U mnie sprawdzila sie weglowa odzyka, carbo detox z bielendy. Troche sie balam czarna odzywke nalozyc na blond wlosy, ale jest to bezpieczne. Wlosy i skore glowy mam dobrze oczyszczona, wlosy mniej sie rozdwajaja i sa bardziej odzywione.
Printable View
U mnie sprawdzila sie weglowa odzyka, carbo detox z bielendy. Troche sie balam czarna odzywke nalozyc na blond wlosy, ale jest to bezpieczne. Wlosy i skore glowy mam dobrze oczyszczona, wlosy mniej sie rozdwajaja i sa bardziej odzywione.
U mnie olejek rycynowy. Olejuje nim włosy. Jednka nie polecam blondynkom ponieawż olejek może przyciemniać włosy ( co mi w sumie odpowiada, bo mam farbowane i ten olejek jeszcze bardziej podbija kolor).
Pamiętajcie,że odżywka to nie wszystko w piełęgnacji! Powinnyście"
zrezygnować z suszarki i prostownicy
brac witaminy
zmienić dietę ( jeść dużo warzyw i owoców)
http://ciekawynews.pl/kobieta/proble...w-nim-walczyc/
Pamiętaj że przede wszystkim musisz dobrać sobie dobry szampon, ktory nie uszkodzi twoich włosów anie nie wysuszy, po czym możesz przejść dalej, zawsze jak chodziłasm na zabiegi kosmetyczne warszawa moja znajoma kosmetyczka mowiła że włosy powinno się pielęgnować minimum w 4 krokach, olejowanie, mycie delikatnym szamponem, dobra odżywka przystosowana do moich włosów i dobra stylizacja.
Zobacz serum Elastabion od Floslek, genialna sprawa, która uzdrowiła moje włosy.
---------- Dodano o godzinie 22:03 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:02 ----------
Elastabion Floslek, serum, które uratowało mi włosy.
A co zrobić, gdy żadne preparaty na włosy nie pomagają, ponieważ pojawia się łysienie? Myślę, że dla wielu osób jest to poważny problem, bo nie każdy jest w stanie zaakceptować takie procesy. Na szczęście w obecnych czasach mamy wiele możliwości, które pozwolą nam wrócić do dawnego wyglądu. Ciekawym rozwiązaniem są peruki. Tych naturalnych, świetnej jakości możecie szukać na stronie https://perukikrakow.pl/naturalne-peruki/
Ja używam loreal proffesional i jestem bardzo zadowolona.