Ja jeszcze zapomniałam dodać że uwielbiam "dwóch i pół" :D Tym to mnie facet zaraził bo on jest od lat fanem serialu. Wystarczył mi jeden odcinek by też się wciągnąć :D
Printable View
Ja jeszcze zapomniałam dodać że uwielbiam "dwóch i pół" :D Tym to mnie facet zaraził bo on jest od lat fanem serialu. Wystarczył mi jeden odcinek by też się wciągnąć :D
ja kocham Gotowe na wszytsko i cieze sie ze na Fox'ie szybko sa nowe sezony :)
co do seriali to ja "gotowe na wszystko" i "house" uwielbiam :)
House tez czasami obejrze...ale rzadko - powiem ze fajny i wciaga ale nie jestem na bieżąco kto z kim i dlaczego :D
ostatnio sie przezuciałm na program na TLC (nie wiem czy w tym temacie moge pisac o programach, ale on leci w odcinkach jak serial:D) Wstydliwe choroby i wstydliwe choroby nastolatków:D to dla tych "odwaznych" co lubią oglądac operacje i takie tam bo sa pokazane cięcia chirurgiczne normalnie na stole operacyjnym :)i jest wszystko bez tajemnic
a ja uwielbiam....hausa, chirurgów....kiedyś bardzo lubiłam skazanego na Śmierć ale te pierwsze serie, chyba trzy tylko obejrzałam potem już było przegięcie, podobnie było z zagubionymi...a tak w ogolę to kiedyś w telewizji leciał taki 12odc. serial KAMIENIE ŚMIERCI rewelacja, szkoda ze nigdzie tego nie można obejrzeć raz jeszcze;/
haus też jest extra! Calofornication i te pamiętniki wampirów też świetne :)
Californication swietny serial:skacze:
no właśnie te pamiętniki wampirów już kilka osób mnie zachęcało do oglądania...podobno to jest coś w stylu sagi zmierzchu, tak??
No mi to zmierzchu nie przypomina i szczerze nie ma porównania :) A jeśli chodzi o Wampiry itp. To Saga zmierzch na pierwszym miejscu :) Nie żebym była jakaś maniaczka ale oglądałam to chyba z 15 razy :)
to ja tak samo nie kocham sie w patisonie jak te "fanki" ale uwielbiam te sage nie moge doczekac sie kiedy wejdzie do kin a to dopiero w listopadzie i to jeszcze ma byc podzielone na dwie części pierwsza w listopadzie a druga w czerwcu 2012 ;/
Paulka no co ty mówisz :/ Tyle czekania :(
no niestety, chyba chodzi i m o jak najdłuższe przetrzymanie fanów to więcej zarobią na tym kasy...czytałam również o tym ze autorka planuje napisanie dalszych losów małej reneesme i jacoba, nie wiem ile w tym jest prawdy.
dla mnie nadal niezniszczalny jest prison break :D
uwielniam ten serial i moglabym go ogladac co chwile :)
ostatnio ogladam ( jak mam czas ) Smallville wszystkie odcinki po kolei na megavideo :)
wracam do staroci :P
hehe ta pierwsza miłość to chyba na facetów działa, bo mój mąż to nałogowo ogląda... ja wtedy na forum mogę poklikać beztrosko:D
a ja oglądam oczywiście housa i "pamiętniki wampirów"- raczej się w seriale nie wciągam, ale ten uwielbiam!!
a jak się doczekać nie mogę to oglądam za darmo bez logowania na tej stronce: http://iitv.info/
Ja jestem telewizyjną maniaczką, a mój facet ogląda to wszystko razem ze mną i jara się równie bardzo jak Ja :D UWAGA :
"Prosto w serce" ; "Na wspólnej" "dr House" "Świat według kiepskich" "Rodzina zastępcza" "Fringe na granicy światów" "CSI" ; "Usta Usta"
I jak leciały "Teraz albo nigdy" "Brzydula" "majka" "Magda M" "39 i pół"
Kiedyś oglądałam też "M jak miłość" "Chirurdzy" "Ranczo"
;)
Kachna831, moja Babcia,Teściowa i Ciocia też są fankami i oglądają ;)
Pozdrawiam! :)
---------- Dodano o godzinie 08:03 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 07:53 ----------
Paznokietku1000 i Tosiaczku :) Serial "Prosto w serce" nie jest nawiązaniem do "Zbuntowanego Anioła" tylko żywcem zerżnięte jest z "Jesteś Moim Życiem", które lubiłam i oglądałam :) Natomiast polskiej wersji z muchą wstręciuchą jakoś nie mogę strawic i nie oglądam i oglądac nie będę! ;)
Pozdrawiam Dziewczyny Kochane! :)
"Zbuntowany anioł" to serial mojego dzieciństwa :D za młodu nie oglądałam nic innego , a początkową piosenkę znałam na pamięć :leze: :D
jakby coś i ktoś jeszcze o tym nie wiedział to dalsze sezony chirurgów i wielu innych seriali można oglądać on-line na stronie iitv.pl - przekierowanie
"jesteś moim życiem" było mega śmieszne :skacze: moimi ulubionymi są Californication i Weeds
paulka jak ci się zmierzch podobał, to ten też ci się spodoba, ja długo się nie chciałam dać przekonać, ale bardzo m,i się serial podoba, jest historia miłosna-co przypomina zmierzch, poza tym, sporo się różni... jeśli chodzi o podobieństwo do książki to nikłe, ale i mi książki mi się podobają:kwiatek:
kilka postów wyżej wkleiłam link do serialu
Ja oglądam Dr House'a i Licencję na wychowanie :D
A jak już nie ma co, to mogą być te różnorakie Kryminalne zagadki :skacze:
A ja wkręciłam się w "Pamiętniki Wampirów" ;)
Na podobieństwo "Zmierzchu", jak dla mnie lepsze. Przeczytałam całą Sagę "Zmierzchu", no i filmami jestem zawiedziona! Umywają się przy książkach.
