Tak, marcheweczka ma rację :), wyniki będą dopiero po zamknięciu ankiety, wtorek bądź środa wchodzi w grę.
Printable View
Tak, marcheweczka ma rację :), wyniki będą dopiero po zamknięciu ankiety, wtorek bądź środa wchodzi w grę.
;(a ja tu siedzę i odświeżam stronę co chwilę w oczekiwaniu wyników. Strasznie jestem ciekawa:) a tu tyle jeszcze czekania
W nagrodzie zawsze najlepsze jest oczekiwanie na nią:skacze::skacze:. Spokojnie dziewczyny, główkujemy
oj tam oj tam przyspieszcie troche obroty bo ja tu z siebie wychodze :D to gorsze niz czekanie na wyniki egzaminu :P
czy dzisiaj będą już wyniki ? :D
Będą tak jak mówiła sami
Dziękuję wszystkim za udział, głosy i cierpliwość w oczekiwaniu na wyniki :)
http://forum.wzorki.info/konkursy/10...owe-rzesy.html
:skacze: GRATULUJĘ! prawie tego się spodziewałam, więc jestem zadowolona:skacze:
Gratulację :D
Gratulacje:) moje przewidywania się spełniły :):skacze:
fajny konkurs i mam nadzieję, że za niedługo ukaże się kolejny konkurs:)
Gratulacje Dziewczyny :)
Gratuluje, wygrana, na którą głosowalam, rewelacja prace :)))
Gratulujemy tym, które wygrały, ale również tym, które brały udział. Dziewczyny jesteście super, brawo:ok::ok:
Jeśli sobie życzycie możemy w krótkich słowach napisać co nas urzekło, co nas urzekło mniej i dlaczego taki werdykt.
Gratuluje :) Wszystkie prace piękne
o jaka miła niespodzianka:wstydek:
taka dobra wieść akurat mi pomoże prędzej wrócić do zdrówka, bo skrobię z wyrka szpitalnego
dziękuję bardzo wszystkim głosującym a jurorom w szczególności.
wielkie gratulacje dla dziewczyn z podium!
osobne wielkie słowa uznania dla autorki pracy nr 8 - Aguli. urzekła mnie od początku i wielkie brawa za pomysł i wykonanie :ok:
Gratuluję! Piękne prace dziewczęta:) Jak już pisałam wcześniej mi podobały się wszystkie:)
A kto wykonał prace nr 6? obstawiam pewną Panią :) ciekawa jestem czy się potwierdzi...:)
Gratulacje :)
Gratulujemy dziewczyny :ok:
:skacze::skacze: dziękuję za konkurs, który zaowocował w tak piękne prace. Wszystkie mi się podobały, są na bardzo wysokim poziomie, każda praca ma swój styl, i bardzo oryginalny pomysł.
Nadiu, po odejściu pracy nr 8, obstawiałam właśnie twoją :D przepiękne rzęski, perfekcyjne, cudnie się komponują z całością i można śmiało je nosić na co dzień :ok: gratulacje, świetna praca :skacze::skacze:
bardzo żałowałam, że praca nr 8 nie mogła pozostać w konkursie, była dla mnie najcudowniejsza, jako jedyna miała wykonane też dolne rzęsy i widać było tam ogrom pracy stylistki, a zdjęcie artystyczne to jak z okładki czasopisma :respekt:
bardzo się cieszę, że też znalazłam się na podium. pracę wykonałam ostatniego dnia nadsyłania prac. wzięłam udział, choć kompletnie nie miałam pomysłu, ani modelki. miałam jedynie cukierki :D ale coś z tego wyszło i jak widać, warto było poświęcić kilka godzin i wysłać zgłoszenie :skacze::skacze: dziękuję bardzo publiczności za głosowanie na moje "rzęsy dla klauna" :D
Alu jak widać u Ciebie nawet rzęsy robione na ostatnią chwilę są perfekcyjne. Gratuluję wszystkim, a sama nie mogę się doczekać kolejnego konkursu :)
:leze: no o tropikalnej żabie nie pomyślałam, zbyt wyszukane :lol: ale wśród wściekłych żab miałabym pierwsze miejsce gwarantowane :leze::leze:
marchewkowy_las gratki!! Twoja pracy była moim numerem 1:D
Gratulacje dziewczyny! Piękne rzęsiska!:*
Nadia gratuluję , 1 miejsce nono :)
Pozostałym zdolniachom z podium także gratuluję :D
Piękne prace :*
wygrala moja faworytka:) pieknie rzeski, bez przesady zadnej, czasem mniej znaczy wiecej:) poziom prac bardzo wysoki, pozdrawiam:)
Nadiuszka szczerze baaardzo CI gratuluje kochana 1 miejsca!!! , piękna stylizacja rzęs taką właśnie marzę sobie zrobić na swój ślub już niebawem ;) Kolory, które połączyłaś pięknie oddawały pomysł na "słodkości" stylizacja nie była "ciężka" a robiłaś ją metodą objętościową :) GRATULACJE, nie mogłyście naprawde zrobić większego prezentu Nadii bo bidulka teraz leży w szpitalu ;( Także wieść o wygranej na pewno jej dużo teraz pomoże w odzyskaniu sił i powrotu do zdrowia :)
Dziękuję ci Nadiu za słowa uznania do mojej zdyskwalifikowanej pracy ;(
Marchewkowa Kochana Twoje rzęski użekły mnie tymi kolorami wręcz taki cytrusowe, jak orzeźwiające karmelki. Wiem ile czasu też pochłoneła Ci ta aplikacja, widać to po ilości rzęs które tam przykleiłaś ;) Ogromny szacun, ponieważ widać tutaj innowacyjną metodę. PIĘKNA praca, oczywiście również Gratuluje 3 miejsca Alu ;)
Dziękuję rownież i Tobie za słowa uznania co do mojej pracy :) :*
a co do mojej pracy powiem tyle: szkoda, że się tak stało jak się stało. Do konkursu przygotowywałam się baaardzo długo. Pomysł zrodził się na miesiąc przed a potem tylko zbierałam potrzebne materiały itp.
