Odp: Lampa UV - Zakup lampy UV
Cytat:
Napisał
betisska
Bardzo ładna lampeczka....sprawdź jakie ma wymiary i będziesz wiedziała czy zmieści się do kuferka:)
A różnica cen rzeczywiście duża:) Kup najtańszą:)
No właśnie tak bedę musiała zrobić :) Lampeczka jest na prawdę prześliczna ale słyszałamze awaryjna :( Muszę zrobić rozeznanie i wtedy bedę wiedziała :)
Dziewczyny jak macie takowe lampy proszę napiszcie jak się sprawują :)
Z góry dziekuję :)
---------- Dodano o godzinie 16:11 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:38 ----------
Cytat:
Napisał
martakolo
to pokazuje swoje narzędzie pracy;)
jest naprawde fajna, ślicznie się prezentuje
Przedstawie poniżej opis:
najważniejsze cechy:
cyfrowe ustawianie czasu naświetlania od 0 do 300 sekund
wbudowany wentylator działa jako suszarka do lakieru
Wentylator włączany przyciskiem
koniec pracy lampy sygnalizowany jest dźwiękiem
lampa może pracować w trzech trybach tzn. jako lampa uv, jako suszarka oraz jednoczesnie jako lampa uv z suszarką
osłona, chroni oczy przed naświetlaniem światłem UV
4x Świetlówka 9 Watt
specjalna odblaskowa (metalowa) powłoka wewnętrzna przyspiesza naświetlanie
prosta obsługa
Właśnie taką chcę sobie zakupic ale słyszałam że sa awaryjne i się troche obawiam :(
A mam pytanie jaka jest jej wielkosć??
pinusia6 poczytaj tutaj co stalo sie z moja lampa po paru razach uzytkowania a raczej czyszczenia!
http://forum.wzorki.info/sprzet-do-p...ampy-uv-3.html
A ja mam taką lampę od miesiąca. Wcześniej miałam tą zwykłą białą standardową. Jak otworzyłam paczkę z moją nową lampą byłam w szoku zadowolenia;p Piękna, obszerna na dwie dłonie, czujnik ruchu, lcd, wiatraczek,timer i takie fajne sygnały dźwiękowe ma:D Uwielbiam ją:D Zawsze o takiej marzyłam i w końcu mam:D Ale wszystko ma swoje wady, więc jak jadę na wizytę domową do klientki to mam więcej do wożenia i pakowania. I ciężko mi to w torbę zmieścic... ;)
Dziewczyny powiedzcie jak z utardzaiem zelu w takiej lampce??Moja z fabrycznymi zarowkami nie utwardzala dobrze zelu wiec zamowilam nowe zarowki u Dobrej Rady i jest dalej to samo. Biale zele kompletnie ie nie utwardzaja,a inne tez nie sa calkowicie utwardzone. Dodam ze zarowno te pierwsze zarowki jak i drugie od poczatku mialy ciemne obwodki-jakby zarowki byly zuzyte:/: Moze te zarowki na prad staly(inne niz w zwyklych lampkach) sa jakiejs gorszej jakosci??Juz sama nie wiem. W kazdym razie lampa lezy nieuzywana;(
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
ja zamierzam kupić nową lampe do utwardzania zeliku ;) polecacie coś konkretnego? sprawdzonego a nie drogiego ;)) ?
kochane !! znalazłam temat o lampach..... chcialabym przeniesc ale nie wiem jak... jak bedzie mozliwosc to prosze o przeniesienie, i przepraszam.
u mnie w pracy jest taka sama lampa jaką wstawila katherinne i kolezanka na nią narzeka ze musi bardzo czesto zarowki wymieniac bo po niedlugim czasie jej sie zuzywaja i jestz niej niezadowolona :/
Ja mam rowniez lampe jaka wstawiła katherinne...i jestem zła,ze taką kupiłam...nie dosc,ze ciezko zarówki do niej dostac to jeszcze na dodatek nie utwardza dobrze zeli.
No co Wy mówicie... Ja kupiłam używaną lampę z likwidacji salonu i jeszcze nawet nie zmieniałam żarówek ani nic, żarówki też nie były zmieniane od nowości, bo pytałam sprzedawczynie i super utwardza, jest mega wygodna i nic a nic mi się z nią nie dzieje. Naprawdę dobrze utwardza, bo stosuję IBD french xtreme, który ciężko się utwardza i jest oki.
Ja również jestem niezadowolona z kupna lampy cyfrowej z wyświetlaczem LCD. Nie ma do nich dobrych żarówek. Przeprosiłam moją starą lampę bo jej jestem pewna, żarówki starczają na długo. A do tej cyfrowej jak kupiłam żarówki to starczyły na 1 miesiąc przy 50 klientkach. Byłam wściekła, że się n nią skusiłam:/:
ale zabłyscie mi ćwieka:o a miałam po niedzieli kupowac lampe cyfrowa i co teraz? lampa cyfrowa czy nowe zarówki do starej:blink:
hm, mamy w salonie taką dużą lampkę jak katherinne i mogę same dobre rzeczy o niej powiedzieć, żel utwardza jeszcze szybciej niż normalna lampka. mamy też cyfrową klasyczną i ona też jest super, ale ma jedno 'ale' - ma taka jakby podstawke na paluszki :D i przez to niektorym klientkom kciuk sie nie utwardza od razu z dłonią i trzeba jeszcze raz wkladac
Może te lampy jak mam ja i asia po prostu są innej produkcji niż Wy macie mimo takiego samego wygladu. hmmm nie wiem... I żadnego problemu z nią nie mam i nie miałam.