Hehehe rzeczywiście oczokłujny ten kolorek :P
Printable View
Hehehe rzeczywiście oczokłujny ten kolorek :P
ale to chyba fajnie, można wyróżnić się z tłumu :)
Ojj tak, szkoda, że na czarnej takiego nie ma koloru... bo niestety ale mi biały nie pomaga w ukryciu fałdek :P Swoją drogą jak już mi się uda wyjść z nędzy to też zakupię, bo fajnie dziewczyny wyglądacie (Kamis pewnie też podkrada żonie nocą, żeby wyłonić się z mroku ze słowami "Mójjjj ssskarb" - do żony oczywiście ;) :P)
Dziś w końcu zamówiłam koszulkę :skacze::skacze::skacze:
Oby szybko doszła :D
super :)
możesz zmienić grupę tutaj: http://forum.wzorki.info/profile.php?do=editusergroups
Ale fajnie :skacze: dziękuje dziękuje :przytul:
teraz tylko czekać na koszulkę :D
Zrobie fotki jak dojdzie :)
w końcu zamówiłam i ja :skacze::skacze::D
julcia witaj w klubie:D:piatka:
zapłacone, potwierdzone teraz czekam tylko na koszuleczkę :D:D:D:skacze::skacze:
Kamis pamiętaj o znaczku dla mnie przy nicku :haha::D
Fajne są te koszulki.;) Może i ja sobie zamówię.:)
No i mam :D koszulka jest śliczna :D
i ma bardzo miły i porządny materiał :)
polecam każdemu :)
fota, fota:D czekamy na fote:skacze:
o nieeee... :P no dobra zrobie i wstawie :D:P
tadam:D
Załącznik 30099
suuper:D:skacze: idealna fotka do avaratu
Julcia super foto :) Ja też muszę sobie taką kupić ;)
a co z recznikami? I czy bedzie mozna tez zamowic koszulke z wzorami z sondy, bo chcę mieć każdą:P
o kurcze!! zapomniałam zupełnie :sciana: miałam sobie koszulkę zamówić haha :haha: musze przy jakimś przypływie kaski zamówić w końcu :P
te koszulki są zaje... też taką chcem.... :)
Czy mozna jeszcze zamawiac koszulki ?? :)
juz kiedys o tym myslalm, i moze teraz wkoncu sie skusze... a cos ktos wspominal o jakis reczniczkach??
Naturalnie można
Wysyłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2
a mozna zamowic pozostale wzory koszulek, czy tylko te ktore sa w sklepiku?
Kamisss... ;) dzieki :D
tak się wtrącę chociaż ja nie Kamis, ale wydaje mi się że właśnie w tym sklepiku są wszystkie wzory:)
Katerina ale kiedys dziewczyny pisaly o innych wzorach, tych ktore byly wystawione w konkursie (nie wiem czy za czasu konkursu na koszulki na forum bylas zarejestrowana :), bo te ktore byly pewnie wiedza o co mi chodzi )
Kiedys bylo pytanie o te "inne wzory" ale chyba poszlo bez echa w eter ;) takze czekam, bo te "inne wzory" tez mi sie podobaly :D
A to chyba nie byłam jeszcze wtedy na forum ;) . przepraszam w takim razie :kwiatek:
chyba były jakies ze skrzydłami ? dobrze kojarze czy mi sie przysniło ? :skacze:
Gdzies chyba mam te projekty w archiwum. Można by pomyśleć o jakimś nowym wzorku :)
Wysyłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2
Kamis tak tak taaak !! Ja bym byla chetna na tamte wzory :) byla chyba taka kobieta z pazurami o ile sie nie myle...
ja tez zapomnialam zupelnie ,tez bym wziela !
Tak odświeżę jakby ktoś chciał :p
xt24.eu - Sklep WZORKI_INFO
Nie wyświetla mi zdjęć wie ktoś może dlaczego?