Sama stylizacja zajęła mi 2 dni ;) Musiałam ją podzielić na 2 etapy ponieważ nie było to zwykłe 1:1 a specjalną techniką wykonaną, która nie mogła niestety zostać wykonana na 1 dzień. Także tym bardziej mi było smutno, że mnie zdyskwalifikowano ale cóż już mi przeszło :)
Bardzo cieszę się z przyznanych miejsc GRATULACJE ponownie dla dziewczyn i czekam na kolejny konkurs w, którym znów wykazemy się swoimi pomysłami :)
Czekam na opis również czym kierowało się JURY w wyborze przyznanych miejsc ;)
Gdyby nie ta dyskwalifikacja - to pierwsza 3jka należałaby zdecydowanie do Noble. Agulaaa pomysł na rzęsy i zdjęcie artystyczne miałaś przefajny. Zazdroszczę talentu:)
Ja tylko chciałam zapytać drogie jury kiedy możemy spodziewać się dyplomiku za udział ? :D
Marchewkowy głosowałam na Twoje ze wzgledu na kolory i ilosc rzes :)
wszystkie Wasze prace piekne, az milo popatrzec :)
GRATULUJE :)
Gratulacje serdeczne.Moja faworytka na miejscu 3 !jupi :skacze:
Ogromne gratulacje dziewczynki :brawa:
agulaa Twoja praca powaliła mnie na kolana, szkoda, że tak wyszło...
nadiuszka super, głosowałam na twoje cukiereczki ;)
P.S. Dużo zdrówka życzę
zyza fajnie i pod temat :)
marchewkowy rewelacja te rzęsiska, ciekawa jestem jak Ty to zrobiłaś ;)
kurko ja chętnie poczytam czym się kierowałyście przy wyborze ;)
Ja też chętnie poczytam-głosowałam na Marchewkę - na to wychodzi :P
o jezu...
mam drugie miejsce...
wybaczcie ide sie wyryczeć ze szczescia...
(parę minut pozniej)
dziekuje, dziękuje, rodzicom, tacie za talent plastyczny :P :skacze: i mojej instruktorce zumby ze dala sie namowic (stąd i neony na oczach)
tyle co ja bralam udzialu w konkursach pazurowych i nic a tu taka niespodzianka
ps. ja jestem znikąd znaczy sie bardziej evoska niz noblowska ale żaden ze mnie instruktor rzęsowy to gdyby nie bylo dyskwalifikacji bylabym wykopana czy jak? że z przypadku mi sie udalo? ;)
bardzo prosze nie umniejszajcie mojej pracy z powodu dyskwalifikacji Aguli wiem ze nie jestem instruktorka ale moja praca zajela mi nie malo czasu i niemalo energii jak innym... dajcie sie pocieszyc z nagrody bo w takiej atmosferze raczej ciezko sie cieszyc :(
nie wazne, wazne ze cos mi sie w zyciu udaje :)
wisienka dzieki za mile slowa
Agulusia w trakcie trwania konkursu bardzo podbudowaly mnie twoje slowa kiedy napisalas ze jestem twoja druga faworytka, jak ja sie na zumbie darlam do instruktorki ze moze sie nam uda tym razem hehehe :)
piekne prace dziewczyny, na prawde piekne prace
Ala ty mnie pozamiatalas.... nie mam chętnej na takie rzesy ale z checia bym bezczelnie skopiowala :)
zyza, gratki, bardzo ciekawa praca :D gdyby Agulaa została do finału, to ja bym była pewnie poza podium, nie ty :przytul: ja też nie miałam chętnej na kolorowe rzęsy, dlatego po zrobieniu zdjęć od razu rzęski ściągałam. moja aplikacja jest konkursowa, zdecydowanie nie na co dzień :D a twoją oglądają tłumy dziewczyn podczas odchudzania-upiększania :ok:
Ala :*
widzisz sporo osób kazalo mojej instruktorce ściągać rzęsiory kolorowe bo jej piekne oczy się gubią haha :)
matko i corko....
siedze i kwicze, i nikt w domu mej radosci nie moze zrozumiec :)
Zyza twoje rzeski od razu wpadly mi w oko bo sama chetnie bym takie ponosila :D sa takie idealne dla mnie nie przerysowane i nie przesadzene :D nalezalo ci sie podium ;)
Dziewczyny ogromne gratulacje!
