Nie oglądałem tego sierocińca ale skoro tak polecacie to obejrzę :)
Printable View
Nie oglądałem tego sierocińca ale skoro tak polecacie to obejrzę :)
koniecznie:) i "Labirynt Fauna", ten sam reżyser
Labirynt fauna oglądałem i mi się podobał :)
Fajna nowa komedia "Bracia przyrodni":good:
Mam tego slumdoga od kilku dni na polce ale jakos nie moge do niego sie zabrac.Ale ogladalam Mongol i byl rewelacyjny:)
Ja również polecam sierociniec. Warto zobaczyć.
Muszę w końcu się zmobilizować i obejrzeć "Anioły i demony". Książka mnie wciągła zobaczymy jak będzie z filmem ;P
a mi ten SIEROCINIEC jakos nie podrodze ;( ;P ale tez musze sie zmobilizowac..
A ja dzisiaj sobie zakupilam ,,The Day The Earth Stood Still,, z Kenau Reeves jak obejze to napisze czy fajny:)
Jade film "dzien w ktorym zatrzymala sie ziemia" poczatek mi sie podobal ale pozniej jak dla mnie zrobil sie tak hmmm nie wiem sama w sumie nic specjalnego..
A ja wczoraj obejrzalam w koncu "TRANSFORMERS-ZEMSTA UPADLYCH" zaje****y normalnie pewnie w niedlugim czasie znowu obejrze hihi polecam baaaaaaaardzo !!
heh no Transformersy fajne były, bezsensowne takie filmy, ale jak nie chce mi się wysilać umysłu to lubię takie :)
"Dzień, w którym zatrzymała się ziemia" początkowo ciekawy a potem przerodził się w coś w rodzaju dziwnej fantastyki.
Polecam "Boisko bezdomnych"- rewelacyjne dzieło polskiego kina!
No tak jakos nie skojazylam tego filmu jak go kupowalismy i jak zaczelismy go ogladac okazalo sie ze juz go ogladalam chyba w marcu:skacze:no ale trudno,nie byl taki zly.Pozatym moja starsza corka ostatnio chciala film Twilight dla niej jest ok ale ja bylam zawiedziona myslalam ze bedzie lepszy bo o wampirach .
powiem Ci Jade ze film w porownaniu do ksiazki byl do bani , ale i tak go ogladalam ze 3 razy a ksiazke to juz z chyba 5 raz czytalam... :P
ja prawie na kazdy nowy film chodze do kina:D ostatnio bylam na ''Anioly i demony'' naprawde super! jestem zachwycona tym filmem!polecam kazdemu
niedługo u mnie bedzie "Bruno" i "harry potter i książę półkrwi" . Oczywiscie idę :D A nowa seria Dr. House'a ma sie rozpocząć 2-godzinnym filmem :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
Bruno podobno ciekawe też się na to przejdę :)
Harry Potter I Książe Półkrwi
Wczoraj byłam na tym w kinie o 21 ale to nie był najlepszy pomysł, bo cały dzien latałam i byłam tak zmeczona ze nie za bardzo mogłam sie skupic na tym filmie bo chciałam isc do domu spac ;) No ale..jednak 'ogladałam' wiec.. strasznie mnie razilo w oczy to, ze przez 3/4 filmu akcja się ciagnie i nic nie wiadomo i byle by cos było w tym filmie po czym n agle tylko akcji ze głowa mała i koniec filmu...Wiem ze tak jest w wiekszosci filmach ale tu strasznie było to widoczne az nie moge tego przezyc.. wwrrrr.!!
UWAGA ! ten kto nie oglądał tej wczesniejszej czesci to niech lepiej się nie wybiera na tą, poniewaz nic nie bedzie rozumiał, kto? co? i dlaczego? Ja nie ogladałam i w ogóle nie wiedziałam o co chodzi, kto kim jest itd. i szybko kolezanka w skrócie mi wyjasniała...:P
Wielu rzezcy w tym filmie łatwo sie domyślić, a to chyba średnio dobrze bo nie trzyma nas w napięciu...
Śmiesznych rzeczy moze by się z 5 znalazło, a 1, w kórej mozna się przestraszyć (to tak moim zdaniem obserwując zachowania moich kolezanek i pozostałych ludzi z kina)
Jak dla mnie słabsza czesc od pozostałych, czyli potwierdza się to że dalsze czesci takich filmow są robione tak jakby na siłe? hmm.. nie no ale ogólnie lubie harrego wiec oceniłabym 7/10 pkt. ... no moze 7,5
PS i jak dla mnie beznadziejny koniec filmu ale juz nie narzekam :skacze:
oj dużo by tu piać ale powiem tylko tyle że ulubione seriale to csi las vegas i nowego yorku . no majami też może być. mój mie już za te seriale przeklnoł. doktor haus. i dokument na diskawery dr G. może pomyślicie że jestem stuknięta ale uwielbiam też stare filmy takie jak sisi dzięki muzyli. no i oczywiście przemineło z wiatrem. no a ostatnio dołaczył serial true blud. o wampirkach.super serial:skacze::skacze::skacze::skacze:.
