Anikol a czy korzystając z możliwości kupienia 5 sztuk w niższej cenie mogą być one różnych rodzai? Tzn. ta sama pojemność ale no 2xclear, 2x cover i 1x biały?
Printable View
Anikol a czy korzystając z możliwości kupienia 5 sztuk w niższej cenie mogą być one różnych rodzai? Tzn. ta sama pojemność ale no 2xclear, 2x cover i 1x biały?
i tym oto sposobem nabyłam anikol twój ulubiony clear v. 50 ml więc na razie moje dumania na temat jakiegoś cleara rozwiane ;) ale jestem ciekawa tego dark pink french i bianco estermo W4- pierwszy raz je zamówiłam
Droga Anikol, może już przetestowałaś te nowe hybrydy? :) z niecierpliwością czekam na relację
Widzialam w sklepie ze sa strasznie geste i nie wzielam..Pani sprzedawczyni w Silcare stwierdzila "Chyba znowu im nie wyszlo"
Już gdzies pisałam....skopiuję swoją wypowiedź z facbooka Silcare:
"Kolorki kryją pięknie nawet jedną ciut grubszą warstwą, konsystencja została poprawiona w 100%, kolorki wręcz same układają się na pazurku. Co do ściągania ich acetonem, jestem od zawsze przeciwniczką ściągania ich w tym otóż płynie (czyli od samego początku jak tylko powstało coś takiego jak HYBRYDA) . Dzięki bogu tego samego zdania zaczynają być najlepsze i najbardziej doświadczone stylistki naszego świadka bo od zawsze jak wypowiadałam się w tym tonie, większość była bardzo zdziwiona. Ja polecam Color It jako produkt a ściąga się raz dwa z płytki, szybciej aniżeli moczenie w acetonie.
A wracając do pytań o trwałości produktu to żadna z nas nie da sobie przysłowiowego "łebka" ściąć za jakikolwiek produkt. Ile płytek tyle możliwości. Jednym hybryda utrzyma się cudnie do miesiąca drugiej klientce zejdzie płatem 3 dnia.....nie ma na to reguły. Od zawsze powtarzam że Silcare daje nam tyle możliwości w wyborze produktów że tylko korzystać. Zapewne każda z nas ma swoje ukochane produkty i te za którymi nie przepada. Ja pracuję w olbrzymim ekskluzywnym salonie i pracuję na marce Silcare, zarówno ja i klientki mamy w czym wybierać. Jedynie czego mi brakuje to gęstego białego żelu do końcówki french, moje modły zostały złożone podczas wizyty w Gorzowie i marzę żeby szybko zostały wysłuchane bo I LOVE SILCARE !!!!!!!!!!!!!!!!!"
dodam.....
Nie jestem zwolenniczką hybryd, ani Silcare ani żadnych innych, nie pracuję na nich a jak już to bardzo rzadko ze względu na to że nie ma przy tych żelach nie żelach zwanych hybrydami pewności że bedą się trzymac jak beton, same wiecie że różnie to bywa. Dlatego też stawiam na zwykłą kolorówkę.....choć paradoksalnie ktoś może powiedzieć babo co pleciesz przecież przy zwykłych twardych żelach tez nie mamy pewności....no a wolę standardowe żele i już.
Hej dziewczyny. Przeglądając dziś stronę Silcare zauważyłam oto taką nowość :)
NOWOŚĆ! Linia hybryd Garden of Colour - Nails Silcare
Hybrid Gel The Garden of Colour
Żel Hybrydowy z linii The Garden of Colour to innowacyjne połączenie żelu UV i lakieru. System hybrydowy został opatentowany chemicznie i technologicznie przez amerykańską firmę. Hybrydy The Garden of Colour tworzone są przy udziale zaawansowanych technik, takich jak HPLC (specjalistyczna technika stosowana przy oczyszczaniu oraz identyfikacji związków chemicznych), spektrofotometrii, GC/FID (chromatografia gazowa) i GC/MS (spektrometria mas), w celu zapewnienia dokładnego składu chemicznego. Dzięki temu został stworzony unikatowy produkt, cechujący się wysoką jakością i bezpieczeństwem.
Żel Hybrydowy w swojej strukturze jest rzadki. Posiada cechę samopoziomującą oraz doskonałej przyczepności. Charakteryzuje się stabilnością koloru, szybkością utwardzania, zminimalizowaniem cechy drażniącego zapachu. Możliwość utwardzania lampą LED i UV. Aby ściągnąć żel hybrydowy należy namoczyć paznokcie w zmywaczu na bazie acetonu.
