tez oddaje swój głos na ten pomysł ..;]
Printable View
tez oddaje swój głos na ten pomysł ..;]
i ja też i ja ! :P
odnośnie dwóch pierwszych już zostały połączone. a resztę połaczę za chwile tak że nie ma sprawy. zrobi się.:skacze::skacze::skacze:
---------- Dodano o godzinie 18:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:04 ----------
no zrobione. co mogłam połączyć to połączyłam:):):)
to jest temat do zgłaszania propozycji co do funkcjonowania forum a nie na temat konkursów
zgadzam się z kamisem. dziewczyny jeśli chodzi o konkursy to zrobię temat propozycje konkursowe. tylko też nie przesadzajcie z pomysłami. MAM NADZIEJE ŻE MIĘ KAMIS ZA TO NIE ZABIJE. proszĘ bardzo. tu macie linka.
konkursowo-regulaminowe-propozycje
Link nie dziala:(
http://forum.wzorki.info/konkursy-po...-konkursy.html wydaje mi się że wszystko odnośnie konkursów to w tym temacie
koleżanka nam się pomyliła i temat http://forum.wzorki.info/pomoc-pytan...html#post74582 wstawiła do PPP zamiast do naszych blogów :P da rade ktoś przenieść??
dziewczyny jak widzicie jakieś nieprawidłowości wciskajcie ten przycisk przy poście http://forum.wzorki.info/images/buttons/report.gif wtedy na pewno moderatorzy i admini przeczytają :)
hihihih teraz to się sami wkopaliście...:)
a mi przyszedł do głowy taki pomysł (oczywiście nie wiem jak technicznie da sie, to rowiązać) mianowicie...mamy opcję...oznacz forum jako przeczytane...ja się zastanawiałam czy nie mozna by było w zakładce Nowe posty przy watkach umieścić okienka, które zaznaczmy ...przypuścmy 3 watków a następni klikamy w odnośnik umieszczony na dole strony na którym jest napisane oznacz wątki jako przeczytane. Chyba nie zamotałam:blink: krótko mówiąc podobnie działałoby jak w skrzynce odbiorczej, ze zaznaczamy wiadomosci i potem decydujemy gdzie je przenieść.:] ...ps. o ignorowaniu wątków wiem:D
a moze by tak jeden duzy temat jak cos sprzedajemy ze swojego domku itd.. bo miliard tematow o kolczykach, pudrach itp.itd.. to nie bez sens? :cwaniak:
świetne są:D jestem za:ok:
ale super te emotki :leze: będziemy je mieć? :skacze:
Świetne te emotki :))
superasne :ok:
wpadlo mi do glowy zeby moze stworzyc jakis hologram forumkowy zeby bylo na dyplomikach :D ze to niby nie wydrukowany zwykla drukarka :D ale zapewne zarejstrowanie oryginalnego hologramu by duzo kosztowalo i pewnie jakas specjalna drukarke by trzabylo miec.
dobra, wiem glupi pomysl :D
Mam nadzieję,że za ten temat nikt mnie nie zbanuje... bo choć mam tak niewiele czasu buszować w internecie, to uwielbiam tylko to forum:)
Mój pomysł na konkursy, poza tymi które organizują różne firmy, jest taki: możnaby je było organizować co miesiąc np. temat na maj piosenka "Małgośka" Maryli Rodowicz...lub coś innego co się najbardziej z danym miesiącem kojarzy.
Konkursy o których pisze byłyby bez nagród! Uznałam tylko, że to fajny pomysł żeby się sprawdzić. Uczestniczyć mogliby wszyscy, tylko podzieleni na grupy zaawansowania, a głosować na prace mogłby każdy użytkownik w sondzie. Piszcie proszę jak Wam się podoba ten pomysł, a jeśli się przyjmie to wasze pomysły na TEMATY KONKURSOWE.
prpblem polega niestey na tym, ze nawet na niektóre konkursy z nagrodami dziewczyny sie nie decyduja:( wiem to z innych for:(:( ale inicjatywa warta rozpatrzenia:D mam nadzieje że dziewczyny podłapi,a:D
Pomysł dobry, zobaczymy co na to inne dziewczyny :ok:
ja też jestem za! :ok:
to dobre dla nowych forumowiczek, które nie mają np. jeszcze 7% aktywności, która zwykle jest wymagana ;)
a dla stałych bywalców kolejna szansa na pokazanie swoich umiejętności ;)
Też jestem za.. Chętnie w takich konkursikach bym brała udział :))Aczkolwiek nie wiem jak by było wtedy z ilością prac...
Pomysł mi się podoba, tylko czy jest to do ogarnięcia czasowo. Trzeba rzucić temat, dać czas na zrobienie, wysłanie, potem to wystawić, czas na ocenę i wyłonić zwycięzcę. I nowy konkurs? Kamis się posika ze szczęścia... tak co miesiąc...:cwaniak2:
Pomysł fajny, tylko i tak jest tutaj mnóstwo konkursów (co sie oczywiscie chwali) i nie zdąrzamy czasem z tymi a co dopiero kolejnymi...
Ja tam byłabym za...o nagrody mi nie chodzi, ale nie powiem dyplomik by był super wynagrodzeniem za zrobienie pazurków:D
Ja tam też jestem za :D ale tak jak Belunia pisze chociaż dyplomik by mógł być :D
Oczywiscie jestem za i mysle ze dyplomik bylby dobra motywacja :ok:
Ja jako nowicjusz uważam, że to super pomysł. Szczerze mówiąc myślę, że niektóre pasjonatki rozpoczynające przygodę z pazurami miałyby w końcu pole do popisu. Oczywiście nie twierdzę, że nie mają teraz. No, ale... Kochane moje pazury i to jeszcze przy braku czasu na ćwiczenia do Waszych to po prostu po krzakach się chowają razem ze mną ze wstydu. Myślę, że niektóre dziewczyny nie biorą udziału, bo troszkę się wstydzą. A tak... można by podział zrobić i to z korzyścią dla wszystkich i dyplomiki jak najbardziej byłyby fajną nagrodą.
Poza tym nowicjuszkom można by później udzielić rad co warto poprawić i nad czym pracować ;)
Dla mnie super pomysł !!!! :) :D
Hm... pomysł sam w sobie fajny, generalnie wcale by mi nie przeszkadzało, jakby sobie był ten konkurs co miesiąc i pewnie starała bym się brać udział, ale na pewno nie co miesiąc - nie dała bym rady. I teraz - jeśli dwa-trzy razy pod rząd nie będzie frekwencji w takim comiesięcznym konkursie, to ogarnie organizatorów zniechęcenie a między nami atmoferka może być różna. Myślę, że trzeba rozważyć ten pomysł dokładnie, np poankietować trochę, aby dowiedzieć się, ilu uczestniczek można by się spodziewać co miesiąc, bo robić dla roboty, to jak dla mnie obsługa forum sobie może, mnie nie przeszkadza, ale nie mam ochoty czytać marudzenia forumowiczek, że cośtam nie idzie jak trzeba.
Ja myślę, że pomysł z sondą jest jak najbardziej trafny. A co do konkursów comiesięcznych... póki się nie spróbuje to się nie dowie. Poza tym myślę, że forumowiczki to dojrzałe kobitki, które rozumiałyby natłok prac przy tylu wydarzeniach (bo przecież jak wspomniano konkursów jest tu i tak dużo)... tym bardziej gdyby rzeczywiście zastosowano podział na stopień zaawansowania. Kuuuuupa pracy, ale ja wychodzę z założenia że warto byłoby czekać na wyniki. A same konkursy może nie muszą być co miesiąc, a np. co kwartał lub z podziałem na pory roku ;) Żeby na początku zobaczyć czy się przyjmie w ogóle konkurs z podziałem.
To kiedy sondujemy? ;)
dziekuje za zainteresowanie moim pomyslem. i za przeniesienie mnie do tego tematu:)
opowiem wam dlaczego tak lubie to forum. w dzien w który je znalazłam szukałam w internecie jakiegos pomysłu na zdobienie na moje własne pazury... myslałam wtedy, że juz mialam wszystko na swoich łapkach z moich wzorników i zadne nowe zdobienie mnie nie cieszyło, byłam nawet troche przygnebiona tym faktem... wpisałam wiec w google "wzorki na paznokcie" i nagle olśnienie forum wzorki!!! zarejstrowałam sie i najpierw kopiowalam pomysły innych forumowiczek, ale jak zaczeły sie konkursy to od tej pory zawsze robie sobie pazurki na konkurs, i zawsze mam coś fajnego i nowego i choć często i tak swoich prac NIE WYSYŁAM, bo np. uważałam ja za niezbyt dobre, lub w poniedziałek uda mi się lewą rękę zrobić, a od wtorku taki zapierdziel, że nie wiem w co ręce wlozyc i jak w sobotę robię prawą ręke to już lewa zniszczona, albo zwyczajnie to nie jest to co sobie wyobraziłam... więc stąd wziął mi sie pomysł na comiesięczny konkurs:) jeśli kogoś zanudziłam to z góry przepraszam:D ps podoba mi sie pomysł na nasz własny hologram. jesli wie krtoś jak się do tago zabrac to proszę o wpis
Ja proponuję złączyć tematy o paznokciach u stóp, bo jest ich chyba ze 3 i to w róznych działach:)
Nie znalazlam tematu ale moze przeoczylam.Przydałby się 1 temat np-obróbka zdjęć i tam byłyby instrukcje na znaczek wodny,obróbke,jak pstrykać,jakie warunki najlepsze itd.Chyba ze juz takie cos jest :) bo ze znakiem wodnym widziałam chyba 2 tematy:) a chętnie dodam jeszcze jakieś instrukcje :)
no to moze lepiej je polaczyc??bo ja szukalam i sie nie doszukałam :) chyba gdzieś ten pierwszy daleko zakopany :) dzięki :)
Jestem za JAK ZROBIC DOBRE ZDIECIE!!!
A mnie brakuje (a moze nie znalazłam bo jestem tu od paru dni) galeri ze zdieciami frenchy i opisami czy to akryl czy żel i jakim produktem było zrobione.Głównie chodzi o odcienie bieli i coverów bo co firma to inne odcienie. A fajnie by było miec porównanie:)Myśle o frenchu bo jest najbardziej jednak lubiany i popularny(bynajmniej wsród moich klientek) .Ja pisałam już o tym w french i zdobienia slubne ale jakos przeszło bez echa hihihihi
myślę,że to sprawa indywidualna każdego,kto wstawia zdjęcie,jeśli chcesz wiedzieć zawsze możesz wysłać pw do danej osoby.
Narzucanie komuś podpisywania czy opisywania zdjęć nie będzie zdawać rezultatu.
Poza tym jest osobny temat - galeria i nie ma potrzeby zakładania następnego.
proponuję połączyć tematy o prezentach w jeden, spójny. Mamy prezenty dla dzieci, chłopów i ogólny o dawaniu, pakowaniu etc. To można wszystko dać do jednego.
jestem za, tez to miałam zaproponowac ;]