Odp: pedicure frezarka krok po kroku
wiosna idzie trzeba stopami się zająć ... musze coś zrobić z swoimi strasznie twarde mam i szorstkie. Przyznam się, że zaniedbałam w zimie bo w skarpetkach cały czas więc nie kremowałam ich ani nic. Myślicie, że tarką zetre ten szorski naskórek?? dać jakiś krem zmiękczający? mam z avonu potem parafine na stopy i to wystarczy czy coś proponujecie jeszcze? bo mam ochote żeby żelowe pazurki sobie zrobić u stóp;)
Odp: pedicure frezarka krok po kroku
Diamond zależy czy masz tylko szorstką, czy i zgrubiałą skórę.
Może mnie dziewczyny ubiją teraz , ale ja bez omegi nie ruszam. Mam taką zrogowaciałą skórę, że samą tarką musiałabym co drugi dzień ścierać. Natomiast jeśli u Ciebie nie jest tak strasznie, to może wymocz stópki 5 minut w mydełku i zabierz się za skórki, zetrzyj tarką naskórek, potem peeling i możesz nałożyć maskę na stopy i na to woreczki foliowe i bawełniane skarpety. Poleż z tym z godzinkę, zdejmij i nadmiar wetrzyj.
Ja polecam z tych drogeryjnych jeśli lubisz z Bielendy maskę parafinową na noc, do rąk i stóp, jest na prawdę świetna, koszt ok 9 zł, wystarczy ci na kilkanaście aplikacji.