Odp: Modelowanie kształtu brwi - rekonstrukcja i inne
Szczerze polecam. Makijaż permanentny metodą piórkową jest droższy niż standardowy makijaż brwi. Jednak daje bardzo naturalny efekt oraz można za jego pomocą praktycznie całkowicie odwzorować naturalny wygląd brwi. Polecam jednak dobrze wybrać gabinet KOniecznie obejrzeć sobie jak wyglądają zdjęcia klientek przed i po . Oraz upewnic się , że te fotografie są naturlane,a nie są ściągnięte z sieci....
Tak abyście były zadowolone z efektu :)
Co to jest makijaż permanentny? - ZDROWE.net
Ja od zawsze miałam problem z moimi brwiami. Dlatego od wielu lat próbuję regulować je i nadawać im kształt za pomocą kredki. Ale zaczyna mnie już to męczyć. Czy znacie jakieś miejsca, najlepiej z Poznania lub okolic, w których mogłabym sobie wykonać makijaż permanentny brwi? W internecie znalazłam dość dobre opinie na temat Studio makijażu permanentnego p. Katarzyny, które mieści się na Gwarnej. Z tego co widziałam na ich stronie http://brwi-idealne.pl/ w galerii, efekty w niektórych przypadkach są naprawdę niezłe. Czy może któraś z Was korzystała i może polecić?
Świetną opcją jest makijaż permanentny. Dzięki niemu bez nakładania kosmetyków możemy wyglądać pięknie :) Ja zdecydowałam się na makijaż permanentny ust i brwi u pana Krzysztofa Majerskiego w Vici Clinic. To był strzał w dziesiątkę.