trzeba zawsze myslec pozytywnie..i dazyc do celu..to pewnie sie twoje marzenia spelnia...:)
Printable View
trzeba zawsze myslec pozytywnie..i dazyc do celu..to pewnie sie twoje marzenia spelnia...:)
dokladnie trzeba poczekac ale moze kiedys choc oststnio mialam mala zalamke jak co nie co poczytalam o dofinansowaniach.... bo z wlasnej kasy nie da rady
a mi może uda się jakiś koąci zorganizować moja mama robi remont 1 pomieszczenia i chce tam zrobić zabuowy szfami myslę że ta,m bedę se mogła zrobić swój kącik
ech sie rozmarzyłam oglądając Wasze gabineciki, takie gustowne i eleganckie, nie wspomnę o sprzęcie...
pochwalę się moim skromnym dorobkiem:
na ostatnim ja przy pracy ;)
Lusill bardzo przyjemnie wygląda Twój gabinet ;) masz go w domu? bo wygląda na bardzo duży ;)
fajny skromny nie jedna z nas i takiego nie ma
no fajny gabinecik i przestronny :skacze:
gabinet pierwsza klasa!!
a to jest mój kącik paznokciowy :) zwykłe biurko wyciągnięte tak żeby po dwóch stronach mógł ktoś siedzieć :)
Madziula super kącik :* :)
Madziu super tez by mi wystarczyło biureczko i już byłoby super
Jest śliczny i taki przytulny :)
Pani pracująca w tym gabineciku widoczna na ostatniej fotografii również bardzo ładnie sie prezentuję :D :) !
Mi tez sie podoba:)
Bardzo fajnie lusill, gratulacje dorobku :)
Aż miło popatrzeć
a ja kochaniutkie jestem w trakcie...juz nie długo będę miała własny salonik :D jutro będę podpisywać umowę o lokal :) prawie 60m ech...i jszcze ten straszny remont mnie czeka bo tragicznie to wygląda :/ i bieganie po urzędach :/ ale czego się nie robi dla marzeń ;)
Czarnulko bardzo bardzo sie ciesze że spełniasz swoje marzenia :*
a gdzie będzie salonik? i w ogóle opisuj co i jak :P wiecej szczegółów prosze :D
śliczne te wasze saloniki :)
Czarnulka trzymam kciuki by wszystko szło po Twojej myśli, no i oczywiście z niecierpliwością czekam na jakieś info o salonie i zdjęcia :)
Ja pracuję sobie przy małym stoliku w moim pokoiku ;)
---------- Dodano o godzinie 01:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:56 ----------
Ale jak tak oglądam Wasze kąciki, to marzę sobie o swoim ;D wystarczyłoby biureczko jakieś i dwa krzesełka ;) Fajne macie te kąciki ;)
Ja mam kącik, ale jest niski i muszę krzesła kupić:P więc tam trzymam rzeczy a robię przy stole:D jak będę miała warunki to dam zdjęcia :)
śliczne macie kąciki. :)
świetne te wasze salony.. ;)
przepiękne te gabinneciki
czarnulka skarbus co sie nie chwalisz ?????????????????????? GRATULUJE Z CAŁEGO SERDUCHA :)
sliczne salony, a Krolowa jaka smutna na zdjeciu:(
dopiero Kasiu zobaczylam gdzie mieszkasz
Super macie te salonki
Może ja kiedyś też się takiego dorobie:)
kochane zrobiłam przemeblowanie, powiedzcie jak Wam się teraz podoba:
bardzo fajnie.... salonik masz niezły.
Super Lusil!!!!!!Bardzo mi sie podoba:)
:kwiatek:dziękuję i cieszę się, że Wam się podoba