Odp: Nowości i promocje Indigo Nails Lab.
KOCHANE INDIGO!! Zbliża się czas świąt a wiadomo my stylistki mamy w tym okresie bardzo napięty grafik od świtu do nocy..ponieważ każda klientka chce pięknie wyglądać w tym czasie:)) A więc prosimy o jakąś fajna promocję..ponieważ my czekamy z niecierpliwością..musimy zrobić mega zapasy świąteczne waszych żelików, akryli, dżetów itp aby nasze klientki w tym zamieszaniu świątecznym opuszczały nasze salony z uśmiechem na twarzy a my z uśmiechem i poczuciem profesjonalnie wykonanej pracy Waszymi produktami mogły życzyć im Zdrowych i Wesołych Świąt:))
Dziewczyny jest promocja :skacze::skacze::skacze::skacze:
Tak tak :skacze: Ja już czekam na swoje zamówienie :D
---------- Dodano o godzinie 20:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:20 ----------
Elizabeth, odpisuje tutaj, bo coś się stało i nie mogę wysłać prywatnej wiadomości.
Tojest tak, że wchodzisz w hybrydy, wybierasz sobie dwie, a potem wchodzisz w to: Indigo Lakierożel Platinum Hybrid
i w okienku ilość wpisujesz 1 czy ile Ci się tam należy, a potem w komentarzu piszesz jaki chcesz jako gratis. I ja właśnie nie kliknęłam tego, tylko zamówiłam co miałam zamówić i w komentarzu napisałam co chce w gratisie i tyle.. A potem zaczęłam czytać, czytać, czytać i dopiero potem zrozumiałam o co kaman ;/ I kurcze nie wiem, mam nadzieję, że dostanę mimo tego te gratisy :(
A gdzie w sklepie są lakiery do paznokci bo nie wiem czemu, ale ich nie widzę, a ponoć są też objęte promocją.:huh:
Nie ma w ofercie lakierow do paznokci;)
To dlaczego w gazecie Paznokcie jest Wasza reklama z lakierami właśnie :) ??
No właśnie. W gazecie reklamują 2 + 1, a nigdzie ich nie ma?
Od dwóch tygodni nie odpisał mi żaden z dystrybutorów. Bardzo nieładnie.
Na stronie Indigo trwa właśnie promocja 2+1 :)
Od dzisiaj też perfumy zamiast 130zł kosztują 95zł :)
Odp: Produkty INDIGO Nails Lab
Bardzo lubię jakość Indigo, ale ich ceny są dosyć spore..