ja tez mam sporo koloró jeszcze "żelową masę perłową" ale nie mam zbytu na kolory, na początku moja ola chciała czerwone a potem czarne i stanęło w miejscu
Printable View
ja tez mam sporo koloró jeszcze "żelową masę perłową" ale nie mam zbytu na kolory, na początku moja ola chciała czerwone a potem czarne i stanęło w miejscu
co do łaczenia zeli to tez łacze z innych firm i nic sie nie dzieje jak narazie a polecam zele z firmy "Golden Nails kolorki rewelacyjne i dobrze sie rozprowadzaja:]
Ja proponuje malowanie żelem, jako sposób na trwałą koloryzację i chętne są. Ja również mam żele od dr, nawet sporo z tych wskazanych tutaj (a 130 to chyba kupię :D i śliczny gratisik kawowy), niestety dr nie miała długo ładnego brązu, u Ciebie widzę, zastanawiam się, czy to brąz z jakimś dodatkiem? Ja musiałam wziąć czekoladę i bezbarwną perłę z alle.
Czy zauważyłaś, że niektórych żeli jest więcej niż innych? Mam wrażenie, że kolory pastelowe były nalane (u mnie) mocno oszczędnie :P
ja tam mam tylko kilka kolorowych żeli i leżą nie używane... jakoś nawet do kolorowych paznokci żelowych wolę użyć i przecieniować akryl...
pokaże wam żel czerwony od pana fikusowego (ten sam ma silcare) jedna warstwa... jak widać prześwit jest na palcu serdecznym bo juz mi sie nie chciało piłować a masa była niebieska
Kim jest "pan fikusowy"? Jakaś niewtajemniczona jestem ;)
Załącznik nie działa :huh:
p0an fikusowy to gość który ma sklep stacjonarny w zawierciu i w necie FikusNails hurtownia stylizacji paznokci
od niego też kilka z nas ma nabłuyszczacz żel i mówimy na niego w skrócie "fikus"
Woszczurku wydaje mi się, że kryje bardzo dobrze i jeszcze tylko 1 warstwa?:wow:
tylko to nie jest taka cienka warstwa jak lakierem np, czy nabłyszczaczem
jedna warstwa ale taka jak powiedzmy 2 razy malnąc finishem---> grubość w sensie
bardzo ładna ta czerwień:love:
mi tez sie podoba :ok::)
eleganckie krycie ;) szok.
ładnie kryje, jak na 1 warstwe... ja mam kolorowanki od DR. kupilam 6 kolorów. Są wydajne. obecnie mam na sobie czerwień i jestem bardzo zadowolona. ładnie się utwardzają a i cena jest przystępna :)
A ja was chce zapytac czy te piekne paznokcie sa wykonane kolorowym żelem cze to czarny tips???
Ale najbardziej mnie interesuje podkład tutaj !!! REWELACJA!!! Dlatego sie zastanawiam czy to tips gotowy ?bo jesli nie no to piekny cover tu jest!!
Od nie dawna w sumie tworze pazurki ale takiego covera to bym ogromnie chciala miec!!!
Czy jestescie w stanie mi pomoc??
Ja wiem ze wasze profesjonalne oczka zaraz to wypatrza :)
Dzieki kochane :)
ale na których pazurkach kochana??:) Ja zaraz robię test kolorówki z NailDesign:D Dostałam w ramach wymianki z Emilką:)
o matko jaka sierota jestem ,przeciez zdjecia nie dałam :glupek:
mi to wygląda po prostu na czarny żel. Podobnie prezentuje się czarny żel z AllePaznokcie:)
mi też się wydaje, że to żel.. ale nie mam pojęcia jakiej firmy..
Testowałam NailDesign i kolorki świetne tylko trzeba 2 warstwy nakładać
Co prawda nie jestem stylistką, ale klientką, ale podpatrzyłam markę...strasznie fajne żele: AXXIUM (ja mam na paznokciach ALPINE SNOW do końcówek French).
Dziewczyny, potrzebuję rady... mam zamiar zaopatrzyć się w kolorówkę i mam dylemat między Reni-Nails, AllePaznokcie i I-nails(Dobra Rada)...
