mozna sie uzaleznic,ja prawie dzisiaj caly dzien tu spedzilam,pare rzeczy rowniez w tym czasie zalatwilam i dzionek nastepny mija...
Printable View
mozna sie uzaleznic,ja prawie dzisiaj caly dzien tu spedzilam,pare rzeczy rowniez w tym czasie zalatwilam i dzionek nastepny mija...
kurde mam to samo :P
tak, nie dość, że uzależnia to jeszcze czas zjada:D a to przez Was wszystko bo tak sie fajnie z Wami gada i jakby nie wy to to forum nie byłoby takie fajne :good::soczek: :aty: :minka:
to forum jest miejscem mojego odstresowania przed maturą.. :D tylko że jak wchodze to o Bożym świecie zapominam.. a matura za 2 tyg :/ kurcze chyba zaczyna dopadać mnie stres :/
trzymamy kciuki za tą twoją maturkę :D
ooo dziękuje bardzo :* :) albo lepiej nie dziękuje żeby nie zapeszyć ;> :
poprosze o temacik zdrowie lub cos tedy ...
psie bardzo
temat zdrowie do panstwa dyspozycji
pod chatboxem znajduje się nowa tabelka z ostatnimi komentarzami do albumów :]
właśnie zauważyłam jak wlazłam na forum , to mi się podoba :]
tylko właśnie nie wiem czy lepiej od razu pod ostatnimi albumami czy właśnie pod chatboxem ale wydaje mi się że za dużo miejsca na górze by się zmarnowało..
niech zostanie tak jak jest :)
jakby komuś się pokazało dużo nieprzeczytanych tematów z przeszłości to w szybkim menu jest opcja zaznacz wszystkie jako przeczytane :D
welcome :)
---------- Dodano o godzinie 22:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:45 ----------
mały bajerek dodany
pod nazwą użytkownika tam na górze pod menu pokazuje się takie małe podsumowanie nowych wiadomości :)
---------- Dodano o godzinie 22:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:08 ----------
jak ja kocham ten entuzjazm normalnie EUFORIA :D hehe
hehe Dzięęęęęęęęęęęęki Kamis! :skacze: :jupi: :hura::minka::good:
ale was trzeba za język ciągnąć :P
widze coś nowego:)nowe wiadomosci na forum:)
czy to już było??bo juz zgupiałam:wow::wow::wow::skacze::skacze::skacze::h uh:
no właśnie dzisiaj dorobiłem takie cuś :)
ja dopiero doszłam do tego tematu bo mnie troszku długo tu dziś nie było, ale od razu zauważyłam hehe
:skacze:
jaką liczbę miałaś przy nieprzeczytanych ? 100 :D
ja nie nadążam czytac bo mam az 94posty new hehe
dobre to jest:good::D
ja miałam 164.........
no mi też i już nie nadążam , najlepiej to poczekac aż wszystkie posną :P
pisiowa chyba do nocy będziesz siedzieć :P
haha chyba nie bo już padam:porazka:
http://forum.wzorki.info/forumdisplay.php?do=markread
przez tą modyfikację mogły się stare posty pokazać jako nieprzeczytane
powyższy link zaznacza wszystko jako przeczytane ;)
a ja mam 244 nieprzeczytane :P
oooo to jeszcze lepiej:P jaki z tego morał?? Nie odchodzic od kompa na długo :skacze:
kto da więcej :o
No wlasnie ja w pierszej chwili nie wiedzialam o co chodzi :)200 nie przeczytanych!!Ale juzzalapalam,hihi.Dobra robota Kamis!!
czyli nie było mnie aż tak długo jak by się mogło mi wydawac hehe macie więcej do czytania hehe
No ja przed 12.00 sie wylogowalam to troche sie nazbieralo,hihi
ja przepraszać za drobne utrudnienia :D ale jutro już powinno być lepiej :)
zdaje się że był błąd w panelu użytkownika nie pokazywało się od kogo otrzymane były podziękowania teraz powinno być OK
Hmmm.... ja chyba za rzadko tu przebywam bo mam zawsze około 200 do przeczytania :lol: :)