Prace były na wysokim poziomie i bardzo ucieszyły nasze oczy.
Zyza rycz maleńka jestem z Ciebie baaardzo dumna, przecież wiesz. gaduła z Ciebie niemiłosierna, ale jaką podzielna uwagę masz kochana! i zobacz ile wyniosłaś, że Cie na podium mamy :) fajowo ciesze się razem z Tobą:)
Nadiuszka bardzo fajna aplikacja, codzienna a zarazem konkursowa (bo nietypowa) :) śliczne wykonanie
Marchewkowa - pomysłowa chociaż dla mnie trochę przerysowana stylizacja (chociaż pewnie takie powinny być konkursowe rzęski), trochę nie w moim stylu, ale za pomysł duzy plus :)
Agulaa proszę Cię. Chyba wysyłając pracę do firmy, z która współpracujesz wiedziałaś co robisz. Strzeliłaś sobie po prostu samobója i bardzo Cię proszę nie posądzaj nikogo o brak wyrozumiałości. Chyba trzeba było wcześniej się zastanowić jeśli włożyłaś w pracę (swoją drogą piękną) tyle czasu i zaangażowania a nie teraz obrażać się, ze ktoś znalazł Twoja publikację.
To nie pierwszy konkurs na forum i regulamin jest jasny i czytelny.
Pozostałym uczestniczkom postaramy się opisać czym kierowałyśmy się przy wyborze prac i ocenić pozostałe prace uczestniczek. Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za udział i zachęcamy do skorzystania z rabatu w naszym sklepie www.evolashes.pl
Wiem kobiety, że wy teraz zapracowane, przez masę zamówień z rabatem, no i ostatnie dni ciąży też wykańczają...
ale tak nieśmiało chciałam zapytać, kiedy będą dyplomiki? :love:
bo mój małż. codziennie pyta - masz już!?! :sciana:
[quote=edytakon;384678]Dziewczyny ogromne gratulacje!
Prace były na wysokim poziomie i bardzo ucieszyły nasze oczy.
Edi pisze: "Agulaa proszę Cię. Chyba wysyłając pracę do firmy, z która współpracujesz wiedziałaś co robisz. Strzeliłaś sobie po prostu samobója i bardzo Cię proszę nie posądzaj nikogo o brak wyrozumiałości. Chyba trzeba było wcześniej się zastanowić jeśli włożyłaś w pracę (swoją drogą piękną) tyle czasu i zaangażowania a nie teraz obrażać się, ze ktoś znalazł Twoja publikację.
To nie pierwszy konkurs na forum i regulamin jest jasny i czytelny".
Edi, nie ja sobie strzeliłam samobója i ja nie posądzam nikogo o brak wyrozumiałości :) Na nikogo nie jestem obrażona tylko rozżalona byłam faktem, że moja praca została udostępniona na FB bez mojej zgody na to... Przeszło mi po 2 dniach wielkiego smutku- wsad w pracę jaki zrobiłam to ponad 600 zł więc nie zależało mi na wygranej a raczej na dyplomie od Was ( samo osiągnięcie, że brałam udział w konkursie... ):) poprostu chciałam zrobić piękną stylizację i zrobiłam :) Teraz mam piękne zdjęcia które wiszą mi w moim gabinecie. A niestety Noble poprosiło mnie o wysłanie pracy więc to zrobiłam- uważam, że to wcale nie jest strzelanie sobie samobója a raczej dobra współpraca z Firma w której jestem instruktorem. To, że firma wystawiła moje zdjęcia ( niedoczytując informacji, że nie mogą publikować tego na forach i innych portalach to trudno- zdarza się, niestety ja jestem poszkodowana ale wybaczyłam i koniec tematu) Na tym świat się nie kończy, a Ciebie proszę żebyś nie robiła ze mnie człowieka, który jest na tyle nieinteligentny żeby sobie samemu strzelać bramki :) I nie umie czytać regulaminu... Jasno napisałam w meilu, ze nie chce zostac zdyskwalifikowana i prosze moich prac nie umieszczać nigdzie... Ale co wy możecie wiedzieć jak cała syt. wyglądała. Ja uważam, że zachowałam TWARZ nie przyznając się do końca ze to była moja praca... smutno mi było czytając opinie i miłe posty dziewczyn, które też mnie broniły :) DZIEKUJE Wam bardzo za wsparcie, bo dużo mi to pomogło naprawdę.
Mam nauczkę na przyszłość, że moja praca i moje pomysły są tylko i wyłącznie dla mojego użytku a udostępniać je nawet firmie będę dopiero po ogłoszeniu wyników ;)
Zeza Twoja praca jak najbardziej zasługiwała na podium!!! Starannie ją zrobiłaś. Gratulacje Cieszę się razem z Tobą ;) Doskonale wiem jaka to radość stanąć na podium z autopsji ;)