żele allepaznokcie-dla jednych ok,dla innych beznadzieja,czemu?
przeszperałam troche forum,to i inne równiez i dziwi mnie,że na temat zeli z allepanzokcie nie ma jednoznacznej odpowiedzi na pytanie-czy są dobre,czy złe? mówię o jakości-o tym jak współpracują z płytką paznokcia,a nie o tym czy są gęste, rzadkie itd. Firma jest BAAARDZO TANIA,ale przeczytalam dosc dobre opinie na jej temat, jednak po chwili zawsze mozna znaleźć osoby wysmiewające tą firmę. Czy ktos na niej pracuje? czy Zel przy odpowiednim przygotowaniu płytki nie odchodzi od niej? nie zapowietrza się? Z góry dzieki za odpowiedź.pozdr:papa:
Odp: żele allepaznokcie-dla jednych ok,dla innych beznadzieja,czemu?
ja napisze tak
tej firmy nie znam i nie moge sie o niej wypowiedziec ale na temat kazdej firmy nie otzryma sie 100 procentowo takiego samego zdania od wiekszej ilosci ludzi
jeden powie ze zel x jest dobry (bo u niego sie trzyma)inny powie ze zel x jest beznadziejny bo u niego si enie trzyma
ja pracuje tez na taniej firmie i jestem super zadowolona.pazury trzymaja super
ale slyszalam tez zle opinie na temat tych zeli
moim zdaniem powinnas zakupic sobie probki od tej firmy i sprobowac czy tobie pasuja
Nie da się jednoznacznie stwierdzić czy firma jest godna polecenia czy nie, każdy ma inna technikę pracy, każdy ma inną płytkę paznokcia, produkty te są dosyć tanie jak widać więc najlepiej będzie jak sama wypróbujesz te produkty 5 ml opakowanie to nie są spore koszta a przekonasz się na własnych paznokciach czy firma nadaję się do pracy czy nie.
ja pracowałam na tej firmie i nie narzekałam ,paznokcie trzymały się super nic nie odłaziło
używałam żeli jednofazowych tylko żel w pedzelku ten wykańczający jakoś mi nie podpasował nie wiem czemu ale pękały mi paznokcie po nim ,mimo że nakładałam go naprawdę cienko
Ja pracowałam na akrylach z alle paznokcie.
Kamuflaż mają w paru kolorach, nie ma problemu z doborem do kolorytu płytki.
Zaczynają od beży do mocnego różu.
Ja miałam cielisty róż.
Mocno kryjący (lepszy od cover pink z dobrej rady)
Biały mocno kryjący, plastyczny nie żółkł pod warunkiem utrzymania liquidu w czystości (mocno barwi).
Clear nawet spoko,nie jest krystalicznie przezroczysty ale nie wymagałam tego za tą cenę.