ja niestety narazie tylko na sobotę...nie dam rady finansowo na 2 dni :( zaliczka wpłacona :) może jeszcze coś się zmieni :)
Printable View
ja niestety narazie tylko na sobotę...nie dam rady finansowo na 2 dni :( zaliczka wpłacona :) może jeszcze coś się zmieni :)
Szkoda, ze to W-wa :/, czemu w trójmieście tak często nic nie jest organizowane :D
Czarnulko, w Warszawie też można przenocować :) I przy okazji poznać nocne życie i "sex w wielkim mieście" hahaha
Yyyyy, to było może nie na temat???
dziewczyny przepraszam ale z powodów chorego psiaka nie jestem w stanie normalnie funkcjonowac..jak dojde do siebie zaczne odpisywac na posty..zaliczka doszla emilia..100 zł dziekuje:)
kurde a ja nie mam kasy... nie wiem czy nie bede musiala zrezygnować:(
Emilka, jestesmy twarde, czy na ten czerwiec organizatorkom pozwolimy sie przesunac? :/:
ja się dostosuje - byleby Was poznać i czegoś nowego się nauczyć :)
jeżeli jest potrzeba to ok - godze się na wszystko :)
Jak pozostałe dziewczyny?? Na razie mam 2 zaliczki...
No jakby było w czerwcu to może i ja dałabym radę, chociaż to też niepewne, ale sporo pewniejsze niż teraz.
ja bede musiala zrezygnowac z tych warsztaów, 28 maja mam zabieg i raczej nie bede miala sily na drugi dzien jechac do wawy:placz:
Wy macie fajnie, ja z trójmiasta i ciężko tak latać w ta i w ta stronę samej :/
uuu plus nocleg :/
ale fotki mam nadzieje ze chociaż pokażecie dziewczynki :D
w zwiazku z mała liczba chetnych warsztaty-warszawa zostaja przełozone na koniec czerwca...:(mam nadzieje iz drugi termin bedzie bardziej dogodny...:)niestety ale na zorganizowanie warsztatow w takiej odległosci odemnie musze miec grupe min 10 os.:P
kurka,emilia..jezeli wam termin nie odpowiada prosze o pw:)
Ja- spoko;]
o boszzee moze sie zalapie :D
nie ma problemu - poczekam :) dalej jestem chętna ;)
Pazurku na koniec czerwca to i ja sie pisze:D
DZIEWCZYNY DZIEKUJE:D
czyli oficjalnie terminy warsztatów pozmieniane...:D
Dla zainteresowanych w pierwszy weekend czerwca warszatay na slasku w Mysłowicach:)
bajka:)
No ok, koniec czerwca powinien być ok :) i kasy się trochu uzbiera :D