chyba sie jeszcze zalapie i zrobie do 27go prace temat ciekawy ale troche trudny do przedstawienia na pazurkach
Printable View
chyba sie jeszcze zalapie i zrobie do 27go prace temat ciekawy ale troche trudny do przedstawienia na pazurkach
Ja coś kurka nie mam weny :( nie wiem czemu, chyba przepracowana jestem :/
Ja już coś wykombinowałam i wyslalam. teraz czekamy na zakonczenie konkursu
jak aga-x robi, i inne zdolniachy to ja sie chyba nie podejmę. Z czym ja do ludzi:/:,
kura w dziób chcesz?:P rób mi tu szybko pazury na konkurs:aty::D
ja też się poddałam- weny mi brak do tego tematu:(
Ja wenę mam ale nie robię :]
szkoda dziewczyny....
nie no, a ja właśnie siedze i dłubie.. i nie poddam sie!!!! :D
a ja wene jakas mam checi tez ale czasu brak:(.....takze powodzenia dziewczyny...oby zebrala sie odpowiednia ilosc prac na pewno bedzie co podziwiac:)bruuuum;)
Ja jestem w trakcie robienia :) Może nie będą idealne, ale nic nie zaszkodzi spróbować :)
super gattina:kwiatek:
Dziewczyny nie poddawajcie się napewno uda wam się coś wymysleć do jutra jeszcze tyle mozna zrobic.
Mam nadzieję że konkurs jednak się odbędzie, bo szkoda by było żeby moja i inne prace poszły na marne. Także dziewczyny sprężać się! :D
Trzymam kciuki dziewczyny, nie marudzić tylko brać się do roboty :]
kua robisz ja od godziny juz foty pstrykam, ale musze na mezczyzne swego poczekac bo cos mi nie idzie
To i ja zrobię, na razie mam 6% aktywności ale może coś poskrobie jeszcze żeby dobić do 7, a co! Żeby tylko konkurs się odbył, szkoda by starań Beatki jako sponsora i dziewczyn odpowiedzialnych za organizację :)
kura dajesz, dajesz:skacze:
byli swietna wiadomosc:kwiatek: a nad aktywoscia jeszcze masz czas popracować:D
Ja jestem pewna ze konkurs sie odbędzie bo juz dyplomik projektuje :) wiec sprężyć się i pedzelki w reke. trzymam kciuki za was:)
No dobra, ja swoje już wysłałam, może nie są jakieś cudowne i śliczne, ale jednak jestem z nich zadowolona, mi sie podobają :) Nic nie strace, a może coś zyskam ;)
nie moge wysłać wyskakuje mi że mejl jest zły;(;(;(;(
ewa666, a usunęłaś spacje? bo tam przed i po @ są spacje, które trzeba usunąć.
Dzięki tak właśnie zrobiłam i poszło chociaz to był pewnie znak żebym nie pokazywała swojej porażki:/:
ewa zaden znak:D zwykla pomylka:D ciesze sie, ze jestes wśród osób które wysłaly prace na ten konkurs:skacze::ok:
Już się nie mogę doczekać wszystkich prac :D
moja fotki rano poszły :) mam nadzieje że nam się teraz sporo prac uzbierało :D
moje tez poszły, ale spacji nie usunęłam, ale meila potwierdzającego dostalam, to dobrze prawda?:P:P
tak :D:D:D zaraz na ostatnie godziny pewnie jeszcze kilak prac dojdzie :D
dziewczyny do dziela!
Wysyłam, ale praca się nie nadaje ;P Tylko żeby się konkurs odbył :D Na szybko robiłam i niestety inwencji twórczej brakło :/
no to pstatnie chwile zostały :)
Ja też wysłałam.. W ostatniej chwili ;] Praca beznadziejna, ale niestety nie było więcej czasu :/
ehm.... too..... kieeeeedy wyniki? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
/nie moglam sobie odmowic...:D
i nie zdążyłam :(
ale na następny zrobie!!:P
Też wysłałam ale takie paskudztwo że feeee :D zdjęcia mi takie wyszły że łooo jezu pożal sie Boże - sama sobie robiłam i ciężko było łapencję wygiąć masakra a jeszcze baterie zdechły i była maniana do tego brak słońca wiec i bez lampy "ciemność widze" a z lampą hmmm średniawy efekt hehe
Ale poszło i mam nadzieję że teraz konkurs się odbędzie :skacze:
No i niecierpliwie czekam żeby podziwiać Wasze dzieła :) jestem strasznie ciekawa pomysłów bo temat jak dla mnie trudny do przelania na pazurosy :P
Też już się nie mogę doczekać prac i wyników :D
Już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć wszystkie wasze cuda :D
no nie wiem czy moje to CUDO;(