Miałam kiedyś czerwony Silcare Basic, pięknie krył, ale 3/4 mi wykipiało, nie dawało rady nawet w lodówce, więc wyrzuciłam w piguły...
Naczytałam się tutaj, aż głowa boli i w zasadzie nadal nie wiem, które wybrać...
No właśnie ja miałam ten sam problem. Tyle się naczytałam, że już sama nie wiedziałam, co wybrać. Narazie postanowiłam zamówić parę kolorów z i-nails. Zobaczymy.
ja mam z dobrej rady i z alle ... no i tu i tu nakładam dwie cienkie warstwy.. wole tak niż jedna grubą bo mniej estetycznie to wygląda...
Ja posiadam z Modeny ładnie kryją, również się wylewają:( ale cena jest niezbyt to 11,99 za 5 ml. A jakościowo to tak samo jak alle a są tańsze
Ja mam od I-nails i są ok. Dwie cienkie warstwy najlepiej nałożć.
Witam jestem nowa na forum :)i mam pytanie jak położyłam dwie warstwy kolorowego żelu to potem na to clear tej samej firmy też easy off i jak utwardziłam przemyłam cleanerem i zrobiły się matowe.Co źle zrobiłam?:(
test żelu brokatowego ellio ellio.pl
http://images43.fotosik.pl/313/786c17e2c3338708med.jpg
Tu dałam 2 warstwy, ale 1 też ładnie pokryła, tylko nie tak intensywnie:) Jestem mile zaskoczona efektem.
koniecznie musze kupić ! dzięki :*
szkoda ze wczesniej jak zamawiałam to nie kupiłam.. ale myslałam ze nie beda w ogole kryły i beda przeswity...
natalia do zelu clear dodaj brokatu i wyjdzie taki sam efekt ,jeśli chcesz żeby bardziej krył musisz dodać go więcej sama tak robiłam;)
no tak, ale te z ellio kosztują 8,90zł i mają fajne opakowanie. A jak policzyć nowy słoiczek do mieszania żelu i kwotę odlanego żelu, bo brokatu nie liczę bo drogi nie jest, to wychodzi podobna kwota:)
no i tak to wygoda, ładniej wyglada i w ogóle.. ;)
a mozna frezarką piłować prawda??? chyba ze nie barwi se frez :)
---------- Dodano o godzinie 18:45 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:35 ----------
a dalas tez nablyszczasz na koniec?? :)
---------- Dodano o godzinie 18:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:45 ----------
ja tez robilam dokladnie jak elaxx żeby dodać go wiecej brokatu i wyjdzie ci mocny efekt:)
spotkaliscie sie moze z takimi zelami?jezeli tak ,to napiszcie cos na ten temat,bo znalazlam takie i nie wiem czy zamowic,czy sa dobre:)Załącznik 29848
O wlasnie tez sie nad nimi zastanawialam ale jakos nie umialam sie zdecydowac:) Moze ktos juz je ma...???
na moje oko to są witrażówki, warte kupna ale tylko kolory mocno nasycone a co za tym idzie bardziej widoczną np koncowka pazurka.....witrazówki są dostępne w alle paznokcie...niektóre dziewczyny z naszego forum robią takie zele metoda chałupniczą:D mieszają żel clear z farbką witrazową:D
Kobietki mam pytanie odnosnie KONADA ... wiem ze to pewnie nie powinnam tutaj wstawiac ale chodzi mi o konad robiony na frenchu pod zelem budujacym... wstawiam linka.. jak macie facebook to zobaczycie fotke.. Otoz ta kobietka mi powiedziala ze ona wzor zebra wtym przypadku kladzie po nalozeniu cienkiej warstwy frencha.. i na to zel budujacy... Mozna tak robic?? Bo przeciez lakier jest uzywany do konada ... Nie wiedzialam ze lakier mozna dawac pod zel...
Zaloguj się | Facebook
kochane wiem ze reni nail nie jest najlepszą firmą i budującego zelu bym nie kupila, ale slyszalam ze bardzo ładne są kolorwe żele, maja bardzo duzo pigmentu, juz nie raz się spotkalam z takimi opiniami.
A tutaj ma ktoraś z was kolorowe zelki z RN ?