co do komedii to bardzo podobał mi się film Nie zadzieraj z fryzjerem, Starsza Pani musi umrzeć z Drew Barymoore:skacze::skacze::skacze:
uwielbiam też romantyczne Miłość w Nowym Jorku
Miłość w Nowym Jorku super film,Pod słońcem Toskanii też mi się bardzo podobał.Dużo mi się podoba ale teraz nie pamiętam tytułów
co do romantycznych jak dla mnie to "Mała Wielka Miłośc " cudeńko :love:
ja też moge co nieco polecic, "The Notebook" o miłości która przetrwała lata :) Często wracam do tego filmu... :)
"HP i Książę Półkrwi" jest super. Jak dla mnie rewelacyjny w porównaniu np z 4 częścią. Po prostu trudno było reżyserowi ująć tylu stronicową książkę w filmie. Podobał mi się klimat, gdyż mimo powrotu Voldemorta było wiele zabawnych scen, ja się śmiałam co chwilę, ale pewnie dlatego, że mnóstwo razy czytałam wszystkie części, więc wszystko rozumiałam :)
dziwnie się skończył...
oj oglądłam właśnie anioły i demony. film rewelacyjny.:skacze::skacze::skacze:polecam.
no zakończenie gorsze niż w książce, ale jakoś trzeba było skończyć...takie trochę tkliwe:skacze:
Oglądałam dzisiaj "Ostatni dom po lewej" (Last House on the Left) masakra :/:
kilka razy musiałam oczy zamykać
ale dobrze im tak, że ich zadźgali, bo zgwałcili i chcieli zabić tą biedną dziewczynę;(
wiem ze swietny Miminka,wiem,wiem ale jeszcze go nie moge zlapac..hihi..ja dzisiaj ogladalam nagroda Darwina zajefajny film..ale na you toube..hehe
świetny?? ja to już bym nie mogła go obejrzeć drugi raz, nie na moje nerwy;P za bardzo sie angażuje;P
pokazane było na koniec jak głowa kolesiowi wybucha bleeee
no wiem wiem,rewelacyjny ale Ja lubie takie filmy..jeden z najlepszych filmow chyba tego roku...
i nie opowiadaj bo troche zwiastunow juz obejrzalam wiec chce go obejrzec bez wnikania w szczegoly choc i tak duzo pokazali..
Annanom a oglądałaś "Eden Lake" ten to dopiero był chory... jeszcze gorszy od tego
wlasnie kumpel mi mowil zebym go obejrzala no i wchodze na you toube i go znalazlam ale tylko wersji anglojezycznej wiec terz go sobie zapodalam...ty tez maniaczka takich filmow widze..no ladnie,ladnie...
właśnie nie przepadam za tego typu filmami, ale to nie ja je wybieram:)
Miminka obejrzyj sobie blady strach Haute Tensiom...to tez niezla masakra
Ja oglądałam zmierzch świetny film:D Jestem w nim zakochana..<marzyciel>
Czytałam najpierw ksiązke którą wygrałam na konkursie a potem obejrzałam film... Przeczytałam wszystkie 4 czesci ksiązki i jak narazie oglądałam zapowiedzi nastepnych części filmów ale bardzo polecam
Isabella Swan to szukająca swego miejsca w świecie, zagubiona nastolatka, cicha marzycielka. Kiedy poznaje przystojnego, błyskotliwego i intrygującego Edwarda Cullena nie zdaje sobie sprawy, że znajomość ta wstrząśnie jej życiem i zmieni je na zawsze. Zrealizowana z rozmachem historia o zakazanym, burzliwym i niebezpiecznym romansie młodego wampira i śmiertelniczki.
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/User/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/User/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]
---------- Dodano o godzinie 00:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:06 ----------
Moge jeszcze polecic film pt: "Adrenalina" naprawde świetne
Pewnego ranka Chev Chelios budzi się w swoim dom ze strasznie dziwnym uczuciem. Cały się poci i wszystko mu się rozmazuje. Koło telewizora znajduje płytę CD podpisaną "FUCK YOU". Po jej obejrzeniu wszystko staje się jasne. Chev został zatruty. Gdy się o tym dowiaduje zaczyna demolować swoje mieszkanie i z zaskoczeniem stwierdza, że zawroty głowy i inne objawy mu przeszły. Po kontakcie ze swoim lekarzem wie jak zwalczać działanie trucizny aż do momentu zażycia antidotum. Musi on robić wszystko aby jego organizm wytwarzał jak najwięcej adrenaliny, która spowalnia działanie środka. Po otrzymaniu tej informacji Chev wyrusza rozpocząć największą rozróbę w historii Hollywood.
Zmierzch porównaniu do książki troszkę mułowaty jak dla mnie... ale Adrenalina był super tzn pierwsza częśc bo druga jak dla mnie to już jakaś parodia...