:( a ja chyba nie moge brac udziału
Printable View
:( a ja chyba nie moge brac udziału
fajny temat, muszę wystylizować swoje pazurki :)
Jejku ..... a ja sie tak nie bawie.Ja dopiero odkrylam forum i mysle sobie ,pierwszy konkurs w moim zyciu jupi..... a tu miesiac na forum .....szkoda!!moze nastepnym razem!!!
ja jeszcze nigdy nie brałam udziału w żadnym konkursie. kto wie, może spróbuję :):D
amczy trochę wystające ozdoby z akrylu będą jeszcze użytkowe?
mysle ze tak;)
najwazniejsze by nie byly to mega duze zdobienia jak na mistrzostwach :D
działajcie dziewczynki :skacze:
moze dam rade nadrobic straty z moja aktywnoscia! mam wielka nadzieje to by byl moj pierwszy konkurs :D
---------- Dodano o godzinie 23:36 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:35 ----------
juz zaluje ze tak pozno zauwazylam jakie super jest to forum.......duzo mozna sie z niego nauczyc i poradzic! suuuuper
ja tam jeszcze poczekam :D troche się podszkolę i wtedy wezmę udziałw jakimś konkursie :)
A ja jak dam radę to może przed samym końcem terminu podeślę :P
dziewczynki macie jeszcze sporo czasu wiec przemyslcie co byscie chcialy stworzyc i wysylajcie :D
alez jestem ciekawa co tam stworzycie ^_^
temat rzeka wiec pomyslow masa ;)
ja już zrobiłam...ale nie jestem zadowolona z zdjęć krzywej c, jakieś rozmazane wyszły jak wrzuciłam na kompa:( chyba muszę zrobić coś innego, bo tamte już modelce skróciłam:( najwyżej te wyśle do gazety...
Ja miałam nie brać udziału ale klientka chciała bardzo fajne pazurki , więc od razu pstryknęłam wymagane fotki no i zdjęcia już poszły :)
Ja zrobiłam wczoraj na modelce, ale zdjęcia takie sobie a pazury już opiłowane..
No cóż, zobaczę :) może jeszcze jeden secik walnę jak bratowa wróci, to ją wymolestuję :)
szkoda, że nie można na jednej dłoni :(
mi sie udalo jeszcze wczoraj podeslac huhuhu :)
hahahahaha wlasnie minie Kamila oswiecila ze konkurs jest do czerwca a aj tak sie spieszylam zeby zdazyc przed 25 :D hihihi :haha:
Ja dopiero 13 czerwca będę robiła bo mojej modelce wcześniej nie pasuje :/:
no mi już zaczyna coś świtać :leze: ale do realizacji jeszcze daleko ;p
a ja już czekam żeby prace zobaczyć:D
Pomysł mi świta - może w weekend strzele - na sobie :placz: - pazurki ....
Ale nie załamuję się będzie ubaw :haha:
no to i ja sie skusze może tym razem:P tyle konkursów opuściłam przez tą przeprowadzkę że już najwyższy czas sie zabrać do roboty:wstydek:
no.. to i moja praca została wysłana :D
jeśli mozna to poproszę o potwierdznie mimo automatyczego potwierdzania u mnie na skrzynkce czy zdjęcia doszły całe i zdrowe:D
dziękuję
tak :)
juz sie nie moge doczekac waszych prac ;]
Nie tylko Ty Bitt:D:D:D ja tez juz przebieram nozkami zebyzobaczyc te cudniaste prace:D:D:D............
no to ja tez sie zbiore i wezme pierwszy raz udzial w konkursie pomysl juz mam teraz tylko modelke i zaczynam!
Ja niestety znowu na sobie ;(
hehe ja też przeważnie robie albo na sobie albo na mojej mamie:) teraz zrobiłam na sobie:P
ale to chyba każda ma takie problem, ja kiedyś miałam taka klientkę że mogłam jej robić pazurki jakie chciałam, ale zrezygnowała i teraz też mam ten dylemat,bo każda modelka mi mówi że nie ma problemu ale krótki i kwadraty a ja mam zamysł inny i potem problem
ale fajniuśki konkursik :D trzeba będzie coś pomyśleć
Ja na szczęście mam jedną kumpelę, która mi w razie potrzeby użycza mi swoich paznokci na konkurs :D i nie ma problemu bo zawszę mogę zrobić co chcę :D Ostatnio jej zrobiłam szpice pierwsze w jej życiu i potem stwierdziła, że są bardzo wygodne a zawsze była na nie :P
Ja mi się uda to zrobie pazurki tak jak mówiłam pod koniec terminu jakoś :P
ja mialabym chętną, ale później sie przyzwyczai :)
a tak powaznie to niestety nie mam az takich zdolnści a szkoda, bokonkurs super :)
bede sledzić na bieząco wyniki
Trzymam za Was kciuki Dziewczyny
edytakon, największym plusem konkursów jest to ze dzięki nim właśnie nabierasz umiejętności. Ja bym siebie nie przekreślała na starcie tylko coś spróbowała wykombinować poza tym na naszym forum nikt się z nikogo nie śmieje tylko jeszcze podpowiada co poprawić :D Rób dziewczyno im więcej tym lepiej:)
Pogodka Kochana dziekuję za słowa wsparcia, ale co do malunków jestem niestety kiepska :( Trzeba dużo ćwiczyć a ja niestety przy 3 biegających i krzyczacych dzieciaków nie mam już jak :)
hym...a kto powiedział, że to malunki mają być??:)
no własnie lato kojarzy się kolorowo i nie trzeba tego wyrżać tylko malunkami, jest wiele innych sposobów :D
kurcze a ja juz mam nastepny pomysl na letnie ale juz swoje zrobilam :D
szkoda ze tylko jedna praca :D
no nic czekamy cierpliwie :D
ja pomysł już mam ale kurcze musze siostre zmolestować zeby była modelką :skacze:
Ja to dopiero w przyszłą niedzielę będę robiła pazurki na konkursik, a pomysł mam co chwilę inny :D
Ja coś jutro zacznę robić. kachna to tak jak ja co 5min coś innego w głowie, a jak zrobię pazurki to i tak coś innego wyjdzie:D