Aniu cudne!! zawieszka piękna..wogóle wszystko jest piękne :D
Printable View
Aniu cudne!! zawieszka piękna..wogóle wszystko jest piękne :D
Aniu kieliszki rewelacja :) masz wielki talent, ale najważniejsze że robisz to z pasją!! i widać to bardzo, bo każdy element jest taki dopieszczony
a jak to jest z tymi kieliszkami... kwiatki i cyrkonie sie trzymają jak beton ? :cwaniak:
bo sama bym szklanke ozdobiła ;P
Natalko nakładam na kieliszki specjalny primer,maluje jakby tam gdzie chce by byly kwiaty,musi wyschnac samoczynnie do kilku godzin bez zadnej suszarki..
wtedy formuje na tym kwiaty..a kryształy siedza jak beton na kleju jubilerskim..
oczywiscie jedna zasada nie wkładamy do zmywarki kieliszkow..
jest to bardzo pracochłonne i niezbyt opłacalna sprawa ale dla kogos bliskiego na prezent taka parke podarowac to niezły i oryginalny prezencik..ale praca dla cierpliwych..
aaaaaa i musi byc dobra jakosc akrylu by nie zołknal po czasie..
Aniu przepiękne prace!!
Ja chciałam kuzynce na wesele zrobić kieliszki takie, a bez primerów i innych takich, bo miały być tylko na samo wesele (2 do wódki na wesele, 2 do szampana i 2 do zbicia przed weselem) ale jak wyjęłam pędzelek i zobaczyłam w jakim jest stanie to odpuściłam, bo nie mam nawet jak poćwiczyć, a nie jestem specjalistka w lepieniu kwiatków. Wesele jest 10.07 a 13.07 mam obronę pracy inż. więc nawet nie mam czasu za bardzo.
A może one stroki? tylko biała nie kryje mi za dobrze. Myślicie, że będą pasować na ślub biało-różowe kwiatki na kielonkach?
Widze ze wiele wesel sie szykuje na 10 lipca w moje urodziny..hehe..czekałam na sobote od kilku lat a teraz tu nici z zabawy..hihih
a wracajac do tematu
ze szkłem i farba bedzie gorzej tu musi byc primer bo odprysnie duzo pracy i schniecia takich kielichow,a nawet wypalamy szkło po farbie wiec tu duzo zachodu no i pewnie ze pieknie by wygladalaby biel z rozem..
to tak pudełeczko decoupage ze spekaniami dwuskładnikowymi,cudne sa te spekania ale roboty ze głowa mała..
No i komplecik bizuterii AnnCarla recznie malowany ze srebrnymi biglami;)
Załącznik 26191
Załącznik 26192
Kolczyki i biżuteria fenomenalne ! strasznie podoba mi się wzór tych kwiatów, niepowtarzalne...Ty to masz głowę do wymyślania takich wzorów :)
Aniu kolczyki i bransoletka przepiękne!!
Dzieki Moje kochane..:)mnie rowniez sie bardzo podobaja..:)
a mi się to pudełeczko strasznie podoba :)
kwiatki na tym pudeleczku wygladaja jak zywe...perfekcyjna robota Aniu :)
A to moj telefonik :)
bardzo ładny telefonik :)
też chciałabym umieć robić takie kwiatki :( są przepiękne! :):):)
Moje kieliszeczki
Sandra piękne kieliszki :) super prezencik,nie ma to jak własna robota ;)
kobietazpazurem, nie no super wyszły :) pomysł dobry i można samemu prezenty robić :)
kobietozpazurek, super te kieliszeczki
Kobietko bombowe kielonki :)
Jak zrobić torbę ze starego swetra. Piękna to torba. Muszę taką zrobić. Zakochałam się.
Re-purposing wool sweater Bag tutorial Not Dabbling In Normal
Rzeczywiscie torba jest świetna!!!
Sandra ,śliczne te kieliszki,ale ja bym chciała dostać takie kolorowe:)
białe też ładne ale ja wolę kolorki:)
A ja kupilam takie coś..
http://img04.allegroimg.pl/photos/or.../93/1196839317
a po podrasowanu wyszlo
http://img822.imageshack.us/img822/3320/dsc02212c.jpg
eeee nie widze zdjęcia po podrasowaniu ;(
fajniutka zeberka :D
Piekna gablotka choco :)
Choco po podrasowaniu wygląda rewelacyjnie :)
Choco:slina:
ja w końcu muszę się wziąśc do roboty i skończyć moja ramkę na wzornik :)
anamoon super decoupage
kobieto kieliszki sie prezentują bardzo strojnie
Super kieliszki a z tym t-shirtem też super sprawa:)
Przeróbka zeszytów do szkoły, były brzydkie :P
Odjazdowe teraz te zeszyty :)
No teraz to zeszyty wyglądają rewelacyjnie :D
też tak robiłam :P
ale w ogólniaku najfajniejszy miałam zeszycik do biologii:leze: moja pani psor, której nie lubiłam kojarzyła mi się z tym panem ze zdjęcia :leze::leze::leze::leze::leze: nosiłam podobne jego zdjęcie przyklejone do okładki...
nigdy nie zapomnę jej mony gdy zbierała zeszyty do sprawdzenia i zobaczyła "TO" :wow::wow::wow::wow:
Przerobiłam sobie płaszczyk, który strasznie źle na mnie leżał bo miał guziki do połowy i pasek wiązany z przodu i przez to strasznie rozszerzał się u dołu
Cośw tym stylu tylko jeszcze bardziej rozszerzał się u dołu, bo brakowało tam guzików
Więc przeszyłam guziki z góry (których i tak nie było widać) na dół dzięki czemu ładnie się układa i jest dopasowany i pozbyłam się paska który przerobiłam na kokardki :)( z tyłu i na kieszonkach)
Myślę, jeszcze nad doszyciem guzików jeszcze niżej ale niestety ze znalezieniem takich będzie problem...
Od razu lepiej sie w nim czuje:)
Nie zwracajcie uwagi na kolor nitek przy guzikach, bo to jeszcze do poprawy)
A w kokardkach jestem zakochana:D
Aga ale ci to świetnie wyszło :D a kokardki cudne ;)
Aga pięknie to przerobiłaś a kokardeczki słodziutkie :)
Aga, kokardki są po prostu boskie!! pomysł super! płaszczyk wygląda świetnie :)