-
Odp: Testowanie kosmetyków za darmo
a ja już próbuję się zarejestrować od pół godziny chyba ale tak strasznie wolno stronka się ładuje, że za przeproszeniem k .. ekhm mnie strzela! :sciana: u Was też tak się to ślimaczy? ;(
---------- Dodano o godzinie 12:57 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 01:41 ----------
dziś poszło bez problemu, widocznie coś z netem było nie tak. Już wypełniam jakieś ankiety a jutro wyślę tą zgodę, zobaczymy co będzie się działo :skacze:
-
dzięki asia wczoraj zarejestrowałam się ale nawet na @ nic mi nie przyszło o aktywacji a tą zgodę to gdzie to można znaleźć i te ankiety???
-
ja wczoraj dosta;lam darmowe ksiazeczki w jezyku niemieckim, dostalam 6 ksiazek,sa cienkie ale ciekawe:yess:
-
biała po prawej na dole masz wszystko. nie wiem nie pamiętam czy mi coś przyszło na maila:(
-
ja pare dni po zalogowaniu dostalam na street com ta ankiete zachecajaca di udzialu w tej kampani. gdy ja zatierdzialm to dopiero dostalam na emaila wiadomosc, mialo byc w grudniu wysylane ale przedluzylo sie i w polowie stycznia ma byc wysylane. taka wiadomosc dostalam w emailu, i przwed wyslaniem mam dostac rowniez wiadomosc. tylo wiem o kampani z mentosami pere fresz....
---------- Dodano o godzinie 19:01 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:00 ----------
sory za bledy.. mam nadzieje ze doczytacie sie:( dlugie mam pazury i ciezko mi sie pisze :(
-
Dziewczynki nie wiecie czy to oświadczenie ze Streetcom musi być wydrukowane jako oryginał z tej stronki czy można przepisać ręcznie?
-
ja mysle ze moze byc tez recznie napisane... ale nie wiem.. bo ja nic nie wysylalam..
-
No ja normalnie to też bym nie wysłała,ale chciałabym dostawać różne rzeczy od nich do testowania,a bez tego oświadczenia nici... ;( A drukarki nie posiadam i raczej nie prędko będę miała :(
-
tam jest napisane że możesz przepisać:)
własnie dostałam maila od streetcom: dostałyście to? (kopiuję)
"Jeśli planujesz imprezować w tym karnawale mamy dla Ciebie kampanię!
Możesz dostać od nas AŻ 24 PIWA dla Ciebie i Twoich znajomych!!! Będziecie mieli czas do końca karnawału (16.02) żeby bawić się i testować KARMI Black.
UWAGA! OSOBISTY ODBIÓR PACZEK!
Paczki będziemy wydawać w 5 miastach (Warszawie, Wrocławiu, Trójmieście, Łodzi i Lublinie) prawdopodobnie już od 22 stycznia, przez 3 dni. Paczki będą bbardzo ciężkie (20kg) i wydawane z miejsc, do których może być utrudniony dojazd komunikacją miejską. Dlatego już dziś zacznij sobie organizować transport i silną osobę do przeniesienia paczki :)
Jeśli jesteś w stanie odebrać taką paczkę i chcesz spędzić ten karnawał z KARMI Black, wejdź na www.streetcom.pl, zaloguj się i potwierdź udział przy pomocy formularza „Potwierdzenie KARMI” (znajdziesz go w białym panelu po prawej stronie w Strefie Eksperta).
Liczba miejsc w kampanii jest ograniczona!!! Wybrane osoby poinformujemy droga mailową o dokładnych terminach i miejscach odbioru. "
-
-
ale załapałaś sie na mentosy:) a my mamy szczęście bo oboje sie na karmi załapaliśmy, jeszcze tylko przedyskutujemy czy będzie wygodnie odebrac, ale chyba 48 butelek czeka:D
-
no wlasnie dzis mentosy nmi przyszly:)
odpowiedzxcie mi czy je znacie i czy wam smakuja ... prosze
i jakie macie opinie na ich zdanie..
buziaki:*
:)
-
spoko ja ci napiszę z chęcią, znam od bardzo dawna i czesto kupuje, szczególnie w kioskach. szkoda ze podrożały:) ostatnio najbardziej mi smakuje kompozycja jabłko/winogrono oraz tęczowe, po 2 każdego smaku. dawno nei widziałam jednosmakowych. ale ogólnie na +
znasz może lady speed stick?:D
-
kiedys uzywalam, ale niestety jestem na -. bo mi biale slady pozostawaly:( u uzywalam sztywtu.. a ladny jednak byl zapach musze przyznac..
mojej siostrze rowniez brudzilo ubrania.. przezco zmieni8lam na nivea
mam nadzieje ze pomoglam
---------- Dodano o godzinie 19:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:37 ----------
buziaki i pozdrawiam:*
-
juz skończyłam podziękowania, ale pewnie że pomogłaś:) każda opinia się liczy:) dzięki:)
-
Mój synek też uwielbia mentosy zielone jabłko/winogrono,za każdym razem jak jesteśmy w spożywczym to ciągnie mnie do stojaka z mentosami :)
-
a znacie mentosy pure fresh?
