Myślałam, że do pracy:lol:
Printable View
Myślałam, że do pracy:lol:
no tak ja już w pracy siedzę a tak mi się nie chciało wstać że to poezja ;)
siedze ,pisze i prawie spie
a ja ide robić kolacje mężowi :glodny:
o tej godzinie :o
a moj ma focha nie wiem na co i se sam zrobil
i m i nic nie zostawil hih
O.o a to ciekawe
hihhihiihihi nooooooooooooo
coś musiałaś przeskrobać :P
---------- Dodano o godzinie 22:34 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:34 ----------
a może zazdrosny o internet ;)
mój to je nawet o 24.00
http://forum.wzorki.info/attachments...tikonki-c8.gif
---------- Dodano o godzinie 23:00 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:59 ----------
mała to sie ciesz sam se zrobił problem z głowy hi hi hi tylko mógl zostawić :[
Moj mezus wlasnie zobaczyl ze w telewizji jedza i pognal do kuchni:D
a ja szykuję się do pracy, ale musiałam zajrzeć ;P
No nieźle, o piątej rano! Że też Ci się chciało tak wcześnie zaglądać.
A ja włączyłam pranie, obudziłam córkę do szkoły i niedługo idę na rowerek.
no ja nie wiem jak można by się na ciebie gniewać :P
wróciłam właśnie z Poznania od lekarza :) a teraz jem i przeglądam co tu słychac na forum ;)
a ja oglądam forum, po powrocie z pracy i się grzeję bo jakieś choróbsko mnie złapało
Sylwia to bierz od razu fervex lub gripex
a ja zaraz idę oglądać You can dance :)
---------- Dodano o godzinie 21:34 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:28 ----------
oj właśnie sobie przypomniałam, że dzisiaj nie ma
za bardzo się rozpędziłam ;P
a ja wziełam sie za nauke teraz :/
jutro mam sprawdzian i ucze sie z niemieckiego dla logistyków jakiś pierdół a mi się nie chceeee :(
wiem przez co przechodzisz -_-
hehe masakra :P a co też miałes coś takiego jak ja ?
ale ja zamiast sie uczyc to przegladam fora dobra jestem :good: w szkole sie chyba poucze :P
jejq jak mi by się ktoś teraz kazał uczyć to chyba bym go patelką potraktowała ;P
zrobilam pazury
wykapalam sie
gloduje
i pisze hihi
ja też się musze uczyć ale zamiast tego siedze na forum ;P
ja piszę pracę inżynierską już jeden termin mi uciekł teraz mam termin do 10 maja ;(
noo to się sprężaj :D
a ja dalej nic sie nie ucze masakra ide sie chyba kompać :P i moze napisze sciage :D
zawsze przy pisaniu ściągi coś tam w głowie zostaje więc to nie jest taki zły pomysł :P chyba że robisz ctrl-c ctrl-v a potem ctrl-p ;)
ja niestety ściągi napisać nie mogę :( skończyły się dobre czasy ;P
wszystko musze wkuć :(
a ja idem się kąpać , prawie cały dzień siedziałam przed kompem... dobrze że chociaż miałam tipsy to mi oczka odpoczęły od monitora hehe
haha nie nie :D zawsze pisze sciage z zeszytu :D
albo mam jeszcze lepszy pomysł :D jutro ze sprawdzianu dostane kapsko i poprawie za tydzien :]
a za tydzień będzie ci się chciało uczyć ? :P
hmmm.... :skacze: tak :P nie bede miala wyjscia w sumie to nie jest takie trudne no ale za późno już na nauke :P
nigdy nie jest za późno ;P mi się właśnie najlepiej uczy w nocy ;D cisza i spokój, wszyscy śpią
ja jak sie ucze to po ciuchutku musi muzyczka grać :D bo jak jest całkowita cisza to tak nudno :P
a teraz juz mi sie nie chce ide zaraz spac i glowa mnie coś boli :/
Też się uczę z muzyką ::) albo po dworze spaceruje
mnie też coś boli głowa.. za długo spałam w dzień ;P pewnie dlatego
Ludeczkowie!!!!!! Wygońcie mnie do kuchni, bo tak siedzę tutaj i siedzę, i jak tak dalej pójdzie to obiadu nie będzie.
Nie przejmuj sie ja tez nie moge sie zebrac zeby wejsc do kuchni:)Jeszcze corce mialam pazury robic,hihi