To ja też wstawię kilka ovali-migdałków, bo dość często je robię :)
Na razie tyle :macham:
Printable View
To ja też wstawię kilka ovali-migdałków, bo dość często je robię :)
Na razie tyle :macham:
Delfa bardzo ladne i ciekawe zdobienia pazurkow :)
2,3 i 4 sa sliczne, maja takie fajne kolorki, az milo sie na nie patrzy :)
Ale kolorowo :)
te zielone z bratkami :slina::slina::slina: pięęękeeeee
Delfa świetne stylizacje :) Podobają mi się te kwiatuszki takie... krzywe :P W pozytywnym tego słowa znaczeniu :)
Ogólnie podoba mi się ten kształt, ale nadal bardziej u kogoś, niż u siebie :P
Dziękuję :kwiatek: Ja ogólnie u siebie polubiłam migdały/ovale, a kiedyś też broniłam się przed nimi rączkami i nogami ;P A te kwiatki "krzywe" to też moje ulubione - co chyba widać :D Ich urok tkwi w prostocie malowania - obojętnie gdzie maznę to i tak wyjdą :P
zielone migdałki, bardzo mi sie spodołaby
To ja jeszcze takie dorzucę :P
http://img641.imageshack.us/img641/7...1008111061.jpg
fikusne te kwiatki :) widze, ze zawsze Tobie takie pokrzywione i niesymetryczne wychodza...bardzo ladne pazurki :)
Delfa, bardzo mi się podobają ;)
Delfa bardzo ciekawe zdobienie, świetne
ja tez sie bronilam nogamy i rekamy przed migdalkami.......wydawaly mi sie takie babcine:D...nic bardziej mylnego....zrobilam sobie migdalki i podobaly mi sie na maksa:love: przy mojej szerokiej płytce i krótkich palcach dłoń wyglądała tak smukle:buja: takze polecam, warto sie przemóc:]
Delfa ślicznie, kolejne piękności :)
Delfa musze Ci powiedzieć, że ciekawy efekt końcowy wyszedł :)
śliczne - zdobienie również ciekawe :)
- osobiście nie lubię kształtu ani owali ani migdałków - moje klientki z reguły również proszą tylko o delikatne zaokrąglenie nic więcej :)
Śliczne pazurki dziewczynki ! :D
Mnie migdałki bardzo się podobają ,jeszcze nie opanowałam techniki tworzenia ich na formie , natomiast wydaje mi się ,że nie najgorzej wychodzą mi kiedy nadaje półokrągły kształt kwadratowym tipsom :haha: :D
Nigdy jeszcze migdałków nie robiłam.. Hmm nie wiem czy podoba mi się ten kształt.. :) Ale chciał bym spróbować kiedyś je zrobić :)
Delfa a jakie ci brateczki ladne wyszly malowane:))
delfa bardzo ładniutkie
Sandrrrunia - bardzo ładnie :ok:
Delfa ale fikuśne zdobienie super!!
Delfa zdobienie jest bardzo fajne :D
Przedłużone i pokryte żelem cover, na koniec przemalowane lakierem ;)
http://img683.imageshack.us/img683/4816/olapd.jpg
:)
super słodziaki te migdałezki, jak dla mnie mógłby być frenchyk z przedłużka, ale pazurki są wykonane rewelacyjnie zatem każdy nosi to co lubi
A to moje migdałki na tipsie. Ciocia sama chciała sobie trochę dopiłować i jednego palca krzywo dopiłowała.
to ja ich troche mam :) troszkę zwyklasów, troszkę nietypowych
sliczne :) najbardziej drugie mi sie podobaja:)
Drapi śliczne zdobienie, ale te tipsiaki french.. :)
Szerek skromnie :)
Edyta ten róż jest fantastyczny :):)
jesli to ten sz panterką to neonowy róz z neonail :) jedno krycie
to i ja cosik dodam :)
To i moje migdałki. Rączki jednej klientki te z krótszym french'em i coverkiem są dzisiejsze :)
Tosiaczek te Twoje bardziej owalem bym nazwala niz migdalem :P
ale jak tak glebiej sie wczyttuje w temat, to wiekszosc te ksztalty mylk lub uznaje za jeden :P
ladny ksztalt i wygladaly by nawet naturalnie gdyby nie ten ciezki wlos
Oval czy migdał :D Podobne do siebie :P
dla mnie to ostatnio jest najpiekniejszy ksztalt,jeszcze pipe ale takich nie potrafie sobie zrobic:(:(
Kasiasssss praktyka czyni mistrza! :D Ćwicz na pewno dasz radę!
ja akurat jestem przeczulona, bo z niektorymi wyjatkami, owalow nie lubie. A nawet nie zauwazylam, ze moich migdalkow nie wrzucilam, a mialam je z 2 miesiace temu, ale co tam :)
Aaaa no to teraz czaję jak wygląda migdał a jak Oval ;p ;p