POJEMNOŚĆ: 15ml
PALETA BARW: 15 kolorów + baza i top
to ja dodam jeszcze banerek
http://imageshack.us/a/img96/7844/2qkw.jpg
https://scontent-a-mad.xx.fbcdn.net/...41040839_n.jpg
NOWOŚĆ SILCARE
23 nowe kolory z linii Base One Color
Base One Color to linia żeli, w której znajdziesz paletę niepowtarzalnych i modnych kolorów. Bez problemu można łączyć je z innymi żelami. Średnio gęstę, samopoziomującę - zapewniają wysoki komfort pracy. W ofercie pojawiły się nowe odcienie, które pozwolą na tworzenie jeszcze ciekawszych wzorów. Wypróbuj je w zdobieniach monochromatycznych. Sprawdź zupełnie nowe 23 kolory żeli Base One Color już teraz! Nowe kolory dostępne w sklepach firmowych, a już wkrótce również w sklepie internetowym.
Zapraszamy!
[IMG]http://pliki.wzorki.info/images/cVEXY.jpg[/IMG]
Próbował ktos tych nowych kolorów? jak krycie?
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...99018902_n.jpg
AKCJA PROMOCYJNA
Nadaj efektowności swoim zdobieniom
Efektowne kolory i błyszczący rezultat. Dzięki żelom metalicznym stworzysz spektakularne zdobienia, które wyróżnią Cię od innych. Tylko teraz kupując dwa żele z linii Base One Metallic otrzymasz jeden żel budujący za 1 grosz!
Czas trwania promocji: 21.10.-9.11.2013
*Promocja dotyczy żelu budującego Base One 5 g: Clear, Clear V, Cover, Shining, Violet, Thick Violet, Thick Clear.
Zapraszamy do naszych sklepów stacjonarnych oraz sklepu internetowego PROMOCJA Base One Metallic - ŻEL ZA 1 GROSZ - Nails Silcare
Nasze sklepy firmowe:
Warszawa
ul. Żelazna 67/20a
sklep.warszawa@silcare.pl
tel. 22 620 35 91
pn-pt 9.00-19.00
sob 10.00-14.00
Poznań
ul. Długa 9
sklep.poznan@silcare.com
tel. 61 818 29 25
pn-pt 9:00-19:00
sob 10:00-14:00
Szczecin
Al. Piastów 74
sklep.szczecin@silcare.pl
tel. 91 311 98 52
pn-pt 9.00-17.00
sob 10.00-14.00
ul. L. Rydla 50 (CH Helios)
sklep.szczecin2@silcare.com
tel. 502 485 145
pn-pt 10.00-19.00
sob 10.00-15.00
Zielona Góra
ul. A. Grottgera 11
sklep.zielonagora@silcare.pl
tel. 68 324 12 57
pn-pt 9.00-17.00
sob 10.00-14.00
Gorzów
ul. Wł. Łokietka 32-33 (Kaskada)
sklep@silcare.pl
tel. 95 722 85 68
pn-pt 10.00-18.00
sob 10.00-14.00
Kochane metaliczne odcienie to hit jesieni i zimy 2013 więc trzeba korzystać :ok:
---------- Dodano o godzinie 10:57 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 12:24 ----------
A już niebawem..... zobaczcie jakie cudne kolorki przygotował Silcare dla W:piatka:as :cwaniak2:
https://scontent-a-mad.xx.fbcdn.net/...15193214_n.png
Poprosimy wzorniczek żeli metalicznych ;)
Tomaszko wszytskie real wzorniki są tu proszę bardzo
HIT! MOCNE Żele UV Silcare KOLOROWE 5g 3+1 GRATIS (3597789268) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
https://scontent-a-mad.xx.fbcdn.net/...02260051_n.jpg
Co ciekawego w Poznaniu?
Kto jadł rogale świętomarcińskie ten wie, że palce lizać! Warto po wzmożonej konsumpcji pysznych rogali zadbać o swoje dłonie i paznokcie w równie piękny sposób Już od jutra rusza cykliczna wyprzedaż w naszych sklepach stacjonarnych. W tym tygodniu jesteśmy w POZNANIU!
Kupując jeden z naszych kosmetyków drugi z tej samej linii możesz otrzymać już za 1 zł. Akcja wyprzedażowa trwać będzie przez dwa dni: 14-15.11.2013 r.
Zapraszamy serdecznie!
Poznań
ul. Długa 9
tel. 61 818 29 25
sklep.poznan@silcare.com
byłam i wraz z szefową się obłowiłyśmy :) ekstra ! Zrobiłyśmy zapasy chyba na pół roku :)
Kocham Silcare :love:
Dziewczyny jeszcze jutro macie okazję by skorzystać w Poznaniu z promocji !!
Czyli w zielonej górze bedzie to dopiero w grudniu tak? wszystkie żele tez są w tej promocji?
A kupował ktos teraz clear-v? Bo ja wcześniej kupowałam go z wyprzedaży trzy razy i kazdy był przezroczysty a teraz kupiłam w sklepie stacjonarnym i ma fioletowa poświate :/
Tylko w stacjonarnych sklepach?? :( buu, najbliżej mam do Warszawy i to 4 godziny jazdy w jedną stronę :/ może przydałby się jakiś sklep w Białystoku lub okolicach?
