U mnie to samo :D
Printable View
na dłuższą metę to bywa męczące...jak jestem w sklepie chcę sobie kupić piweczko a kobieta ironicznie pyta czy mam dowód :] trafia mnie coś
mi sie tez kilka razy zdarzylo:) ale dla mnie to przyjemne bo tak to daja ze 22lata:) hehe
Ja miałam kiedyś taka sytuację, że weszłam sobie ze szwagierkiem do sklepu i kupowaliśmy piwko :) ja mam 20 lat a on 26, no i pewna przemiła pani przy kasie mnie przepuściła bez problemu a do mojego szwagra tak "a pan to mi dowodzik musi pokazać bo ja nie daje panu więcej niż 16" :skacze::skacze::skacze::skacze: myślałam, że padnę przy tej kasie a babka wyglądała tak jakby chciała się pod ziemię zapaść jak zobaczyła, że on już taki stary jest :P
to ja juz stara krówka jestem..za niedługo stuknie 26...:P
Jaka stara heh pazurkomania z Ciebie to mloda dupcia jest:przytul::przytul::przytul::skacze::skacze::sk acze::skacze:
Mam 24 lata. Czasami czuje sie na 17 ;-) A czy wygladam na swoj wiek? Prawie za kazdym razem wyciagam dowod jak chce kupic piwko;-) Jednak osobiscie nie uwazam, zebym wygladala az taaaaak mlodo.
za mną już ćwierć wieku :(
A ja miesiąc temu skończyłam 18 :)
Chociaż większość osób jak mnie widzi to daje max. 16 ;)
widzę, że najwięcej ma mój przedział wiekowy :)
a ja jestem gorąca osiemnastka hehe:P
a ja też odpowiedziałam i mój przedział przeważa :D
uuu hoooooottttt !! :skacze:
ja rocznikowo już tez .. a tak nie chce tych 18-stu ;(;(;( nie chce urodzin.. a czas pędzi i pędzi.. ;(;(
chce na zawsze 17 :D !!
Powiem szczerze że po 18-ce czas leci a po 25 to hohoho a tu juz przed 30-stką omg ;(
nie ma sie co zalamywac :) ja uwazam ze teraz wlasnie mam najfajniejszy wiek ....tak wiele sie dzieje.... dopiero czuje ze zyje tak naprawde:):yess::yess:
Ja w tym roku 30 kończę.Masakra,jak ten czas szybko leci !!! :(
Jaka masakra, teraz wchodzisz w najfajniejszy wiek.
Ja jutro wskakuję na 40;(
a ja w tym roku juz 26 :(((((((( buuuuuuu hahaha
ah ten wiek, co rok to gorzej ;)
ivonna,spóźnione ale szczere życzonka :) Sto lat!!! :D
JA JUZ W CZERWCU 27 :huh:Chce moje 21 to jest najlepszy wiek :P i na tyle sie czuje :skacze:
ja mam 17:)
W maju skończę 15. :)
Eeee to ja mam najdłużej czekania bo do listopada :p
Ja nie muszę zdradzać wieku, mój nick go już zdradził :wstydek:
A ja w kwietniu kończę 21,ale nikt mi tyle nie daje.
Zresztą wystarczy popatrzeć na moje zdjęcie;)
Każdy mi mówi,ze wyglądam na 16 maks 18,ale ja się tym nie przejmuje,za parę lat wyjdzie mi to na dobre:D
Jeju, ja w czerwcu kończe 27, od 3 lat jestem mężatką, od 10 miesięcy mamą, a ostatnio uslyszałam od taksówkarza (jak gadaliśmy o nie wyspaniu i powiedziałam, że mi dziecko nie dało spać) "no tak dzieci mają dzieci" :zly:
ja mam 23 lata ahhh a tak niedawno mialam to 'nascie' hahaha :P jak ten czas leci szybko...
Sadira, powinnas sie cieszyc ze tak mlodo wygladasz :D :*
Ja mam:beee:33 lata.Jednak czuję się cały czas jak nastolatka i to jest śmieszne:DNie wspominam dobrze szkoły i wole ten etap mojego zycia:DMam 4letniego synka(dopiero)i męża i tak mi jest dobrze:DTeraz czuję że zyję:yess:
ja mam urodzinki pod koniec roku wiec do tej pory było mi przykro ze wszyscy maja 18... i juz w styczniu mowilam ze mam 18.... rocznikowo podalam :) a teraz jak jest styczen to nie ma opcji zebym mowila ze mam 20! przecież dopiero co skonczylam 19 w grudniu ... do nastepnej zimy daleko ;)
To ja tu młodzian jestem hihi;)
a ja mam 28 w tym roku, a do dzis mi dowód sprawdzają jak kupuje piwko czy fajeczki hyyyyyy:skacze:
prawie 28 wiosen :P
29 skonczone i 3 dychy na karku:)
ja rocznikowo 25 ale w sierpniu już 26 skończę normalnie masakra