no i dzieki Ci bardzooo za rozwianie watpliwosci mych, moze przesadzilam z tym dociekiwaniem czy maski to rio czy nie ale ale...wiadomo jak to jest ;)
btw...to mozna wiecej prac czy tylko jedna? bo doszukalam sie w watku 2ch roznych odpowiedzi :>
Printable View
Juz pisalam o tym rowniez ze prac moze byc wiecej niz jedna..
i Prosze Agnieszke Szalpuk by wyslala ponownie swoja prace poniewaz nie moge jej otworzyc przez awarie systemu...
Ja na razie mam zrobiony jeden gadżet, na pazurki przyjdzie czas..modelka upatrzona i chętna... :P
kittie nie ma problemu,pytajcie o co chcecie jak nie Ja odpowiem to napewno Zizi to zrobi..
dziewczyny jak macie jakieś pytania lub wątpliwości to pytajcie tu w temacie albo jak coś to piszcie na pw. na pewno wam odpowiem ja albo Ania.:D:D:D
proponuję dopisać to że można więcej niż 1 pracę w tym poście głównym przy regulaminie
ok Asiu już dopisałam:*
już mi się przyciski skończyły, ale dziękuję :D chyba bedzie jasniej teraz:)
Ania mię pewnie zabije ale co tam. dziewczyny zrobiłam wam w pierwszym poście
FAQ: (zebrane odpowiedzi na pytania użytkowników). więc jak coś zawsze możecie tam luknąć i wszystko będzie jasne:D:D:D
a ja mam takie nieśmiałe pytanie...
bo wyslałam już swoją pracę na konkurs ale tego maila z potwierdzeniem co miał przyjść automatycznie to nie dostałam:(. słać to drugi raz?
zrobiłam na sobie pazury 3 dni temu o ile sie nie myle... i nie wyszło jak chciałam i musiałam zmienic.. i juz sie nie nadaja na konkurs ;(
jeszcze troszke czasu wiec moze cos wymysle i mame wykorztystam... choć ma tragiczne pazury i nie wiem :(
jejku wy juz powysylalyscie a ja nwet sie nie zabralam;p ehhh;p
napisałam na pw z prośbą o kontakt.
Ja bym tego nie traktowala tak doslownie. Ma byc goraco, dziko i rytmicznie:), lekko erotycznie, moze troszke tajemniczo. Czekoladowo, bananowo i... nie doslownie
napisze Wam story:
Pewnego dnia, złoty (kolor złoty) półbog-niejaki - Don Carnaval - siedział sobie, obserwując cieszących się na ulicach ludzi, bo oto koniec postu-można spożywać mięso. Smutny był jednak Don Carnaval, bo wiedział, że po obzarstwie nastapi smutek, post i asceza. Wyciągnął więc ludzi z domów, by cieszyć się mocniej, głębiej i radośniej.
Tyle brazyliskiej legendy:)
A korzenie?: sł karnawał pochodzi od łacińskiego carnus navvalis-wozu w kształcie okrętu wykorzystywanego w rzymskich procesjach-byl on zazwyczaj biały. W Dzien Rozpoczęcia Karnawału w Rio, przekazywane są królowi MOMo klucze do miasta( Momus-mitologia grecka i Rzymska- król chaosu, nocy i odwróconego porządku(kolor czarny)
A maski?:) Pierwszy bal Karnawałowy w Rio odbył się w 1840 roku, sprowadzono wtedy maski, sztuczne wąsy i brody:)
Na początku stroje karnawałowe były tworzone z owoców:) Zielonych limonek, żółtych bananów i trzciny.
Tematem przewodnim jest oczywiscie samba oraz pikatne przyspiewki ,ktore sa powtarzane jak mantra np: bedziemy ogladac gole pupy:) (kolor czerwony)???
Wiec tak se mysle, ze Karnawał to nie tylko pióra moje drogie laski:)
zapomnieli mnie wpisac do jury
dziewczyny to ma być wasz pomysł używajcie czego chcenie. ja do pierwszego postu dodam link gdzie są zdjęcia z karnawału w Rio. i tam podpatrzcie sobie i róbcie według własnego uznania.:good::good::good:
na sobie zrób, ja ostatnio wszystkie na sobie robie bo juz mam dośc zrzędzienia i sapania nad uchem, kiedy koniec, a czemu to, a poco tamto...
a ja już jakiś pomyśl tam mam:) tylko jeszcze wykonanie ale jak narazie moja modelka nie może czasu znaleźć:P ale ja już ją przekupię :diabelek::D:skacze:
a jak jak zwykle pewnie na osttanio chwile bede robic;p chcialam jutro ale mam kolacje zapoznawcza moich rodzicow z rodzicami mojego narzeczonego :skacze:
zmiana e-maila adresu gdzie wysylacie prace konkursowe tamten adres niestety nie dziala...sorki za problem..i prosze jeszcze raz Agnieszke o wyslanie prac..sorki za problem
i dupa ja nie moge brać udziału ;(
Bitt - dlaczego?
choco bo bitt jest szkoleniowcem a oni nie moga brac udzialu
No to ja mam jeszcze pytanie, bo chyba jednak nie zrozumiałam regulaminu a szczególnie jednego punktu.... :( mianowicie :
"9.Technika wykonania stylizacji-mix media freestyle,makijaż co tylko przyjdzie wam na myśl"
Czy to oznacza że na naszej modelce mamy wykonać stylizacje i makijaż adekwatny do tematu? Czy to tylko tyczy się paznokci ?
Makijaz nie jest wazny to zalezy od Was co wybierzecie..ale byloby milo zobaczyc makijaz adekwatny do tematu konkursu..robicie to na co mozecie sobie pozwolic,wiec tu macie wolna reke...niech wasza wyobraznia wezmie gore..
nadeszly dwie prace za co juz serdecznie dziekuje....
a ja mam juz duuuuzo pomysłow xD mam 2 modelki wiec beda dwie prace xD sie napalilam na wykonanie tych pazurków... Aniu ale to tylko dzieki Tobie, dzieki twoim słowom które mi baaardzo pomogły ;*
No.. to 28-29 zabieram sie za pazurki xD:D
No ja tez 29 bede dzialać ihihihi :)
Aguś ja mam ferie wtedy wiec moge siedziec:d moi w domu juz maja zapowiedziane, ze 2 dni bede niedostepna!:D Dwa dni maja wycieta mnie z zycorysu ;)
Chociaz raz bede mogla spokojnie cos zrobic bez marudzenia innych;p
A ja mam pytanie czy można wrzucić fotki do Photoshopa, żeby przyciemnić/rozjaśnić tło? Bo mój aparat tak zrobił,że z lampą zdjęcia są ciut za jasne, a bez wyszły nieco za ciemne...:( Paznokci oczywiście przerabiać nie będę:nunu:
Mozna rozjasnic ale nie przerabiac poniewaz poznam przerobione zdjecia ...;)
Wysłałam fotki na konkurs i nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi;( Nie wiem czy coś jest nie tak czy po prostu trzeba trochę poczekać na odp??
Wysłałam fotki drugi raz i nadal nic! Proszę, powiedzcie co robić...!!!!!!!!!
Kochane prace doszly wiec sie nie martwcie,bedziemy wam wysylac wiadomosci wzrotne odnosnie przeslanych prac..