-
-
jeżeli to te ciemno niebieskie to sa za mocne dla mnie, a jeżeli to inne to nie znam:)
-
a ja jeszcze nic nie dostałam do testowania, a co jakiś czas wypełniam ankiety i nic, buuu
-
to sa z plynnym nadzieniem.. mietowe z pieprzem (mocne),limonkowe, i mietowe slodkie(smakuje jak guma do zucia)
---------- Dodano o godzinie 21:45 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:42 ----------
mentos pure fresh - Szukaj w Google tu sa te gumy (pierwszy rzad)
-
aaa!! to napisz im że nei skojarzyłam z nazwą;) chyba orbit była w tym pierwsza? nie wiem chyba raz je kupilismy, jakoś nas nei przyciągnęły.
masz jakiś konkurs dla znajomych?:)
-
oj nie.. ja w streetcom uczestnicze w kampani:)
-
a to czasem jest tak, że do kampanii dają dodatkowe konkursy, mieliśmy tak w nic nacs, davidoff i trendy:)
-
Napisałam im ręcznie to oświadczenie :) Teraz czekam i mam nadzieje,że wszystko będzie po mojej myśli :)
-
:skacze:Ja własnie dostałam potwierdzenie adresu do wysyłki ze streetcom clear (chyba szampony dostane)
-
aaa to o tym asiu nie wiedzialam..
-
moglybyscie mi napisac swoja opinie o mentosach pure fresh?
-
ja jestem już od jakiegoś czasu zarejestrowana na streetcom i jak uczestniczyłam do tej pory w dwóch kampaniach. raz przysłali mi kilka paczek kawy MK cafe chyba ;p a raz kremy z under twenty, swoją drogą całkiem fajne (juz od jakiegoś czasu są w sklepach:) ). Generalnie fajna stronka ale mogliby robić więcej tych kampanii:P
-
zgadzam sie :) mogliby wiecej..
-
mentos pure fresh,są fajne jak ktoś chce mieć świerzy oddech a nie lubi żuć gumy,mają fajny świeży smak.,który dość długo utrzymuje się w ustach. :) Mam nadzieję,że pomogłam :)
-
je testowalam pampersy a etraz juz czekam na cos innego ale nic nie pzrysylaja
-
Chyba doszło do nich moje oświadczenie,bo już nie ma tej ikonki Wyślij oświadzczenie no i doszły mi 2 ankiety o alkoholu i tytoniu.Tylko,że nie dostałam od nich żadnego e-mail,że aktywowali mi konto.A jak to było u Was jak wysłałyście to oświadczenie?Przyszedł jakiś e-mail czy cośkolwiek? :)
-
do mnei nic potwierdzającego nie przyszło chyba. za to z tymi piwkami cisza póki co
-
ja wysłałam oświadczenie ale na razie cisza:D
-
Ja chyba z 4 miesiące jestem zarejestrowana i wypełniam wszystkie ankiety i nic. Ani razu jeszcze nic mi nie przysłali :(
-
dziewczyny mam to karmi black. ma 4% , czarne karmelizowane, korek twist off. jak możecie napiszcie opinie:)
ja byłam sceptyczna bo nie lubie czarnego piwa, ale o dziwo strasznie mi smakuje
nikt nic nie wie o karmi? ;(
dziś nam przyszło takie cudo: zniżka do jakiejś siłowni
Streetcom i World Class zapraszają Cię na wyjątkową promocję tylko dla wybranych Ekspertów Streetcom!
Wiemy, że jesteś warty swojej wagi w Złocie - WAGA CIAŁA X 20 PLN = ZNIŻKA NA CZŁONKOSTWO!
Dodatkowo dostajesz Twoją własną wagę jako zniżkę kiedy zaczynasz trenować w World Class. To jest prawdziwie Złota okazja, aby zainwestować w siebie.
-
witam dziewczyny :)
właśnie dzisiaj zarejestrowałam się na streetcom i jestem ciekawa czy każdy użytkownik otrzymuje te rzeczy do testowania i jak często oni je wysyłają ?
-
AlaW492 nie każdy otrzymuje. decydują o tym ankiety- np jeżeli jest kampania dotycząca piwa- dostajesz ankietę w której pytają cię czy lubisz piwo, czy pijesz piwo, a ty odpowiesz że nie, to do ankiety Cię nie zaproszą;p więc ja np raz dostałam ankietę o kawie, i mimo że kawy nie pijam, zaznaczyłam, że piję i później dałam rodzicom do testowania;p
-
asia,zawsze uwielbiałam Karmi(to klasyczne),ale jak wypuścili te o smaku cappuccino to się zraziłam i przestałam kupować,więc jak mąż przywiózł mi to black to podeszłam do niego sceptycznie ale jak spróbowałm to...zakochałam się w Karmi na nowo :)