ja mam kilka pomysłów, tylko trzeba to jakos sensie połączyć teraz:P
Printable View
ja mam kilka pomysłów, tylko trzeba to jakos sensie połączyć teraz:P
Ja wczoraj wysłałam:)
a ja sobie daruję bo mam pustkę w głowie :P :haha: ale myślę juz nad dyplomem hehe :haha:
nie mogę się doczekać waszych cudnych prac :love::mml:
Edyta 1064 nie martw sie interpretacja bo ja tez mialam problem z tym. mysle ze bedzie dobrze ja juz wczoraj zrobilam i wyslalam. zdjecie starszne, oswietlenie dzienne nie pomoglo, dobry aparat tez. lepiej juz nie bedzie wiec po zdobienie dokladnie 503 zdjec wybralam jedno. teraz tylko to czekanie pozostalo i ogladac wasze dziela:D
Super temacik moje klimaty pazurkowe szkoda że dopiero niedawno się zalogowałam i wg regulaminu nie mogę wziąć udziału w konkursie ;(
przytulanka - nie pierwszy i nie ostatni konkurs więc spokojnie ;)
No ja już zrobiłam pazury, obfociłam, ale jak się okazuje trzeba było zrobić dobre zdjęcie tunelu ehh , a mój aparat strasznie rozmazywał. Mam funkcję makro, ale to nic nie dało ;( a takie ładne pazurki :sciana:
ja nie dałam zdjęcia tunelu bo moje paznokcie mało z użytkowymi mają wspólnego i tego tunelu i tak by widać nie było...
ja mam jednego:D już...
Hurra...moje poszły....hm....pozyjemy zobaczymy...pozdrawiam:skacze:
jak coś wymyślę to coś zrobię bo do 9 mam czas, potem jestem zajęta;) tzn od 13 jeszcze bym mogła coś zrobić ale mam praktyki w Urzędzie gminy, a że ja robię pazury na raty to by mnie z takimi czarno-srebrno itd pazurami zaraz pognali:skacze: kształt musi być wymyślony? czy możne być edge, szpic, kwadrat??
Iwonaf1976 a co z aktywnościa masz tylko 2% nie wiem czy tak można?
o wiedzę ze praca idzie pelna para a ja ciagle sie zastanawiam nad wyslaniem mojej pracy.....
Jestem niezmiernie ciekawa waszych prac
do dnia ogłoszenia wyników jest jeszcze troche czasu, wiec iwona moze jeszcze nadrobić swoja aktywność:D
może jeszcze dam radę zabrać się za pazurki na ten konkurs...nie wiem czy zdążę...mam ostatnio ****nie głowy...ale może :D
do 16.02 jeszcze kuuuuupa czasu :) Ja jak zawsze na ostatnią chwilę zrobię :P
ja też, a właściwie jestem zmuszona, bo wymarzyłam sobie taki jeden element do aranżacji zdjęcia i muszę czekać na wypłatę, żeby móc kupić:D
ooo brzmi ciekawie:D:D:D
i kosztownie :D hehe tak dawno nie robiłam paznokci konkursowych, że teraz chcę by wszystko było dopięte na ostatni guzik :)
Farbi, strach się bać :P nie mogę się doczekać tych prac :cwaniak2:
właśnie farbi to jakaś "bomba" pewnie:P
ja mam już cy:Di pół
Swietny temat
trzeba zakasac rekawki i wziasc sie do roboty :)
Ja wczoraj zrobiłam pazurki i zdjęcia też. Ale jak na nie patrze to średnio jestem zadowolona. Sama nie wiem czy w ogóle się kompromitować i wysyłać prace...
Sylla ja tez byłam ze swoich pazurów konkursowych zadowolona do momentu przekopiowania z aparatu na kompa zdjęć ehh nawet aranżacja nie pomogła. Dostrzegłam wieeeele błędów i dlatego nie wyślę teraz pazurków na konkurs. Może następnym razem, bo widzę, że mój warsztat jeszcze jest nie ten teges :przytul:
wysyłać :aty: !!
Zgadzam się:) wysyłać!! :aty::aty:
Ja też się dołączam: wysyłać !! :aty: :aty:
No dobra dobra. wyszły tak se . Ale może nikt nie zauważy...
Tylko , ze cuś mi się nie chce wysłać na ten adres maila co jest podany ...
Możecie mi jeszcze raz napisać ten adres?
Bo może ja jakaś ślepa jestem i coś źle wpisuje czy co?
moze wpisujesz ze spacją w temacie celowo podany jest adres ze spacją.....spróbuj bez
Aaaaa takkkk. No jasne. Ale jestem gamoń :glupek:.
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Chyba bym sama na to nie wpadła:gafa::spalony:.
Moja praca w takim razie poszła. Zobaczymy co będzie. A co tam przecież nikt mi głowy nie urwie.
Dziewczyny wysyłajcie prace. Będzie nas więcej będzie większa zabawa:skacze::skacze::skacze:.
są!! wszystkie pięć:D jeszcze tylko wybrać foty...
laski ja mam takie pytanie
czy jezeli gdzies wstawie zdjecie pazura ktorego zrobiłam x czasu temu a teraz na konkurs bede robiła podobne ale dłuzsze i wiadomo idealnie takich samych wzorkow i pazurów nie zrobie to czy bedzie to naruszenie regulaminu?
raczej nie, bo jak napisałaś zrobisz NOWE, podobne, ale nie będzie to przerobione, tylko NOWE :D więc myślę, że nie musisz się bać, chyba, że się mylę ...;)
A gdzie znajdę informacje o aktywności na forum? Taką procentową informacje?
jak klikniesz na swój profil, to po lewej stronie masz rożne parametry, i klikniesz na system punktów:) ja to wczoraj odkryłam, bo też nie miałam pojęcia gdzie się sprawdza:D
a wystarczy wpisać w wyszukiwarce aktywność :)
Dzięki dziewczyny. Już sobie poradziłam pierwszym sposobem. Ja tez muszę coś nadrobić moją frekwencję bo coś słabo wypadłam:(
wykonałam już pracę konkursową, ale jeszcze nie wysyłam bo mam mieszane uczucia;p;p niby super a jednak coś nie gra :P może jeszcze mi jakiś inny pomysł przyjzie do głowy, troche czasu mam
temat rzeka ^^ mam już pomysł na zdobienie tylko brat ochotnika ^^