tak, jak zwykle wyniki są ukryte
Printable View
tak, jak zwykle wyniki są ukryte
święta święta i po świętach ... ale dobrze tak sobie przypomnieć magię świąt..:)
zagłosowane !
kamis jak oddalam glos to tez widzialm ile glosow bylo oddane na ktora prace...
Ja już też. Ale dylemat był, że ho ho...
Postarały sie dziewczyny jak nie wiem co
prace przepiękne:) sa 3 prace które mnie urzekły:)- głos oddany
Ale fajne bombki :D gdyby tak wszystkie ubrać na jedną choinkę :love:
Ja się zastanawiam między dwoma... Dobrze, że mam jeszcze czas na oddanie głosu :P
Ohoho ja już teraz widze która praca wygra, jest boska.Moim zdaniem oczywiście :) Oddałam już swój maleńki głosik
Ah, ale sie na ogladalam :)
Niektore sa swietnie wykonane, brawo dziewczyny...
Musze sie zastanowic bo mam kilka typow :)
ufff...czekanie dobiegło do połowy:Dteraz następne czekanie- na wyniki :D BRAWO dziewczyny:ok:
Ja tez myślę, że wygra jedna i to na którą wybrałam hihihi :D
swój "patriotyczny obowiązek" :D wykonałam i zagłosowałam, piękne, staranne prace :)
Otwierając stronkę z bombkami konkursowymi wpadła mi oko jedna praca....wiem ,że ta osoba wygra na pewno:yess::yess::kwiatek:
stworzyłyście dziewczyny piękne prace! wszystkie mają coś w sobie :) mój głos już oddany, życzę Wam powodzenia:kwiatek::):)
Dziewczynki cudne prace :wow: Ale myślałam, że będzie więcej :P Zagłosowane i trzymam kciuki, żeby moja faworytka wygrała :ok:
No dziewczynki prace na najwyzszym poziomie ciezko bylo wybrac ta jedna :D ale głosik poszedl :D dziekuje ze dajecie nacieszyc oko takimi pieknymi pracami :*
Głosik oddany. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, że wykonane prace są bardzo oryginalne :) nie raz pomysyły się powtarzają, brawo :brawa:
dziewczyny świetne prace - gratuluje :) przyznam szczerze ze w oko wpadły mi 2. ale swoj głos oddałam na ta gdzie widać duży wkład pracy ,ktory zaowocował oczywiscie niesamowitym efektem :)
Kurcze, mam problem między dwoma :D ale po dłuższym zastanowieniu wiem :P
Wybrałam jedna szczególnie mnie urzekła - wiem czyja :D
Super pomysły na bombki. Każda oryginalna. Fajowo :)
albo jestem ślepa albo nie ma podane do kiedy będzie ankieta :/
ojesssoo ja dopiero wlazłam w ten temat i w prace konkursowe ale cudne bombki stworzyłyście :love:
katarynko napewno bylo napisane do kiedy ankieta, dzis jest juz zamknieta...(pod liczba prac i iloscia glosow..)
Gratuluję Kobietki:)
Mój typ się sprawdził :D
Gratulację :D
Ja jak zwykle bez miejsca :( Trudno :(
dziekuje,dziekuje,dziekuje:skacze::Dciesze sie niesamowicie :skacze:
Bardzo dziękuję wszystkim, którzy na mnie glosowali;) Zwycięstwo tym bardziej smakuje, bo dzięki Wam:*
chco Twoja praca powalila nie tylko nasze prace ale i nas, tzn mnie napewno;)gratulacje;)
mamuska jak ja ci gratuluje :) mój typ :)
całe podium zasługuje na :kwiatek:
Moja faworytka ma 2 miejsce :love:
A nie wiedzieć czemu, jak głosowałam, to nie widziałam pracy Choko O.o Gratuluje 1 miejsca ! :kwiatek:
Czoko, te fioletowe bombki - moglam sie domyslec, ze to Twoje :P Chyba przez ten kolor :p Rewelacyjnie wyszly :ok:
Dziewczynom wygranym naleza sie wielkie brawa :brawa:
Moja faworytka wygrala, Gratuluje pozostalym piekne prace!!
Rewelacja, gratuluję dziewczyny :)
Choco piękne bombeczki, chętnie przygarnę w przyszłym roku, bo sama takich cudeniek nie wymodzę.
Czoko no cóż kolor Cie zdradził ale bombki niesamowite!!
Każda praca inna wyjątkowa i pomysłowa wielkie brawa dziewczyny !!
medaliki rozdałam jak się pomyliłam pisac na pw :kwiatek:
Gratulacje dziewczynki :) ta która powaliła mnie na kolana zajęła miejsce nr 1 !!! Hurrra :)
moja faworytka niestety bez podium . (nr.7 ) :kwiatek:
Serdecznie gratuluję dzieweczki - bombki bardzo pomysłowe a przede wszytskim pracochłonne (chciało Wam się te kwadraciki i plastry miodu układać? :))
chocko gratulacje jednak mój typ był trafiony:Dpo nocach m9 sie ta babeczka sniła:skacze:pozostałym dziewczynkom również gratuluje:kwiatek:
moja faworytka 3 miejsce -gratulacje :*