Pazurkomania - ojjj to trzeba cosik więcej gotówki ze sobą zabrać :P Kurcze, a miałam oszczędzać :skacze::P Do jutra!!!!! :przytul:
Printable View
Pazurkomania - ojjj to trzeba cosik więcej gotówki ze sobą zabrać :P Kurcze, a miałam oszczędzać :skacze::P Do jutra!!!!! :przytul:
ja się jeszcze muszę spakować, co za dzień :D
Hihih do zobaczenia ;*
Mnie chyba dziś nie będzie... :/:
Tosiaczku co sie stalo???
ja sie wlasnie pakuje ...oszczednie bo tez mnie mialo nie byc ale bede was podgladac przynajmniej:)
do zobaczenia na miejscu:)
Tosiaczku..co się stało?? czemu Cie może nie być:(?? jak cos to pisz na PW:*
Nisia ty tam nie sciemniaj ze bedziesz sie obijać:P bo Ci nie dam...hihi:D
A co do zakupów jeżeli ktoras bedzie potrzebowala zakupićzele,waciki,pedzelki,formy,tipsy,farbki itd.. to nie ma z tym u mnie problemu:D
Do zobaczenia już niedługo:D
Tak wyszło, mama stwierdziła że jak mam sama jechać to żebym nie jechała, pojade następnym razem. A dzisiaj porobię sobie hennę rodzinie i pomogę jej w pracy z moim biznesplanem i jej w jej papierkowych robotach, ale następnym razem na pewno pojadę bo będe już miała auto..
ja zaraz tosiaczka wyciagne z domu czekajcie..
Tosiaczku... prosze Cie..przyjezdzaj!!!!
Plusia wyciagnij ja...a jak nie bedzie chciala jechac to :szabelka:...:P
Tosiaczku czekamy!!
Pazurek głupie pytanie mam :p czego możemy nie brać żeby nie jechać jak rumuny ? :D
plusia dawaj wszystko bedzie wesolo.....:)
ja zawsze jade obladowala...torba torebka kuferek:D:D:D jeszcze jakas reklamowka:D:D nie narzekaj
dziewczyny zbierac sie i w droge:)
A ja na dzisiaj załatwiam sobie kierowcę, bo wczoraj byłam na małej imprezce i same wiecie :D wypiło się trochę winka z przyjaciółką i resztą wesołej ekipy, więc lepiej nie ryzykować, że mogłoby tam coś jeszcze w tej dupce być :P ogólnie czują się OK :ok: ale nie jeden się już tak czuł, a potem się dziwił wyniku np. 0,3 :o na alkomacie.
Do zobaczenia niebawem :skacze: mam nadzieję, że będzie jednak pełny skład :)
I jak tam dzieweczki? Lepicie? Malujecie? Z Pluszką to na bank malujecie!!
Czekamy na fotki :D
Było bardzo fajnie ;) dziołszki jestescie super ;) TOsiaczku i Pluszku mój kochany przepraszam was jeszcze raz za to że się spoźniłysmy..
Samaron to jest oczywiste ze plushak nas powaliła na kolana ;) - normalka ;)
fajnie bylo was dziewczyny poznać ;)
PS.
Pazurku a mi dalej rączki pachną siankiem i są takie delikatniusie ....mmmm ;)
i więcej takich warsztacików ;) !!!!
niestety czas szybko ucieka na "ciężkiej pracy":skacze::skacze::skacze:
DZIĘKUJĘ SLICZNIE za tak liczne przybycie,mega swietną atmosferę,
jesteście wspaniałe..:D :kooffa:
Plusia jak zwykle wymiatała farbkami..:)
Kaniusia ciesze sie ze raczki Cię zachwycaja..:)
Buziak:*
cześć wszystkim, bardzo dziękuję Ewelinko za warsztaciki i Wam wszystkim za super atmosferę. Mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze nie raz. Pozdrawiam
Dotarłyśmy z Tosiaczkiem do domu:)
Kaniusia dziękuje za wycieczkę i wspaniałe towarzystwo, Tosiaczku :kwiatek:
Pazurku dziękuje za zorganizowanie nam tego wspaniałego spotkania:)
Tyle nowych wspaniałych twarzy dziewczyny jesteście super ;* czekam na Wasze strołki ;-)
Z wrażenia nie mam prawie fot... :(
Fajnie było Was poznać i przypatrzeć się Waszej pracy :D
Ksenia - jakiego mam pazura :P normalnie marzenie :love: jeszcze z tydzień i sama dorobię sobie resztę :skacze:
Pazurkomania - fajny ten japoński :ok: chyba w to zainwestuję
Warsztaty jak najbardziej udane - chętnie wpadłabym jeszcze kiedyś :)
I pizza była megaaaa ^^
Plusia ciesz sie ze masz chociaż 4 focie...bo ja nie zrobiłam ani jednej..:(
Hyh to się nazywa skleroza..:P
Kasiulka ciesze się iz japoński się spodobał..to naprawdę dobra inwestycja która się szybciutko zwraca..
