już się zgubiłam:blink:kupujemy czy robimy sami prezenty???:crazy: mam głowę pełną pomysłów i z przyjemnością bym coś zrobiła:) ale widziałam parę fajnych rzeczy w sklepie i mogłabym coś kupić:skacze:
czy ktoś wie kiedy jest głosowanie??
Printable View
już się zgubiłam:blink:kupujemy czy robimy sami prezenty???:crazy: mam głowę pełną pomysłów i z przyjemnością bym coś zrobiła:) ale widziałam parę fajnych rzeczy w sklepie i mogłabym coś kupić:skacze:
czy ktoś wie kiedy jest głosowanie??
losowanie będzie dzisiaj :)
Kalaga4 preferowane jest handmade:D ale jak nie masz czasu mozesz cos kupić;]
Ja nie wiem czy zdarze to zrobic na czas ale postaram siem:D hihihi:*
PREZEEENTYYY;D Ale ja uwieeelbiam prezenty:D
tak chciałam coś sama zrobić, a tu lipa, nie będzie czasu niestety, trzeba coś kupić
hehehe wylosowane i teraz trzeba oblookać co ta osoba lubi, moze w postach coś znajdę :P
mam losa juz :D wiem komu wysylam :P
tyle ze nie wiem co ;(
Ja tez juz wiem kogo hihihi :):):)
ja bardzo się cieszę z mojego losu:D
A skąd już wiecie ja nic nie mam napisane komu mam wysłać
nie mam:(
---------- Dodano o godzinie 13:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:49 ----------
nie mam własnie sprawdzałam
---------- Dodano o godzinie 13:53 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:50 ----------
właśnie przed chwilą dostałam:skacze::skacze::skacze:
ja tez juz mam swoj los :) fajnie :)
ojoj ciężko będzie trudny wybór mam :D
Jeżeli ktoś nie dostał losu na maila proszę od razu do mnie pisać. (po sprawdzeniu spamu :P)
Hihi..mam "swoją osóbke":p
myślę że jak wszyscy wyślą w poniedziałek powinno być OK :)
już mam los na mailu:D:skacze:
A mi się trafiła fajna osóbka :skacze::skacze::skacze: Ale ciiicho, nie powiem kto ;P
każdy wylosował fajna osóbkę, bo na tym forum sa tylko super ludzie
o tak ,wlasnie tak, na naszym forum sa najfajniejsze laski i jeden lasek hihihi
mam już swój los!!!:D
dziękuję zizia :) to już nawet mam pomysł hihihi i już wiem co ten ktoś dostanie:D
ale teraz ciiiiiiiiiiiiiiiiii.......:nie_powiem:
jak ja się cieszę!! super osóbkę mam :skacze:
Też już wiem komu mam zrobić prezencik. Teraz muszę szybko pomyśleć co zrobić żeby cieszyło:)
Ja juz prezencik kupilam:)
Hehehe chzba kazdy uwielbia prezenty :)
A ja się martwię swoim prezentem :(
hehe ja też już mam osóbkę:):)
Też mam wylosowaną osobę i bardzo się z niej cieszę:)
mam rozumieć,że nie zdradzamy komu robimy prezenty? :) dopiero po otrzymaniu się wyjaśni tak? :D
---------- Dodano o godzinie 21:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:11 ----------
otrzymałam maila i wiem komu robię prezencik :D
Ale pozniej bedziemy sie chwalic co ktora dostala:P:P:skacze::skacze:
OJEJKU
dopiero teraz wasz temacik przeczytałam to znaczy sie nie załapie???:(
kurcze... jakbyś znalazła jeszcze jedną osobę, bo będzie nieparzysta liczba osób... a losy już są wylosowane więc jeśli byś kogoś znalazła to wysyłałybyście sobie nawzajem i nie byłoby już tej niespodzianki... za późno sie zorientowałaś, bo było już losowanie:(
Ale mnie ciekawosc dopadla kto komu:)no ale bede grzeczna.......bo mikolaj mi rozge przysle,hihi
spytaj się barbary kawki czy kogoś znalazła, bo szukała
och może gwiazdka jeszcz:huh:e????
no własnie gwiazdka:skacze: prosimy o nowy temaci "gwiadkowy" hihi:P