-
Odp: jak szukać pracy jako stylistka paznokci?
Przede wszystkim gratuluję wszystkim co znalazły pracę :skacze: U mnie w mieście niestety też bazują na ludzkiej skórze i podnajmują stanowiska a raczej miejsca a resztę musisz sobie sama skołować. Biorą za to straszne pieniądze. Ostatnio pytałam się krawcowej która ma dość spory lokal w obrębie mojego miejsca zamieszkania, ile by chciała za wynajęcie stanowiska? Wszystko mam swoje łącznie z biurkiem, ona ma lokal fajny dość ale nie tak zajefajny jak salon kosmetyczny :D Jak bym wygospodarowała miejsca to by szło schludny kącik wypanelowany zrobić z przegródką dla prywatności (bo tam serio jest sporo miejsca). A ona mi na to że 700zł za miesiąc :haha:Kopara mi opadła w same kolana :cwaniak2:co za chytra baba. Podziękowałam a ona nie ma nawet 300zł które jej proponowałam. :cwaniak2:Jak widać chytrość nie popłaca, ale skoro niektórzy nie chcą zarobić nawet tego. Chciałam w jej lokal zainwestować... wszystko jej się podobało ale ta suma :/ Kurka jak w warszawie w salonie.
-
Cytat:
Napisał
iwa1223
Hehe, krzywdy mi nie zrobiłaś, było nawet całkiem przyjemnie, chociaż faktycznie za 85 razem, skóra była nieco obolała:D Teraz jest gładka i nawilżona - dzięki:D
A foty niezłe, jak mumia egipska, hehe.
-
:leze::leze: no nie mogę no sami wyglądasz bosko :haha::haha::haha:
-
cudnie wygladasz :D :leze: :master:
-
Ooo samaron widzę że miałaś maskę gipsową:D cieplutko pod nią co?:D
-
Jak mam odnaleść te zdjęcia?
-
Cytat:
Napisał
ewa666
Jak mam odnaleść te zdjęcia?
Ewuś wystarczy się cofnąć, są na poprzedniej stronie dokładnie w poście nr 119
http://forum.wzorki.info/146712-post119.html
-
jaki szał... ja też chcę taką maskę :D a przede wszystkim ciem śwój śalon buu :(
Ale po maturze idę twardo do urzędu i może coś się uda wykombinować :)
-
ja zaczynałam w salonie fryzjerskim od podnajęcia stanowiska za 400 zł!!! Masakra ;/ teraz znalazłam swój lokal i się przenoszę :) ale myśle że na początek taka praca u fryzjera to nie jest nic głupiego
-
jasne że nie jest to głupie paula211 nawet powiedziała bym że rozsądne :D bo...
po pierwsze dopiero zaczynasz a do fryzjera króry ma już swoją klientelę przychodzi wiele pań ktore dbając o fryzurkę będą mogły równocześnie zadbać o pazurki :D
po drugie chyba podnajem miejsca jest mniej kosztowny niż wynajęcie oddzielnego pomieszczenia (tak mi się wydaje)
po trzecie gdyby jakaś klienta (czego ci nie życzę) nie przyszła na umówioną godzinę nie będziesz sama w pomieszczeniu i zawsze będziesz miała (jak to się mówi) "do kogo gębę otworzyć" ;)
-
http://myszka84.w.interii.pl/[obrazk...0510_14.23.JPG
To salon w ktorym dostałam prace. :) Zaczelam oficjalnie od dzis. Ciekawe jak z klientkami bedzie bo tipsy kosztuja srednio 120zł
-
delyszys śliczny ten salonik!! ja chce dwa takie fotele :D Trzymam kciuki i duuuuuuużo klientek życzę :*
-
delyszys świetny salonik :) cieszę się że już masz tę pracę :) a ja nadal w niepewności... wszystko wyjaśni się mam nadzieję pozytywnie po 24 maja :)
-
Delyszys salon sliczny :) a ceny no troche wysokie:/: ale zycze wieluuu klientek :skacze:
widac twoje odbicie w oknie jak fote robisz :D
-
delyszys rewelacyjny salonik, ale ceny dość wysokie, ale cóż wszędzie sa inne, duuużżżo klientów życzę
-
Ja też życzę jak najwięcej klientek, żeby waliły ścianami i oknami;)
-
spotkanie w sprawie pracy było przeniesione z poniedziałku na dziś i jestem już po testach, ale właścicielka ma jeszcze dwie kandydatki więc na decyzję kazała czekać do poniedziałku...
