilonka nie ten konkurs to następny :-)
Tylko bądz aktywna :)
a ja niestety zrobię na ostatni moment, bo w poniedziałek wyjeżdżam i nie dałam rady wcześniej, ale pomysł już mam od początku, ciekawe jak będzie z wykonaniem ;)
A ja mam ogromne chęci ,ale tak się tym spiełam ,że nagle czarna pustka w głowie :(
a nawet jak pojawia sie jakis fajny pomysł,to kasuję sama siebie: " nie dasz rady " :( buuu
no udalo sie cos tam wytworzyc:D
i ja też już coś wymodziłam :skacze:
Zrobiłam, wysłałam, średnio jestem zadowolona, ale trudno :D teraz będę czekać na Wasze pracę, bo temat niesamowicie ineteresujący :)))
:cwaniak2:
A ja jestem ciekawa waszych prac... Mi jakoś nie wyszło może następnym razem...
ja nie biorę udziału ale nie mogę się doczekać prac bo temat bardzo ciekawy;]
Jestem w trakcie robienia :D
Ja miałam w weekend robić, jestem chora, modelka za tydzień nie może a w tyg. szkolenia praca praca szkolenia praca i qrde już brak mi nadziei że znajdę czas:(
No i zrobiłam, dałam z siebie wszystko....a zdjęcia wyszły jakie wyszły, jutro wyślę :P
a mi totalnie nie wyszlo;( nie rozumiem samej siebie, na kartce wszystko wyglada piko bello a potem na paznokcie nie umiem tego przeniesc:/:
mam jeszcze dwa pomyslu moze z tymi pojdzie lepiej, jak nie to odpuszczam:(
mam nadzieje, ze czasu mi nie zabraknie:/:
Dasz rade!! Nie poddawaj się i śmigaj pazurki!
No mi tak samo wyszło ;p ale jak już zrobiłam to wyślę :P