a ja miałam dziś erotyczny sen, nic wiecej :nie_powiem:
Printable View
a ja miałam dziś erotyczny sen, nic wiecej :nie_powiem:
Paulka, takie sny są najlepsze i jak dla mnie japrzyjemniejsze :D Mi też się czasem zdarzają, ale rzadko opowiadam je mojemu mężowi, bo ostatnio śniło mi się jakieś sado-maso :leze:
A mi się ostatnio śniło, że zmieniliśmy z mężem auto na jakieś takie kosmiczne, bo miało dwie dźwignie zmiany biegów i każda miała po 6-8 biegów czyli w sumie auto miało 12-16 biegów! I ja sobie poradzić z nim nie umiałam, a mój mąż siedział na miejscu pasażera i się śmiał ze mnie, że takim nowoczesnym autem nie umiem jeździć :P :skacze:
a mi sie ostatnio sniło że miałąm romans z moim mhm byłym chłopakiem ktory był ode mnie młodszy(eh to była taka mega fascynacja...miłość taka pierwsza prawdziwa...ktora trwałą rok) kurde do tej pory jak go widzę to ciepło mi się robi:D w kazdym bądz razie to też był sen erotyczny ale tez normalny eh...jak sie obudziłam to miałąm dobry chumor...ha ha szok:D ale fajnie było we śnie powspominac stare czasy....ale mąż oczywiscie nie wie nic o tym snie:D
Mój by był zazdrosny, bo by stwierdził, że skoro to mi się śni to musze o tym myśleć^_^
oj tam, pomyśleć można ;p Oni też fatazjują, to co nam nie wolno??;):D
a mi się dziś śnił Jarek Jakimowicz... wiecie ten niby "aktor" a on nawet nie jest w moim typie... przede wszystkim przez brak intelektu...szok:porazka: ale sen był fajny:nie_powiem:
Hej dziewczyny... Wiecie moze co oznacza jesli sni sie osoba zmarla?? W czerwcu zmarl moj wujek... blisko bylismy dosc mielismy mieszkac razem i wogule tyle planow mielismy... teraz ja mieszkam u niego na poczatku mialam koszmary ale jak juz pogodzilam sie w pewnym sensie z tym ze go nie ma, to np ostatnio snilo mi sie ze rozmawialismy, mowil mi ze nie chcial umierac i wogule... ;(
Jak patrzyłam w senniku to nie ma rozmowy z osobą zmarłą, ale jest, że się go widzi:
"widzieć: zwiastuje wesele albo narodziny dziecka w najbliższym otoczeniu"
No narodziny beda w styczniu... w sumie..
No widzisz ;)
Mam dziwne pytanie... Czy ktoś z Was ma problemy z nadmierną sennością? Muszę przyznać, że ostatnimi czasy mogłabym zasnąć nawet na stojąco w autobusie. Kilka tygodni temu zdarzyła mi się zasnąć w pracy (pracuję w biurze z 4 innymi osobami w pokoju :o!) przez co o mało jej nie straciłam... Szukałam różnych wskazówek w internecie i trafiłam na taką stronę - https://bodymax.pl/nadmierna-sennosc...-tym-poradzic/. Opisane w niej rozwiązania wydaja mi się sensowne i myślę, że mogłyby mi pomóc. A wy jak myślicie? A może znacie jakieś sprawdzone sposoby na napady snu w najmniej odpowiednim czasie?
Ja na szczęście w sny nie wierzę, nie mniej coraz bardziej interesuje mnie astrologia, numerologia. Tym bardziej, że dużo czytam ostatnio i są to niezwykle ciekawe zagadnienia. I tak ostatnio trafiłam na artykuł https://kobietamody.pl/anielskie-liczby/ gdzie omawiane są tak zwane anielskie liczby. 111, 222 czy 333 może naprawdę odgrywać pewną rolę w ludzkim życiu, warto dlatego znać ich znaczenie.
Może to być też związane z jakością snu więc uważam że warto zadbać o higienę snu i przede wszystkim wygodny materac. Teraz są nawet takie materace jak magnicool https://www.magniflex.pl/materace-pi...kcja-magnicool czyli materac który zapewnia komfort termiczny rzez cały rok, a teraz kiedy jest coraz cieplej to szczególnie ważne