To sa medeliki za branie udzialy w mikolajkach forumkowych. zglaszalysmy sie i wysylalysmy sobie prezenty poczta:)
Printable View
To sa medeliki za branie udzialy w mikolajkach forumkowych. zglaszalysmy sie i wysylalysmy sobie prezenty poczta:)
oj choco,choco...^_^:skacze::skacze::skacze::skacze: JESZCZE MY CHCEMY JESZCZE :D
Emi mam jeszcze takiego Policemajstra ale to nie na temat.. mogę pocztą wyslać:D
Komentaz: ze wzgledow ekonomicznych (a nie jestem sknera, tylko mam kryzys finansowy) wole zmienic avatar niz zabawic sie w sw. mikolaja(w mojej skarbonce dno widac)hihihi.
woow choco:hahaha: spadłam z krzesła:P:D
taki mikołaj to prezentów wcale mógł by nie przynieś
super pomysł z tymi avatarami!!!! aż już czuję święta w powietrzu:):):)!!!!
mam nadzieję, że mi mikołaj takiego prezentu nie zrobi:wow::wow:
ja też wole żeby mi takiego czegos nie zrobił:D:hahaha:
więc bądźcie grzeczne dziewczynki bo na Was naśle mojego mikołogołaja :skacze::skacze::skacze:
hahahah u mnie nie ma komina ahah to sie nie boje hihi
mala nie bój nic jak bardzo będziesz rozrabiać to i przed drzwiami zostawi Ci co ma zostawić :D
hahaah a to ja juz grzeczna jestem
ale dajecie czadu kobitki:D:skacze::skacze:
przepraszam Was ale totalna głupawka mnie dzisiaj dopadła i się uspokoić nie mogę :skacze::skacze::skacze:
aneczka i tak ma być i nie inaczej ;P hehehe
dokladnie aneczka;) dobrze ze glupawa Ci dopisuje:skacze::skacze:
przed drzwiami zrobi....... i zapuka po papier?:hahaha:
ozdobny do prezentów ...oczywiście:D:wstydek:
Gorzej jak na wycieraczce zrobi i.. podpali :nie_powiem:
hahahaha no ja nie moge:hahaha::hahaha:
oj szalejecie dziewczęta, hah
normalnie szczeka mi opadla...temat od 4 dni na forum a juz 6 stron naspamowaly :D ale Wy niewygadane jestescie :P
a ja juz swoj tez zmienilam choc moj wojskowy mi sie podobal :P :D
Już ustawione....hehe dobrze, że w porę się przeczytało wiadomość hehe:wow::skacze:
ok mam i ja! ach dziewuszki szalejecie widzę :skacze: :good:
ale pomysł na zmiany jest super, ciekawe co w styczniu będzie, ha ha
A ja na avku mam mojego osobistego mikołaja :D
mnie też się ten pomysł spodobał:)
a na styczen to niespodzianka
hihihi
mnie się mój nie podoba i muszę znaleźć cosik innego ;)
to i ja sie dostosowłam...:)
w moim avatarze :Dmoj mikołaj niesie mi poduszki:rolleyes::buja::hahaha:
hah a pod poduszkami.... :D
bizuteria:D pod choinke:hahaha:
No fakt nie ma to jak diamenty :skacze::skacze::skacze::skacze:
dziewczyny to sa "klejnoty" pod poduszkami..nie diamenty:P
Wszystkiego najlepszego z okazji mikolaja:) jak najwiecej prezentow :D i klejnocikow...:skacze: :*
i ja sie przyłacze do zyczen:D WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO...ZAJEFAJNYCH PREZENTÓW!!!...:P
to i ja sie dostosowalam i zmienilam :D ale te wasze avatarki sa boskie usmiac sie mozna :D a i popatrzec tez jest na co :wow::wow::wow:
Najlepsze życzonka mikołajkowe dla wszsystkich :D
http://republika.pl/blog_nk_746602/1...yu8so3kyc6.gif
Mikołajów cała zgraja, każdy dźwiga wór po jaja. W nim prezentów jest bezliku tak jak liter w tym wierszyku. Dla dziewczynek są majtasy by robiły wygibasy i dla chłopców też coś mają lecz ze wstydem to chowają. Więc starajcie się wytrwale by otrzymać coś w tym szale. :D
:*