Odp: Najlepsze sklepy z przyborami do paznokci na Allegro.pl
ja też szukam jakiejś innej firmy z żelami
do tej pory pracuje na nail design oni mają kilku sprzedawców na allegro
ale nie jestem z żeli zadowolona :(
próbowałam różnych żeli od róznych sprzedawców z allegro
i odnoszę wrażenie, że one nie odbiegają zbytnio od siebie jakościowo :(
chyba będę musiała zainwestować w inna, droższą markę
Po prostu new nails, szczególnie przy dużych zamówieniach. Opłaca się, tym bardziej biorąc pod uwagę jakość kosmetyków.
Nie znam solidniejszego sklepu niż new nails - mają największy wybór i dobre stawki, nie ma problemów ze znalezieniem tego, czego potrzebuję, a przede wszystkim ich kosmetyki są chwalone przez klientki - efekty mają bardzo trwałe.
mogę prosić o linka z ich Nickiem albo jakas aukcja bo chciałam sprawdzić a nie mogę ich znaleźć.dziekuje serdecznie.
Nie wiem czy są na Allegro, ale są na pewno tutaj - Hurtownia kosmetyczna, akcesoria do paznokci i rzęs NEW NAILS
I tam masz cały asortyment.
Jeśli interesuje Was firma Semilac to polecam ten sklep: https://darmarsklep.pl/lakiery-hybrydowe
W sklepie mają obecnie dobre promocje na lakiery tej firmy. Poza tym pojawiają sie tam wszystkie nowe kolekcje. Jeśli nie chcecie wydawać tyle na lakiery hybrydowe co jest sensowne biorąc pod uwagę, ze często robi się paznokcie tylko dla siebie w domu, to polecam firme Sleek Shine. Lakiery są niedrogie bo kosztuja około 7-8 zł, a jednocześnie bardzo przyzwoite. Krycie nawet pastelowych lakierów jest dobre.
No i koniecznie wypróbujcie bazę proteinową do paznokci od Indigo. Jest bardzo ale to bardzo mocna i praktycznie wszystko się na niej dobrze trzyma!