Odp: Opinie o produktach ReformA
Dziewczyny ja mam takie pytanie, który żel najbardziej będzie się nadawał do zbudowania szkieletu, przymrożenia i zaciśnięcia zaciskarką? Który z oferty jest najbardziej elastyczny i nadaje się do tego? Czy któraś ma porównanie z produktem firmy Nail Artist PinchGel i zaproponowałaby zamiennik z reformy?(jeśli taki jest w ofercie) Pozdrawiam
Cytat:
Napisał
kalaa
Dziewczyny ja mam takie pytanie, który żel najbardziej będzie się nadawał do zbudowania szkieletu, przymrożenia i zaciśnięcia zaciskarką? Który z oferty jest najbardziej elastyczny i nadaje się do tego? Czy któraś ma porównanie z produktem firmy Nail Artist PinchGel i zaproponowałaby zamiennik z reformy?(jeśli taki jest w ofercie) Pozdrawiam
Polecałabym któryś z gęstszych, np. Pink Builder, albo Builder Clear. Ale prawdę mówiąc Pinch z NA jest najlepszy, bo nie rozpręża się tak jak żele z Reforma. No, ale wiele zależy od tego JAK zaciskasz, jakim przyrządem i metodą.
ok dziękuję, w takim razie zamówię któryś na próbę i zobaczę :)
Jaka jest konsystencja hybrydek? Bardziej jak MM i SPN czy raczej gęste jak Indigo?
Może się którejś przyda moja opinia, więc napiszę o hybrydach. Konsystencja bardzo gęsta, ale pachną przyjemnie i nieźle się aplikują. Ale nie są kompatybilne z moim topem Eco. Top się ślizga i tworzy dziury, więc nie kupię więcej tych hybryd. Najgorzej kolor szary "elephant grey". trudno jest zrobić cienką warstwę, przez co słabo się utwardza i bardzo szybko odpryskuje. Inne kolory lepiej 2 tyg. wytrzymują, ale ten to porażka. Mam już 1 reklamację za sobą i dwie poprawki w sylwestra, bo lakier odłazi płatami. Reszta kolorków, a mam jakieś róże są w porządku.