haha french przed i po... Tylko proszę o głośny śmiech :D:D hahah ale wstyyyd :D
Printable View
haha french przed i po... Tylko proszę o głośny śmiech :D:D hahah ale wstyyyd :D
to moje pierwsze paznokcie z francuskim jakie robilam metodą żelową i drugie ogolnie które robiłam :)) a dopiero zaczynam :) :]
Etna widać różnice i to wielką super
No Etna naprawdę widać różnicę!!! Super!!!:kwiatek:
Moja pierwsza w życiu klientka...Pazuraski żelowe, kwiatek akryl. Wiem, nie wszly extra ale kobieta wybiegla ode mnie cala w skowronkach i to sie dla mnie liczy:]
Załącznik 9698Załącznik 9697
Rzeczywiscie chyba...no to przepraszam.. nie wiedzialam gdzie swoje początki upchnąc:-x i faktycznie źle zrozumialam temat. Sorry!
oj tam oj tam... każdy się czasem myli, ale w sumie to twój początek jakby nie mysląc... po jakim czasie dasz odwołanie to tego posta i bedzieszz miala materiał na przed a 'po" wstawisz za jakis czas jak nabierzesz wprawy i oswoisz się z robieniem paurów na "żywych organizmach" ----> copyright chocolata
:yess:
Dobra, a teraz Wam pokaze najgorszy z najgorszych-koszmar:) Koszmar minionego lata i Koszmar z ulicy Wiązowej się przy tym chowa. Ale wiecie jaka byłam z nich dumna? Pierwsze wyglądały jak Karkonosze od razu po wypiętrzeniu, drugie .. odpadły po dwóch godzinach. Trzecie.. ech szkoda mówić, a teraz robie takie jak na ostatnich zdjeciach i już nie jestem taka dumna i wiem ile mi brakuje.:):D, acha pazurki robię od kwietnia tego rokua, a moze od marca.. matko.. zapomnialam:D
Dzikakura nie ja robilam gorzej , ale te ostatne super , widac postepy , idziesz do przodu jak burza:DDodam
pare moich zebyscie sie posmialy:D
Załącznik 10415
Załącznik 10416
Załącznik 10417
Załącznik 10418
Załącznik 10419
one byly robione jakos tak 3 miesiece temu :P:P
a te sa terazniejsze:D[Załącznik 10420
Załącznik 10421
Załącznik 10422
Załącznik 10423
Załącznik 10424
no Syiwka roznica jest duuuuzaa, ale jaki pozytyw!! przepieknie !!
Syiwka piekne pazurki,te z koronka i czarny french najbardziej mi sie podobaja
sorki dzidzia:wstydek::wstydek:
Wymiatacie laski teraz ;]
pierwsze w życiu akrylki :P
Widac ze masz talent skoro one sa pierwsze hah
Etna -----> różnica ogromna!!! Gratuluję!!!:wow::wow::wow:
pokażę Wam kilka moich pierwszych prac :) jak na nie teraz patrzę to chce mi się śmiać :D:D a takie były piękne dla mnie... :)
to moje poczatki zabawy w zelu
Postępy mega :)
ale postępy widać :D
To może i ja pokażę swoje początki:)
Załącznik 12529
Były robione w styczniu. Przypadkowo u znajomej....
Takie robiłam na wakacje:
Załącznik 12530
Załącznik 12531
Konkursowe też jakoś w tych terminach:
Załącznik 12532
A te całkiem niedawno...
Załącznik 12533Załącznik 12534
:skacze::wstydek::skacze:
nadya widać, że bardzo nad sobą pracowałaś :) ostatnie piękne :love:
dziękuję:)
ja mogę Wam pokazać moje pierwsze :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
jak na nie patrze to mi się śmiać chce :P:P
ha ha ha... oj to dobre!!
teraz ja sie pochwale moimi pierwszakami... wreszcie je znalazłam... tylko nie bijcie:D
Załącznik 12888
Załącznik 12889
Załącznik 12890
Załącznik 12891
Załącznik 12892
teraz robie takie...Załącznik 12893Załącznik 12894Załącznik 12895Załącznik 12896Załącznik 12897
uuu zdecydowana różnica :D
Praca i doswiadczenie. to jest to.. ech.....:rolleyes:
Woszczurku,piękna zmiana:)
nio kurde rewelka, ale to sie idzie posmiac bynajmniej ja tak mam jak patrze na swoje stare zdjecia... hehe ze ja w ogole klientki mialam ;P
To ja dodam kilka swoich początków :P To było jakieś hmmm.... rok temu :)
To w sumie jakaś część, ale resztę może później wrzucę :P
ojejku ja kiedyś w ogole teraz jak patrze na zdjęcia to się zastanawiam jak mogłam je zakładac chociażbt kolezanką...
Przed"
http://193.42.230.201/m1/F4/3E/22905972.jpg
No i teraz
http://194.149.230.199/m2/B5/9F/55450507.jpg
to ja swoje tez wstawie ;D
kolosalne różnice, hehe i widać ile daje czas i nauka, jak się chce, bo znam takie co robią po ilka lat i wciąż tak samo...