Dziewczyny jezeli macie ochotę to nie widze problemu aby zorganizować kolejne warsztaciki forumkowe za miesiac...:D:skacze:
Buziaki:*
ja jestem za zeby zrobić pazurku ;) !!!!!
moze wtedy uda nam sie zrobic zdjecia ;d
Hyh..ale wtedy musimy sobie jedno postanowić..mniej gadamy wiecej robimy..bo te warsztaty były bardziej przegadane..hehe :D
No w sumie poniekąd nie ma co się dziwić...same gadułki się zjechały:P
Przy najmniej było bardzo zapoznawczo:P hihi
No warsztaty były udane mi się bardzo podobało, i cieszę się ze pojechałam. :)
Pazurku ten Manicure jest super! :ok: I ja też jestem za żeby zrobić warsztaty jeszcze raz, tylko takie żeby coś się uczyć, ćwiczyć a nie gadać :D
Kaniusia nic się nie stało :D :D Przynajmniej coś się działo! :D
Plusia ja też dziękuję za miłe towarzystwo :kwiatek: I że dotarłyśmy całe do domu :D
Też mam jakieś zdjęcia to dodam jak wrócę z pracy :)
I w ogóle fajnie było Was poznać :kwiatek:
No dziewczyny rewelacyjne warsztaciki!! Pluszka widzę szalała z pędzlem hehe
Pazurki śliczne pazurki odrazu mi się w oczy rzuciły ;)
PLUSIA wywal ta fote:D:D:D
Dziekuje za milo spedzony czas.....
Plusia Ty zes tak czarowala....ze normalnie az slow brak..... ale zmotywowalas mnie...:D i ćwicze:D
milo bylo poznac super ekipe .....same wesole gaduly haha.....chociaz chwile na bezdechu tez byly:x :D
Oj tak..:) Plusia szalała farbkami...
Pazurku jak będziesz robiła warsztaty to .. :D ja się piszę... :kwiatek:
ja tez sie pisze na kolejne spotkanko :D
oczywiscie tez mi było bardzo miło poznac Was dziewczyny:D
PAZURKOMANIA takie troszkę gadanie było tylko :D
Ja na dzień dzisiejszy też się piszę :skacze: i będę miała prośbę, poduczenie mnie tych pięknych malowanek farbkami ^_^ no przecież z podziwu wyjść nie mogę co Plushaczek za cuda czyni zarówno na papierze jak i na pazurkach :love:
Dzięki bardzo za mile spędzony czas,wróciłam do domciu z głową pełną pomysłów.I MOTYWACJĄ:D
Japoński super...też zainwestuje.Pozdrawiam dziewczyny i...do następnego:skacze:
Ja też dziękuję za miło spędzony czas, bardzo mi się podobało, cieszę się, że Was wszystkie poznałam i oczywiście też się piszę na kolejne warsztaty :-)))
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!!!! I małą Roksankę też :-))
---------- Dodano o godzinie 16:07 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:06 ----------
Acha, tylko zapomniałam dodać, że czas trochę za szybko zleciał.... Ale to znaczy, że nam się nie nudziło i było SUPER!!!!
Jezeli macie ochote na kolejne warsztaciki to zapraszam..:P
http://forum.wzorki.info/warsztaciki...tml#post248981
buziaki:*
Kurcze to ja odpadam :placz: bo 24 marca jadę do Berlina i wracam dopiero po weekendzie :/: Hm... no trudno, ale na następny raz się piszę :skacze: mam nadzieję, że będę akurat na miejscu :) Pozdrawiam i czekam na relację z kolejnych warsztacików :przytul:
Mi też nie pasuje w tym terminie :-((
a ja sie dostosuje jesli termin zostanie zmieniony - bynajmniej sie postaram :D