Może któraś z Was wie jak zrobić taka fryzurkę?:cwaniak: :)
Da się ją zrobić lokówką albo prostownicą? bo papilotami to zawsze wychodzi mi takie nie wiadomo co :(
:*
http://img15.imageshack.us/img15/7412/llllllllllllx.jpg
Printable View
Może któraś z Was wie jak zrobić taka fryzurkę?:cwaniak: :)
Da się ją zrobić lokówką albo prostownicą? bo papilotami to zawsze wychodzi mi takie nie wiadomo co :(
:*
http://img15.imageshack.us/img15/7412/llllllllllllx.jpg
Wydaje mi sie ze to jest robione pod dyfuzor lub prostownicą kręcone w bardzo szybki i łatwy sposób :D i troszkę rozczochrane ;P
a możesz mi powiedzieć coś więcej? w jaki sposób prostownicą?:)
Prosze tu masz filmik jak je robić :) w razie pytań -pisz :)
Dzieki Chanti jutro mam wesele i zobaczę coz tego wyjdzie:) tylko te na zdjęciu są bardziej "puchate" to mam je napuszyć palcami ?:)
Tak musisz je troszkę poczochrać a One i tak troszkę jeszcze się rozprostują po skręceniu :)
jutro spróbuję i dam znać :) Ślicznie dziękuję kochana:*
Ale boskie te loczki, musze chyba znowu zapuścić wlosy hehe
rowniez mi sie podobaja takie loki tyle ze za szybko sie mi rozwalaja....:(
Takie cudo, jak tam na zdjęciu, to można też zrobić inaczej, ale osobiście mi ta technika nie podchodzi, jednak tak robią w moim w salonie fryzjerskim.
Robią to na szampon do włosów albo odżywkę. Tak jakby ugniatają palcami włosy przy głowie. To wszystko na mokro jest i wychodzą takie jakby fale. I potem to się suszy i czochra i coś podobnego wychodzi.
Można też takie włosy zamiast "ugniatać", zakręcić na jakimś klipsie i podsuszyć. Chociaż uważam, że obie te metody są bardzo czasochłonne, jednak efekt wychodzi lepszy niż na tym filmiku.
Wow wszystkie fryzurki i porady sa SUPER!!!!
ja po fryzjerze :)
http://img14.imageshack.us/img14/8738/img7941g.jpg
Anu-la bardzo twarzowa fryzurka :)
super :) rozpromieniona aż jesteś :ok:
Anu-la pięknie wyglądasz a fryzurka dopasowana idealnie :)
dziekuję :)
a czy któraś ma zdjęcia loków francuskich?
jeśli to takie to proszę bardzo :)
A ja bym chciała z moich szaraczków taki kolorek sobie strzelić..nie wiecie jak to jest zrobione?? Bo jakieś cieniowanie tam widze a co ide do fryzjera to mówią że na moich krótkich nie da się zrobić pasemek czy balejazu...:( Takie bym ciała...a nie takie jak w avku...
to może troszkę zapuść, zrobią Ci balejaż a potem po malowaniu obetną i wycieniują? nie wiem czy dobrze kombinuje:P
moim zdaniem na każdych włosach się da zrobić pasemka... ja myślę że to są refleksy po prostu... fryzjer maluje je tak żeby wyglądały jak rozjaśnione od słońca:) + dobre cięcie i ułożenie...
No własnie bo ja nie chce takich typowych pasemek jak starki hhehe tylko takie refleksy :D Dobre określenie..:D
musisz powiedzieć fryzjerowi że chcesz refleksy on bedzie wiedzial o co chodzi i są tańsze od pasemek nawet chyba... u mnie coś koło 60zl na średnie włosy
ja naturalnie mam krecono -spuszone i tu dwie wersje jasna i ciemna:) przez długi czas rozjaśniałam no a teraz mam ciemny brąz zdania są podzielone ale większość twierdzi że w ciemniejszych mi lepiej:)
Ja też uważam , że w ciemnych jest Ci lepiej :)
ja tak samo jak Chanti w ciemnym o wiele lepiej :)
dziękuje:):kwiatek:
atta ciemne włoski Ci pasują moim zdaniem :)
ide jutro do fryzjera :D :skacze:
basia to koniecznie rób dzisiaj fotkę jutro po fryzjerze też :) i wklejaj je tu żebyśmy mogły Cie podziwiać :)
Dziewczyny mają rację w ciemniejszych Ci lepiej :good:
---------- Dodano o godzinie 17:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:46 ----------
właśnie :P Magda nie zapomnij o fotce dla nas :D
atta ja też uważam że ciemne lepiej :D
A to są moje fryzurki.
3 lata temu:
Załącznik 3118
W grzywce chyba z 2 lata temu
Załącznik 3121
Loczki:
Załącznik 3119
Załącznik 3120
Ostatki 2009:
Załącznik 3123
Obecnie:
Załącznik 3122
Ja dzisiaj robie te refleksy, wstawie co mi z tego wyszło ;)
ja dzis scinam...
chciałam zapuścic no ale coz....:/:
Ja właśnie zapuszczam... mam nadzieje że mnie nie będzie korcić aby iść do fryzjera!!
chyba jakoś zbiorowo dziewczyny do tego fryzjera :)
http://img269.imageshack.us/img269/4691/kopiaania.jpg
moje kudełki od kilku miesięcy sie nie zmieniaja
o matko dziewczyno ale ci zazdroszcze masz super włosy proste! i ta grzywka cudo :):ok:
Anno ale ślicznie ci w tych włoskach!!! Ja też tak chcę!!