ja jestem tego samego zdania.. bo np. jak ja robie komuś pazurki to potrafią się naprawdę długo trzymać... jednak moje trzymają się góra tydzień bez powietrza.. potem już podchodzi ;/
Printable View
Pazurki mają 3 misiące. Jak widać były skracane, opiłowywane itp. przez właścicielkę :)
Załącznik 13239
moja mama to za każdym razem sobie piłuje sama jak jej zrobie paznokcie. Masakra. A tyle razy ją proszę ... Nawet po płytce sobie jedzie sama ! Miała przepiłowane teraz, ale z własnej winy. :[
A moja przyjaciółka lubi zgryzać bo jak to mówi "fajnie pod zębami jej strzelają":skacze:
Niezłe odrosty :good: Ale poniekąd okropnie wyglądają na pazurku i właśnie dlatego wrzucę też swoje he he :P
Niestety, fotki wykonałam już w trakcie zdejmowania, w dodatku w sztucznym świetle i nie są przez to rewelacyjnej jakości :/: Pazurki miały 7 tygodni :)
Moja tesciowa to juz po tygodniu jedzie z pilnikiem bo jej odrost przeszkadza. Ale po 4 tygodniach przychodzi ze wszyskimi i zaden nie polamany.
Załącznik 13340
2 tygodniowy odroscik ;)
zapomniałam wam kiedys dodac awiec dodaje teraz... oczywiście jeden został bo resztę spiłowałam...
ech te święta.. chyba cholesterol z żarcia źle na pam ięc wpływa bo zapomniałam zdjęcie dołączyć
jaaa ale odrost :D ja bym nie wytrzymała ... :|
24 dniowy :)
http://i47.tinypic.com/28tc55c.jpg
już go gdzies widzialam, bradzo ładny odrościk pod względem "technicznym" :) szacun
jestem jeszcze na innym forum,więc możliwe :)
Dzięki wielkie:*
miałam na myśli cos rodzaju naszego "french i zdobienia slubne" :D
offtop...
a to tak;p
1,5 tyg. ;)
z użyciem tipsa do frencza akurat jak na złość mi się przeźroczyste skończyły
http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2009-12/c892039c.jpg
nieźle
szkoda tylko że dziwczyna malowała czerwnym lakierem... bo jakies dziwne kropki zostały..
ładny odrościk :)
no... tylko jeden odleciał... nie lubie jak odlatują...
Mój osobisty 2,5 tygodniowy:
no ja też pokaże moj 2 tygodniowy :)
tez tak mam... monsz sie dziera jak stare gacie że ciagle tylko pazurkii pazurki i jesczcze mnie przedrzeźnia, jak siedze i sie garbie :lol:
jak nosze frenche czyjakieś delikatne to zaraz mi sie nudzą, ale niektóre konkursówki bardzo mi sie podobają i żal mi ściągać nawet przy mega odroście:(
5 tygodniowy odrościk
Załącznik 13558
kiedyś jak robiłam sobie pazurki w salonie, to Pani stylistka sama mi proponowała spiłowywanie granicy między żelem a naturalkiem:] na to lakier bezbarwny i jakiś kolorowy O_o
dziewczyny piękne te Wasze odrosty!!!:skacze:
a tu moje dla przykładu:
Załącznik 13596 Załącznik 13597
ładny odrost :)
5 tygodniowy odrost ;)
Załącznik 13787
bardzo ładny ;]
jest fajny:)
a tu po 4 tygodniach.
no no ładnie :)
super odrościk ;)
no to i ja dodam
mala super odrost i jak ślicznie się trzyma
Patrząc na niektóre, szczęka mi opadła. :)
Pięknie się trzymają.
U mnie wszyscy co 2-3 tyg. uzupełniają, także nie ma co podziwiać. :)
Ale może zrobię jakąś fotkę, jak nie zapomnę. :)