-
to trzymamy kciuki obyś wykosiła konkurencje
-
Dokładnie, trzymamy kciuki i czekamy na wieści.
-
mam nadzieję że w poniedziałek będziemy Ci gratulować posadki trzymam kciuki:ok:;)
-
trzymajcie mocno :* dziewczynki :*
-
-
Iwa trzymam mocno kciuki !!!! uda się!!:ok:
Delyszys nonono nie pogada super Ci się udało teraz tylko czekać na rozwój wydarzeń będziesz miała tyle klientek że szok!!!!:ok:
-
i ja trzymam kciuki:przytul:
-
Iwa ja czekam na wieści jak tam z posadą:D:skacze:
-
Ja też czekam, daj znać:D
-
:placz: niestety dziewczynki :placz: wygrała lepsza... przed chwilką zadzwoniła do mnie właścicielka tegoż salonu i powiedziała że "jeśli chodzi o pazurki to jesteśmy na podobnym poziomie ale ta druga jest bardziej zaawansowana w kosmetyce i jeśli będzie się firma dobrze rozwijać to stworzy dodatkowe stanowisko stylistki" ale ja muszę mieć pracę na już a poza tym nie bardzo wierzę żeby drugie stanowisko zrobiła bo w takim gabinecie kosmetycznym dla dwóch raczej pracy niewiele będzie...
:placz: teraz jest mi bardzo smutno bo za bardzo nastawiłam się na tą pracę... :placz:
-
Iwcia jestem z Tobą :*będzie dobrze!!!!!!!!!!:przytul:ja też mam niezawesoło tym cie pocieszę!!!!!!;(
-
Trafi się lepsza... wiem ze łatwo mówić, ale trzeba myśleć pozytywnie :*
-
ewa666 że komuś jest nie za wesoło to dla mnie żadne pocieszenie :/: ja bym chciała żeby wszystkim było wesoło... ale dziękuję dziewczynki że jesteście ze mną :* i wspieracie dobrym słowem :*
-
Iwcia zobaczysz będzie dobrze musi być :ok:
-
Kurcze, szkoda, a to się baba nie poznała,
przykro mi, mimo wszystko dalej trzymam za Ciebie kciuki, ale to już przecież wiesz:przytul:
-
Iwonko nie smutaj, nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo:) powodzenia
-
moje pocieszycielki... :*
-
osz kurcze Iwa szkoda, bylam niemal pewna ze weźmie Ciebie, bo widziałam jak swietnie radzisz sobie z pazurkami:przytul: nadal trzymam kciuki i mam nadzieję, że coś znajdziesz i to szybko:*
-
dziękuję tusia za wiarę w moje możliwości :*
-
nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :) a noż widelec za chwilkę znajdziesz lepszą pracę :) trzymam kciuki i życzę powodzenia
-
Jezu ja to bym chyba umarła.. jak się na coś nastawię to tak musi byc, bo inaczej deprecha.. współczuje Ci,ale wierzę,że szybko znajdziesz pracę :*
-
napewno kochan znajdziesz prace, zobaczysz! :) ja teraz niedlugo przeprowadzam sie do krk i juz zaczynam szukac pracy w jakims salonie.. zobaczymy co z tego wyjdzie ;)
-
Iwa na pewno coś znajdziesz, tylko niestety trzeba poczekać :(
ja od jutra zaczynam poszukiwania... ech^^ 3majcie kciuki :)