Dziewczyny, jak się wzięłyście do pracy ostro!!! Ja nawet nie zaczęłam jeszcze....
Printable View
Dziewczyny, jak się wzięłyście do pracy ostro!!! Ja nawet nie zaczęłam jeszcze....
Ja chyba będę musiała sobie odpuścić kolejny konkurs,bo cierpię na chroniczny brak weny twórczej:(To dopiero trzeci konkurs,w którym mogę brać udział,a już drugi chyba wyjdzie, który sobie odpuszczę:(:(:(
Widać dziewczynom konkurs bardzo przypadł do gustu :skacze:. Ja mam dwie prace jeszcze nie wysłane i zastanawiam się nad zrobieniem trzeciej ale nie wiem co :skacze:.
super temacik ... sprobuje cosik namaziać ... ale czy wysle nie mam pojecia ...
Tyle czekałam na te knkurs, a dopiero wróciłam z wakacji i teraz ciezko mi znaleźć czas ale cos musze wykombinowac.. dzis zasiade na chwilke do tego i mam w planach jutro skonczyc.. zobaczymy jak to bedzie i zobaczymy ile dam rade zrobic bo tyle miałam pomysłów :(
hehe jeszcze konkurs się nie skończył a już dziewczynki się "kłócą" która wygra:D ja już też mam 2 prace gotowe ale nie mam czym foty strzelić:skacze: hehe
ja już mam pracę jedną gotową :D może w przyszłym tygodniu zrobię jeszcze jedną :skacze:
póki co ślę tą, którą mam :P
obstawiam 5 ;P
ja zrobiłam jedna.. zaraz biore sie za drugą :)
Ja odpuszczam ten konkurs :) Ale czekam na mistero milano na wystawienie prac :)
Ja mam dwa projekty, ale trzeba przelać na tipsy :P Może zdążę.
aaaa farbki przyszly bede tworzyc :D dla dzikiej satysfakcji tworzenia :D to najpiekniejsze w tym konkursie :D
a wogole jak tam frekwencja? bo znow sie namodze a okaze sie ze nie ma po co bo prac mało :D
Spoko zyza ja dziś zaczynam kolejne 2 komplety prac, na razie tło mi przesycha ;) Także jak dziś skończę to będą w sumie 4 komplety tipsów... no, ale ja to nie konkurencja :P Ale spokojnie myślę, że znajdą się dla Ciebie "rywalki" ;)
no uspokoj ty sie że! Sildre nie fisiuj mi tu prosze :D
czyli animowane czyli moze byc kazda bajka :D no to bajka :D
Hehe no co? Trzeba na coś zużyć badziewne tipsy jakie mi wysłali z allegro ;P
Bajeczna bajka :P Ja oczywiście jako młody wilk zaprezentuję kilka postaci z moich sfiksowanych lat i kolekcji książek jakie wygrzebałam :D
Ależ Wy szalejecie kobity :D A ja tylko 1 wymalowałam :huh: na więcej czasu brak :huh:
czy wszyscy tylko farbkami malują? ;>
wygra ta która nie uzyje farbek mowie Wam haha :skacze:
Ja nie tylko farbkami:D ale i tak nie wygram:lol:
nie mów hop.. ;)
ja dzis bede robic 4 prace i na niej chyba stopuje :)
ale dziewczyny szalejecie:D po 4 prace wow:D:D ojj będzie co oglądać:)
Bardzo Wam dziękuję za to, że konkurs cieszy się ogromnym zainteresowaniem, (mimo braku nagród rzeczowych),
zachęcam do wytężonej pracy i przysyłania swoich zdobień, jest jeszcze trochę czasu.
Powodzenia w tworzeniu:D
nie nagroda sie liczy :) satysfakcja bedzie zajecie jakiegos miejsca, wyroznienia i dyplomik od Elka do kolekcji :)
najwazniejsze to nie bac sie wziac udzialu i strzelic jakies animowane pazurki...
kto mi zrobic toma i jerry;ego :D
Ja za pazurki na ten konkursik chcę zabrać się w czwartek :) pomysłów kilka mam :)
a ja właśnie wysłałam moje 2 pracki:skacze: Już się nie mogę doczekać wystawienia wszystkich żeby obejrzeć dziełka:P:skacze:
no ja własnie wybieram fotki i wysyłam ;)
Kurde szkoda ze az do 9września trzeba bedzie czekac ;(:cwaniak2:
Dopiero od niedawna na forum, ale może i jak spróbuję. ;)
a ja się zbieram i zbieram i zebrać nie mogę:( oj chyba w końcu nie zrobię:(
też się tak zbieram i zbieram już nawet wymyśliłam co zrobie ale nie wiem jak mam te tipsy posklejać w jakąś sensowną całość...;/
Milenka ja na żel sklejałam, tylko jak wkładałam do lapmki to jeszcze musiałam chwilkę trzymać paluchami, co by się nie rozkleiło.
Już się nie mogę doczekać, kiedy prace zostaną wystawione :)
ja klejem z pistoletu.. ale szybko sie skonczył to później kleiłam Poxipolem...
najłatwiej jest chyba odwrócic wszystkie tipsy położyć wykałaczke i na złączenia tipsów z wykałaczką dac krople kleju :)
Dobra moja praca poszła:D
dziewczyny akrylem bardiej rozcienczonym między brzegi chwilkę odczekać i będa ładnie sklejone :)
super konkursik napracowalam sie i odwazylam wyslac swoje prace:P
witam właśnie zdecydowałam się że jako laik w zdobieniu paznokci wezne udział w tym konkursie. mam nadzieje że spodobają się moje prace :)
moje zmatowione tipsy juz swoje odlezaly dzisiaj sie za nie biore:D....mam nadzieje ze wyjdzie cos co bedzie przypominac jakis bajkowy swiat:D
Hm... widzę, że niektórych natchnęło niemal na taśmówkę :D No cóż, sama mam 2 pomysły. W zasadzie 3... albo i więcej :) , niestety narzędzia mam słabe i chyba nie znajdę cierpliwości do walki moimi miotłami z więcej, niż jednym kompletem. Z przyjemnością za to pooglądam, co wyście porobiły. Myślę, że będzie... bajecznie :)
Ja tam tylko jedno zdobienie zrobiłam:)
Ja jako totalna lebioda malowankowa również coś skitrasiłam, a teraz nabiera to mocy prawnej aż się bateria z aparatu naładuje :D
Mmmm ale dajecie czadu zdolniachy :wow:
Moje tipsiory jak z krzyża zdjęte poleciały i sukcesem będzie jak chociaż rozpoznacie o jaką baję chodziło :haha: