ok to sie dogadamy szczegolowo kogo jeszcze zgarniac:D
Printable View
ok to sie dogadamy szczegolowo kogo jeszcze zgarniac:D
Mi 15 zł również pasuje:) Ja wezmę oświetleniówkę ale mam nadzieję że ją dokręcę do blatu...
Ladyss najwyzej bedziemy wszystkie na zmiane trzymac ja w rece:leze: nic sie nie martw:D
ja też pojadę z Bielska (pociągiem) :D to może nawet tym samym pojedziemy? :)
super Bożenko można się dogadać co by raźniej było :D
No to może akurat by się udało, ja mam zajęcia na 8:15 tylko mam zaliczenie, ustne i nie wiem jak to będzie szło, postaram się wepchnąć gdzieś w przód kolejki, mam nadzieje, że załatwię to jak najszybciej:)
Będziemy się żelować czy tylko nabłyszczać? mała lampa czy duża lampa?:D
"- zaczarowany świat Małej Syrenki, czyli fantazyjny NailArt (pokaz poprowadzi AnnaKula i Plushak)"
Koło szkoleniowca mnie stawiacie no ładnie Fabi ale Cię wystrzelam po dupie :D
Aniu cieszę się :D
ekhem ekhem
jeśli moge wtrącic... proponowałabym robić pokazy "podwójne"
tzn prowadzić po 2 osoby obok siebie i działac dwójkami wg planu:
bo sie naprawde za chiny ludowe nie wyrobimy jak bedziemy robic pojedynczo... czy tak czy siak bedziemy musiały sie zebrac w kółko więc nie bedzie latania z jednego konca sali na 2gi koniec
lepiej żeby zrobić podwójnie i w razie czego zostanie nam czsu do konca na cwiczenia i moze jeszce jakiś pokaz (chociaż szczerze wątpie) niż robic pojednynco i czegoś nie zrealizowac
moze powiecie ze sie wymądrzam, ale brałam udział w 6 warsztatch (w tym moje domowe) i na żadnych nie zrealizowalismy programu do konca, zawsze został nieomówiony jeden (lub więcej) pkt programu :(
poza tym żadne jeszce warsztaty nie odbyły sie wg planwanej godziny.. ZAWSZE były opoźnienia czy to 15 min... a nawet do godziny :(
Dobry pomysł Iza......masz racje bo zawsze na czyms zejdzie dluzej zagadamy sie itd a potem same cwiczymy czas leci.....a program sie skraca przez to.....a tak jak beda 2 pokazy obok siebie tokazdy bedzie moghl zerkac i tu i tu i nie bedzie problemu z wylapaniem wszystkiego a w razie czego zzawsze mozna zapytac:P.....
oczywiście że tak !! zwłaszcza ze jeszcze bedą 2 kelnerki na "regularne" zdobienie, więc te osoby nie poćwiczą... a jak zostanie czasu najwyzej zostanie nam wiecej czasu na cwiczenia... a moze nawet na jakiś pokazik :cwaniak2:
Tak jak mowisz...nie inaczej.......ale zeby zostalo czasu to mysle ze trzebaby sie sprezyc dosc mocno....a tak czuje ze wyjdzie czasowo akurat :D.....bo sama wiesz jak to jest jak sie rozgadamy to idzie to wolniej:D.....
Bardzo dobry pomysł Iza!!:ok: A ja się męczyłam jak tu wyrobić z moimi wszystkimi pomysłami:D
rewelacyjny pomysł Iza :) bo faktycznie często się przedłuża pokaz i potem późniejsza praca, a tak dzięki temu zrobi się wszystko co zaplanowane
Kochane, ogromną prośbę mam- napiszcie mi na pw swoje imię i nazwisko:*
farb zrobiłam Ci dzisiaj przelew, w tytule wpisałam swój nick więc moje dane już będziesz miała:)
Oki:* dziękuję:* bo Pomijacz już zaczyna działać z dyplomikami:D
ale natrzaskałyście tych postów. teraz muszę to wszystko nadrabiać :P :(
---------- Dodano o godzinie 11:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:01 ----------
ja planuje zorganizować coś w lipcu (też na śląsku) ;)
Możemy jechać pociągiem z Bielska o 10:08 (w Katowicach planowo jest o 11:19)
myślę, ze jakbyśmy jechały pociągiem 10:08 to zdążysz i pojedziesz z nami :)
mówisz i masz :D wysłałam :)
jeszcze a propos warsztatów to myślę że dobrze by bylo najpierw zrobić same wszystkie pokazy, a później tylko ćwiczenia. Bo wiadomo - kazda z nas w innym tempie pracuje. A tak to żeby zrobić kolejny pokaz zdobienia jedne musiałyby czekać aż drugie skończą.
WITAM!!!!!!
Strasznie fajnie że są takie warsztaty :D bardzo chętnie bym przyjechała na tą "imprezkę" ale niestety jest to w tygodniu i nie dam rady wyrwać się z pracy :( ale będę bardzo chętna za relację jak tam na tych warsztatach było :) może ktoś jakieś filmiki zmontuje :skacze: ja bym chętnie luuuknęła na to :)
Pozdrawiam i owocnych warsztatów życzę :) :*
:D Firma sharto udostepni swoja juz pełna game produktow tzn.zele,akryle liquid wiec zabierzcie tylko swoje ozdobki,farbki,i akcesoria:)
Bożenko moim zdaniem bardzo dobry pomysł z tym żeby wszystkie pokazy od razu zrobić, potem same ćwiczonka, bo każda poćwiczy to co chce.
a co z pazurkami? mamy mieć przedłużone, tzn baze pod ćwiczenia, czy nie przedłużone, czy może jedna ręka przedłużona, druga nie?
---------- Dodano o godzinie 14:01 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:58 ----------
oooo Pazurku to widzę,że Pani Anetka do przodu idzie- mega reklama dla firmy :) zresztą bardzo dobrej jakościowo :) no i dziewczyny nie będą musiały wszystkich tobołów brać :P
---------- Dodano o godzinie 14:01 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:01 ----------
oooo Pazurku to widzę,że Pani Anetka do przodu idzie- mega reklama dla firmy :) zresztą bardzo dobrej jakościowo :) no i dziewczyny nie będą musiały wszystkich tobołów brać :P
:D Tak gama produktow idzie do przodu..juz sa akryle podstawowe, kolorowe; zele min. cover,finish,pink,clear,kolorowka....wiec bedziecie mialy okazje potestowac:D
no to super :)
Pazurku super ze bedzie mozna potestowac nowosci i widze ze firma w mega tempie idzie do przodu supcio...:)
Dobry pomysl tez z tymi pokazami zeby zrobic wszystkie naraz a pozniej cwiczyc co sie chce...mysle ze wystarczy jedna lapka wolna....a jak ktos zdarzy zrobic wiecej niz 5 pazurkow to zawsze moze na miejscu zdjac jakiegos pazuraska z drugiej lapki:P
Moim zdaniem też lepiej będzie, gdy najpierw będą pokazy a później ćwiczenia. Jeśli o mnie chodzi to ja dość wolno pracuję (jeszcze :) ) i biorąc pod uwagę, że Wy jesteście w 100% profesjonalistkami a ja dopiero początkującą - głupio by mi było gdybyście musiały na mnie czekać...Także super pomysł!
jasne, no wiadomo, że nic nikomu nie jest nrzucane, to tylko i wyłącznie dobra wola ;)
Rewelacja Pazurku, nawet nie wiesz jak się cieszę :)
Ten pomysł, aby najpierw były same pokazówki też dobry. Normalnie dziewczyny już się nie mogę doczekać.
Bożenko cieszę się, że będziesz robić warsztaty w lipcu, jak tylko znajdę czas bo myślę, że już nie będę na L4 to się zjawię :)
:skacze::skacze:ja wezme tyle ile dam rade zabrac ze soba i ile uniose:d.....reszta zostanie na inny raz jak co
a jeszcze jedna sprawa....Woszczur i Kamila musza siedziec jak najdalej od siebie bo jak one sie dopadna razem to zagadaja wszystkich:leze:
To weźcie mnie tam na liście już wpiszcie na 100% będę. Kaskę wpłacę jutro.
Popieram, że zagadają:skacze: , ale przynajmniej jest wesoło
Izus...oczywiscie ja nie narzucam dziewczyna ze musza pracowac na sharto i koniec..ja proponuje tylko mozliwosc potestowania produktow..a czy bedziecie chcialy to juz wasza wola...kazdy ma swoj gust,kazdy lubi inne produkty i to jest jego indywidualna sprawa...jezeli ktoras woli pracowac na swoich prosze bardzo:) dala ta informacje aby dziewczyny ktore chcca testowac nie musialy"tachać" swoich produktow...:)
Kto chce to bierze swoje sprawdzone produkty, a kto nie chce korzysta z Sharto:) Kochane szczegóły co do tego, czy przyjerzdżacie z jedną ręką gotową, czy nie, ustalimy potem. Pod koniec tygodnia już powinno być wszystko do końca ustalone:*
ja jeszcze potwierdze swoja obecnosc ... ale jak bede to wezme swoje produkty
Ja wezme lampe oświtleniową i uv jade autem więc dla mnie żaden problem:)
Mam już wstępny projekt dyplomu:love: cudo a nie dyplom!! Spodoba się Wam:* Już doszła kaska od Ladyss:D
no wiec tak:
po pierwsze primo :haha:
jestem za tym by robic jedna na drugiej gdyz to nie sztuka podlozyc forme pod swoj paznokiec bo przeciez kazdy swoje zna :] sztuka jest nauczyc sie podkladac forme pod pazurki innej osoby, ktora byc moze ma pazurki takie jak nasza jakas potencjalna klientka :D
po drugie..yyyy tyz primo? :leze:
uwazam, ze powinnysmy przyjechać bez pazurkow :] why?? gdyz poniewaz iz warsztaty z gory zakladaja ze doskonalimy technike przedluzania/stylizacji ^_^ tym bardziej jesli ktoras dopiero sie uczy i chce wyniesc z warsztatow jak najwiecej - nie tylko ladne zdobienia ale i poprawna budowe :) bo ladne zdobienie nie zbyt ladnie wyglada na pazurku bez budowy :placz:
po trzecie juz nie primo :P
jestem za by pokazy odbywaly sie jednoczesnie :ok:albo po 2 na raz albo po kolei a dopiero potem cwiczenia(choc tu obawiam sie ze moze potem byc problem z zapamiętaniem wszystkiego na raz)^_^
po czwarte ;)
blagam Farb by poszla do tego loklu z kumpela i przymierzyly sie do stolika w sensie zeby Farb zobaczyla czy sie nie bedziemy przeciagac po stolach ;] bo jesli tak to ja moge wziac swoj stolik, Woszczur tez :D
po piate :skacze:
ja preferuje prace na swoich produktach choc nie omieszkam sprobowac Sharto:cwaniak2:
po szoste :love:
zapomnialam :haha::haha::haha:
to takie moje male zdanie odnosnie propozycji :]
o tak kamcia zgadzam sie zeby stoliki byl;y ciut wezsze niz ostatnio gdzie na wyciegnietych lapkach nie dostawalo sie do siebie:P a zreszta w sumie tyz sie zgadzam:haha:
E tam,damy rade. Jak te stoły będą takie szerokie to ja usiądę po turecku na środku w prawo wyciągne jedną łapkę w lewo drugą i niech kobity działają:leze: no chyba ze się stolik zarwie to będzie musiał zadziałać pan konserwator:haha:
nnisiaa :haha::*
no i standardowo bym chciala sie spytac co mam pokazac bo pomyslow mam mase i nie wiem co wybrac :haha:
na pewno pokaze zdobienia 3D pasujace do tematu - rybke, osmiornice :D
chce pokazac tez oczko 3D z tasmy perlmutowej :D
cos ktos chce jeszcze?? :]