-
Odp: Kredki Akwarelowe-jakie polecacie, zdobienia itp..
Agnieszka cudne te Twoje malowanki. Ja probowalam i szkoda gadac. Musialabym chyba 100 lat cwiczyc:placz:. Pozazdroscic talentu.
-
Dzieki dziewczyny :przytul:
-
kolejne cudne malowanki......napatrzec sie na te wywijaski nie moge a intensywnosc koloru powala....moze moje kredki tez zaczna malowac:D:D:D:D
-
agnieszka-x zrob sobie pazurki i namaluj kredkami wzor bo wyglada to naprawde powalajaco:)
-
agnieszka-x masz rękę do tych kredkowych malunków, Twoje prace są jak prace rosjanek. Podziwiam Twój talent:*.
-
goslava jak bys przeczuwala cos bo wlasnie namalowala sobie go na pazurku.
-
Agus dla mnie wyglada to super :)
dla mnie to Ty jestes mega talent jesli chodzi o zdobienia wszelkimi technikami :)
-
dzieki rudzia kochana jestes
-
agnieszka-x no to mam nosa hahaha
-
coś czuję że zapowiada się kolejny mega temat jak One Stroki :D super Wam to wychodzi dziewczyny :love:
Cytat:
Napisał
katherinne
jakby ktoś chciał te kredki z tego w moim mieście papierniczego to mozecie pisac, dla mnie to nie problem z tym, że gorzej będzie jeśli potem chciałybyście zareklamować czy coś. Przesyłka ok 6 zł, kredki 12 szt 12,50 zl, 24 szt 23zł. te kooha w czerownym opakowaniu. Mają też te w błękitnym takim przejrzystym, ale nie pamiętam ile kosztowały.
Na allegro znalazłam w podobnej cenie http://allegro.pl/artma-kredki-akwar...390782430.html
to o takie chodziło?
-
tak to tymi malujemy. to akwarelowe kredki :)
-
na tipsie szklanym, bez rozmazywania na sucho, pokryte lakierem bezbarwnym
agnieszka a ty moczysz kredkę czy dopiero gotowca moczysz?
(proszę o złączenie postu, bo się rozpędziłam)
-
ten wzorek co teraz robilam wogle nie moczylam. na sucho robilam pokrylam go tylko zelem. rozmywam tylko jak robie tlo lub jak chce delikatniejszy wzor.
-
boże, agnieszka...!!! zaadoptuj mnie:D:D napatrzec sie nie moge na Twoje dzieła...są cudowne...i te dobrane kolory... cuda! :kwiatek:
-
Ja tam cosik bazgrac umie... ale to jest mistrzostwo swiata!!
agnieszka... jestem pod wrazeniem :)
cudenka!!
-
Agnieszka jak ty to robisz? Mi to za cholerę nie chce wychodzić to cieniowanie. ;/
-
Moje kredki już latały po pokoju nie mam cierpliwości, do niektórych rzeczy po prostu trzeba mieć talent :D
Będę próbować w końcu mam kredki ale te nerwy grr :zly:
-
plushak spokojnie kochana :*
wpisz sobie w google rysowanie krok po kroku- poszukaj, to bardzo ułatwia pracę przy tych kredkach, na początek nie musi być konkretnego motywu, czerp inspiracje z neta. Poza tym nie rzucaj kredniami, bo połamiesz;p
-
ciekawe jak po angielsku jest kredki akwarelowe...hmm...moze ktoś wie? bo i ja bym poszukała...pościągałam sobie pomocne materiały do rysowania kwiatów, dzis siade sobie i poćwicze na papierze...mysle ze tak jak plushak moje kredki beda jak po red bullu:D latające po pokoju:D
wiem ze to malutki offftop, ale chcialam wam tylko pokazać...kilka stron dalej jest link do pobrania wielu więcej tego typu obrazków.;)
-
Plusia spokojnie...moje kredki tez juz przeklinalam na wszystkie strony.....ale z moimi jest cos nie tak bo w zaden sposob nie moge uzyskac widocznego obrazka koloru jest to mega blade...a nie mowiac juz o tym zeby te mazidla przypominaly jakies fajne malowanki:D:D
-
Nisia ja mam to samo ze swoimi niestety..;/
Rudzielec dawaj więcej:)
-
o tak tak rudzielec daj tego wiecej:*
-
milenka no to napisz mi swojego maila a przesle Ci;) tak bedzie lepiej;) bo tutaj to za duzo wklejania:D
;)
-
dziewczyny prześliczne te rysunki:ok:
agnieszka cudo:love:
rudzielec to i ja poprosze na maila:macham:
-
:) dziewczyny dziekie wielkie ciesze sie ze wam sie podobaja. nie wiem sama jak to robie tak poprostu kredka kolor i jakos wychodzi. jesli chodzi jak szukac w google to wpiszcie po angielksi watercolor pencils to oznacza kredki wodne czyli u nas akwarelowe.
A dziewczyny znalazlam na necie obrazek palety 24 kredek akwarelowych: jak wygladaja na sucho i jak na mokro.
-
ok dziewczyny wysle wam wszystkim jeszcze dzis, poki co syn mi wstał:P ostrzegam, ze jest tego troche;)
---------- Dodano o godzinie 09:14 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:13 ----------
dzieki agnieszka;) niekoniecznie w google, ogólnie nawet w sklepach popytam;)
-
To ja tez poprosze jak moge na maila ;)
-
juz macie na mailu:) teraz dzielcie sie z innymi bo ja nie podołam:D
-
Patrycja dziękuje za meila:)
ja narazie wymodziłam tymi kredkami coś takiego..
-
nie ma za co;) w koncu trzeba sie dzielic:Dmilenka, a czyzby te truskawy wlasnie z tych malunków?:D bardzo ladnie ci wyszly;)
-
i ja poprosze maila :D pw poszło:D
milenka fajnie tylko co te truskawki takie niedojrzałe:D:D:D:D weź tą swoją boską czache namaluj :love:
-
ja też chce :D też PW wysyłam :D
-
Milena no fajnie :)
ja bym jeszcze dala wiecej koloru tzn kilka kolorow by bylo intesywniejsze :)
-
Dziewczyny czy i ja moge prosic o maila z obrazkami...kto juz ma posle???
-
-
O to ja też poproszę :D Ale wyślę Ci milenka na pw mój e-mail bo nie wiem jak tu się ukrywa niektóre treści xD
-
juz poszlo do was;)dzielcie sie dzielcie, bo nawet nie wiedzialam ze zostanme tak zasypana:D
-
-
plushak, czy juz któraś z dziewczyn Ci wysłała, czy nie, bo nie chciałabym dublować, jak coś to wyśle tylko napisz czy juz masz czy nie;)
-