Ciekawa jestem jakie są książki "Pamiętniki Wampirów". Czy serial dobrze odzwierciedla powieści...
Skarbenia moja kuzynka bardzo kocha wszystko co z wampirami związane, czytała 'Pamiętniki Wampirów' i mówiła że książki są na prawdę dobre.
Dzięki Kochane za info :) Chyba zacznę czytac ;)
A tak na marginesie - wiecie dziewczyny, że dowiedziałam się iż Stefan jest Polakiem :szczena: Nie mogłam uwierzyc, dopóki nie obejrzałam filmiku.
On po prostu zapiernicza po polsku :] Obejrzyjcie sobie :)
Wiecie co ja ostatnio ogladam :D
"Prawdziwa krew" - wlasnie sciagam drugi sezon...Wczoraj siedzialam 7 godzin przed kompem i ogladalam serial :P
Smieszny troche, duzo s..su jak na serial :huh:
film zmierzch oglądałam kazdą cześc po kilka razy:) ale jakoś za książkę nie moge się zabrac:D a co do seriali to jestem maniaczką kryminałów zwłaszcza wszystkie CSI albo kości itp:D a filmy to uwielbiam z Nicolas-em Cage-m:D
ja lubię Horych Doktorów i ogólnie większość seriali z Comedy Central takich jak : On, Ona i dzieciaki, Jim wie lepiej, Kasie i Tomka (bo zachowują się tak samo jak ja z moim chłopakiem, tyle, że ja nie jestem taka zazdrosna jak Kasia) w sumie to nie oglądam innego programu niz comedy, czasami viva, mtv, polsat
hahaha KarolciaK, ja z moim to wykapana 'Kasia i Tomek', dlatego lubimy to oglądać i się śmiać z siebie też po części hehe
niestety odkąd chodziłam do szkoły i oglądałam 'Pierwszą Miłość", zawsze skubańcy mi na okres wakacji, gdzie mialam duzo czasu na moj serial, robili przerwe z serialem<!>
Ale niebawem wrzesień, więc czekam z niecierpliwością, nie wiem jak mogli zakończyć serial tak szokującą sceną, gdzie Majka urodziła i nie wiadomo co z nią dalej... heh, nałóg. =]
jakby się przyczepić to na upartego oglądam też 'My wife and Kids'-beka jak nie wiem. xD no i teraz zaczęłam "Gossip Girl' oglądać i się troszkę wkręciłam powiem szczerze :)
A ja dużoooo... oglądam : plotkarę czasami, przepis na życie, on ona i dzieciaki, na wspólnej, jak poznałem waszą matkę, chorych doktorów czasami, 90210, W11, detektywów, nawet sędzie anne marie wesołowską :D Wszystko co się da jak jestem tylko w domu przed telewizorem :D
Nie oglądam : trudnych spraw, dlaczego ja, malanowskiego!! :D
Ja też oglądam w sumie wszystko, łącznie z Trudnymi Sprawami i Dlaczego Ja :D To wciąga ! :D
ja katuje pierwszą młość :D i przepis na życie :D
ja to samo, pierwsza milosc, na wspolnej i przepis na zycie, normalnie az zacieram rece:D:D
A ja żałuję że już nie będzie usta usta : (
Ja przede wszystkim na wspólnej. Kiedyś brzydula i majka, ale teraz nie chcę się wciągać w nowe seriale, bo to uzależnia i kradnie czas. ;)