Marta jak najbardziej, dziergaj pazury :D
Printable View
no9 to chyba nie moge wyslac pracy bo mam3%akrywnosci:(
w zwiazku z tym, ze pojawiło sie pytanie od jednej z uzytkowniczek w jaki sposób sprawdziliśmy czy ktoś miał wymagany procent aktywności....odpowiadam , że
w dniu ogłoszenia konkursu została sporządzona lista osób posiadających równo (lub więcej) 7% aktywności. Listę sporządził automatycznie system, następnie administracja ręcznie sprawdziła, więc nie ma mowy o jakichkolwiek niedopatrzeniach lub przekłamaniach.
Lista obejmuje takie dane jak aktywność, data rejestracji, ilość postów.
Dodatkowo ze względu na dużą ilość użytkowników forum nie jesteśmy w stanie każdemu z osobna powiedzieć ile miał dokładnie aktywności w dniu ogłoszenia konkursu - możemy jedynie z pewnością stwierdzić czy miał wymagany poziom czy nie.
sory że zapytam ale co to krawedź boczna? czyli krzywa c? bo nie rozumiem:placz::placz: chcę wysłać fotki ale nie wiem jak mam je opisać-ale wstyd
Dobra wysłałam teraz tylko czekam na zakwalifikowanie,kurcze mój pierwszy konkursik ale się podnieciłam , trzymajcie mnie mocno bo wyskoczę przez okno z tego podniecenia :haha::haha::haha::haha::haha::haha:
Dziewczyny wysyłac prace wysylac. ja juz dostalam meila ze praca sie zakwalifikowala. tez troche sie martwilam ale jak dostalam potwierdzenie to juz wszystko oki. teraz tylko czekac na wystawienie prac. juz doczekac sie nie moge. :skacze:
bardzo bym chciała wziąć udział, ale nie wiem czy zdążę, bo czasu na wszystko brak, a na paznokcie to juz w ogóle ;( ;( ;(
jak już zrobiłam moje krzywulce to wysłałam :P a co tam :P chociaż muszę przyznać, że nie wyszło jak chciałam :huh:
a ja zrobiłam teraz pozostało wysłanie zdjec i finish.......:) i tylko czekac
ja pracuje nad pazurami 3 dzień;p może wreszcie dzis skoncze;p juz mi sie od akrylu w glowie kreci;p;p
a ja wkoncu wczoraj po nocy wyklepalam i dzis musze zrzucic tylko zdjecia i wysylam :)
sposob na oliwke rewelacja ani sladu po konkursie :)
I czekać do 24 kwietnia ;( :D
No najgorsze jest oczekiwanie. Przyznam, że na prace innych stylistek, gdy nie brałam udziału czekało się znacznie krócej, jakoś tak zleciało zawsze.A teraz , gdy wysłałam swoją to na już siedzę jak na szpilkach, bo wstydzę się he he wszyscy zobaczą :haha:
Nie wstydzić się !! Trzeba być dumnym że się zrobiło !!
juz sie nie moge docekac waszych prac dziewczynki :skacze:bedzie co ogladac:ok:
ja tez nieśmiało wysłąląm swoją pierwsza prace :wstydek:
tylko nie mam odpowiedzi czy się nadaje czy nie:tuptup:
zołzello ja odpowiedź dostałam po kilku dniach, że praca zgodna z regulaminem. Najpierw tylko automatyczne potwierdzenie, ze praca dotarła.
sztynka no mam nadzieje ale juto termin mija.... ja musiałam ściągnąć pazurki bo życ z takimi nie umiem ;) więc juz na żadne poprawki nie ma szans
Ja tam się nie wstydzę, że zrobiłam i wysłałam, chociaż powinnam :D jestem z siebie dumna, że zebrało mnie na odwagę :D
i tak trzymac dziewczyny :) nie ma co sie oceniac od razu negatywnie !
no i moja poszła....tez sie zastanawiam czy zostanie zaakceptowana....
Ależ jestem ciekawa Waszych prac :)
dziękuję :) moja praca się dostała :) bardzo bardzo się ciesze że to pierwszy raz i spełniłam warunki regulaminu :) na efekty końcowe poczekamy :) chociaż oglądając prace z poprzednich konkursów to duuuuużo mi brakuje :) ale sam fakt że sie udalo mnie bardzo cieszy :D
a ja dopiero teraz wysyłam;p już myślałam, że nie zdążę do północy;p;p;p
i teraz najgorsze czekanie.... całe 7dni:placz::placz::placz:
jejku teraz to czekanie jest najgorsze. ale spokojnie i cierpliwie bedziemy czekac. :skacze:
juz tylko 6 dni :P jakos zleci :) ale ciekawosc mnie zżera :D
a mi tak smutno że nie miałam czasu ;(
ja czekam na jakieś potwierdznie, czymoja praca została przyjeta;p
a ja się nie wyrobiłam :( przez te testy jutrzejsze, hyy. Także czekam ze zniecierpliwieniem na kolejny konkurs :cwaniak2:
(może by tak na stópkach z okazji wiosny? takiego jeszcze nie było.. :P)
oj a ja zostalam odrzucona, mialam za malo punktow reputacji i aktywnosci :( no nic mowi sie trudno ;(
mi przyjeli prace ufff, właśnie przeczytałam maila
No i widzicie dziewczyny nie ma się czego bać, jak ma dotrzeć to tak się stanie. Moje tez nie są jakieś tam specjalnie wymyślne, ale skupiłam się na temacie, żeby było zgodnie z nim i pilnowałam prawidłowej budowy i zdjęć, to najważniejsze.
juz w niedziele będą pracki :skacze::skacze:
JESZCZE 3 DNI!! :glodny:
No cóż dziewczynki będę wam kibicować, szkoda że mi się nie udało a taką miałam, ochotę, czekam razem z wami na ogłoszenie prac,jestem ciekawa co tam natworzyłyście. Trzeba się podnieść z ziemi :cwaniak2:
ale na ogłoszenie wyników to się jeszcze naczekamy:(
szybko zleci, ja staram sie byc cierpliwa :D teraz to mi tak szybko czas leci ze hej.. matura za 3 tyg wiec wiecie :D
No jestem ciekawa coście dziewczyny wymysliły :D
Szybko zleci :D
tez jestem ciekawa wszystkich prac :D
najbardziej jestem ciekawa jak moje na tle pozostałych prac wypadną...:huh:
jeszcze dwa dni;(