O kurcze,ale fajnie:)
W czwartek 21 okupuje Żelazną w Warszawie :)
A tipsy czy np pilniki tez sie liczą do jej wyprzedaży? czyli moge wziąc sobie po dwie sztuki tego samego a za druga zapłace 1zl ?
ciekawa jestem co dziewczyny odpowiedza bo tez z checia odwiedze Silcare 28 i 29 w dniu wyprzedazy i wlasnie jestem co bedzie wyprzedawane czy tylko zele i lakiery czy wlasnie inne produkty tez np paznokcie?
Akcesoria i pilniki w Poznaniu sie nie wliczaly :)
A jeśli chodzi o żele kolorowe to muszą byc dwa z tej samej lini ale czy te same kolory? Kurcze juz się nie moge doczekac :cwaniak2:
Słoneczka moje wyprzedawane jest wszystko co się znajduje w sklepie i jest Silcerowe
Z moich żródeł wiadomo mi że pilniki również wliczają się do wyprzedaży chyba że właścicielka np zaopatruje się w pilniczki akurat nie u naszego producenta a tak też może być. A tak poza tym to wsio podlega promocji !
Czyli tipsy też :) bo w sumie ciężko je nazwac kosmetykiem hi hi
Anikol mam nadzieję ,ze nie ma jakiś ograniczeń co do ilości?
a ja wszędzie do każdego sklepu Silcare mam daleko, może ktoś mi zrobi zakupy w dzień wyprzedaży?
Anikol no niestety przykro mi ale kupowalysmy SILCAROWE pilniczki z napisem firmowym i nie wliczaly za 1+1 za 1 zł :(
wszystkie żele, cleanery, lakiery były w promocji a akcesoria i pilniczki nie...
Jednakże ciesze sie ze moglam kupic swoje ulubione zele za smieszne pieniazki na narobilam zapasow i bylam pierwsza w sklepie juz o 9 rano hehe :skacze:
koniec offtopa
nanami a tipsy? dużo było osób z rana ? ;)
:kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:Sandr a, pozwolę sobie też napisać do Ciebie, mam nadzieję że to nie kłopot
a kolorowe zele i hybrydy drugą sztukę za 1 zł można dobrać w innym kolorze czy to musi byc ten sam kolor?
Wydaje mi się,że chyba można różne kolory
Zresztą zaraz zadzwonie do sklepu.
a waciki bezpyłowe też się wliczają? sandrus dziękuje za propozycję zakupów, ale Natalia moderator nasz zaproponowała m wczesniej, że zrobi ma zakupy
Ok.jeśli jednak jest jakaś chętna to pisać na fb .
Dzwoniłam do sklepu w Warszawie.
Kolory mogą być różne byle jedna seria.
Czyli np.brokatowy plus brokatowy.
Nie zaliczają się pilniki,waciki,narzędzia i urządzenia..
A o tipsy ktos się pytał? Bo dalej wątpię...
Hmm..widzę co sklep to inaczej. W tamtym roku w Gorzowie WSZYSTKO sie wliczalo oprocz urządzeń..
Pilniki, żele, waciki,tipsy, bloczki itp.
A jak chciałam żel kolorowy, to za 1zł był drugi ale musiałam wziąć ten sam kolor.Ogólnie super akcja, ale kilka lat temu, drugi produkt był za 1 grosz :)
chantelle, Anikol chyba pisała w innym temacie, że jeśli są pilniki , tipsy itp produkcji silcare, to powinni je sprzedawać tj w promocji, Jeśli mają z innego źródła, to promocja tego nie obejmuje.
no i widzę, że namnami pisała, że jak ona robiła zakupy, to promocja tego nie obejmowała, a kupowały pilniki firmowe..
Także pewnie co sklep to inne podejście, najlepiej byłoby podzwonić i popytać, pewnie zależy na kogo się trafi po drugiej stronie..
Dokładnie i chyba kazdy sklep inaczej interpretuje tą promocję..
Prosze nie cytowac postu ktory znajduje sie tuz nad naszym // Nanami
Proszę moderatorów o przeniesienie całej dyskusji do odpowiedniego działu....
A Was dziewczyny błagam dyskutujmy sobie tutaj http://forum.wzorki.info/silcare/931...noname-32.html
Ja przenoszę się tam z odpowiedziamy na Wasze pytani :soczek:
Co do pytań o wyprzedaż powtarzam po raz kolejny
Wyprzedawane jest wszystko co Silcarowe oprócz sprzętu!
Kolorowy żel możemy sobie dobrać inny byle z tej samej serii..... :cwaniak2::skacze::yess::ok:
Ale przecież my dyskutujemy na temat promocji w silcare a nie wydajemy opinie na temat ich produktów :huh: