mam nadzieję, że to tylko złudzenie Agusiu:P
Zizi cudna sesja hahahha:D
Printable View
mam nadzieję, że to tylko złudzenie Agusiu:P
Zizi cudna sesja hahahha:D
A mnie dzisiaj odwiedziła Nasza donna69 :D dużo cennych rad mi udzieliła i było sympatycznie -tak się cieszę :rolleyes::jupi::jupi: tylko szkoda ze już pojechała ;(
a To dwa zdjęcia na dowód że była ha ha ha :P ;P :P
Załącznik 6284
Załącznik 6285
super że się spotkałyście.:good::good::good: takie spotkania dużo na prawdę dają.:skacze::skacze::skacze: ja czekam z utensknieniem na sobote i kolejne warsztaciki i spotkanko u agusi pa 2:skacze::skacze::skacze:
jakieś pazury były czy czysto towarzyskie spotkanko ?
Pazurów nie było ale pokazywała mi kwiatki farbkami -cudo i dużo rad udzieliła :] kochana aldona :*
no to super:skacze::skacze::skacze:oby jak najwięcej takich spotkań było.:good::good::good:
oooo ranyyyyyyyyyyy jestem!!!!!!!!!!!!
wlazlam nareszcie na forum.!!!!!!!
buziaki dla was !!!!!!!!!!!
I Martusia serdecznie dziekuje za mile przyjecie.gdyby nie moje urwisy napewno by i sie pazury znalazly!!hi,hi,hi,hi
List z tymi Foliami tattoo wysylam w Poniedzialek,tak ze bedziesz miala co robic,a jak pytanka to pisz.
Nawet moj syn nie umie zdjec pozadnie robic!!!!!!!!!!!!;(;(
booooooze jaka ja gruba jestem!!!!!!!!
bardzo śliczne zdjątka kobietki :)
:skacze:wczoraj opijalismy z Jola (forumkowa jolanta) moje prawko .sie znaczy oni opijali bo mala miala klientke w niedziele i musiala byc przytomna ahhahahaahah
to kilka fotek ze spotkania
tam jest fotka meza Joli ktory jadl wstretne ciasto bardzo niedobre zrobione przez mala
mowil ze niedobre a jadl az mu sei uszy trzesly hih
Jola dzieki za swietny wieczor
ojjj no widac ze niedobre ;P takie ciacho to ja bym se sama chetnie zjadla ;P Mala trza bylo pic by Ci sie lepiej wzorki malowalo hihi
hahah to napewno
ja niestety niepijaca hihi
ale jola za kare choruje
>dzidzia< a o jakie ciacho ci chodzilo.
Mala a mnie troche tylko glowa boli, ale ja to sobie odbije nastepnym razem. Nie ujdzie ci to na sucho.