-
Odp: Propozycje na konkursy
bardzo ciekwawy i orginalny pomysł :)
-
a może paznokcie w kolorach czerń i biel? i np do nich każda zrobiłaby jeszcze pierścionek z żelu/akrylu?
PS
pomysł z testem wiedzy - jak najbardziej jestem za :)
-
Cytat:
Napisał
Bożena P
a może paznokcie w kolorach czerń i biel? i np do nich każda zrobiłaby jeszcze pierścionek z żelu/akrylu?
PS
pomysł z testem wiedzy - jak najbardziej jestem za :)
bardzo podba mi się Twój pomysł... ;)
black & white ;)
-
wy tu myślicie nad następnymi a może byście pomyślały nad tym co jest teraz bo jak na razie tylko dwie prace tylko wpłynęły. :skacze::skacze::skacze: dziewczyny wysilać mózgi i do roboty.:skacze::skacze::skacze:
-
Cytat:
Napisał
Daria
bardzo podba mi się Twój pomysł... ;)
black & white ;)
też mi się podoba :D
Od razu skojarzyło mi się z Marilyn'em Manson'em , i jego 2 piosenkami :D "Coma White" i "Coma Black". Czyl biała śpiączka i czarna śpiączka ;P
-
Cytat:
Napisał
zizia
wy tu myślicie nad następnymi a może byście pomyślały nad tym co jest teraz bo jak na razie tylko dwie prace tylko wpłynęły. :skacze::skacze::skacze: dziewczyny wysilać mózgi i do roboty.:skacze::skacze::skacze:
Ja już wysłałam :D
-
ja- ful wariacja wyobrazni na 5 tipsach :D ( kazdy bedzie mogl wziasc udzial bo to jednak nie na łapkach takze mozna siedzec regularnie wieczorami na d tym :D ( cos takiego jak te letnie impresje z sf :)
-
a może niech konkurs nazywa się "fiu bździu" :)
-
a ja mam pomysł na niby konkursik, taki mini, na najładniejszy kwiatek akrylowy. możnaby też zrobić że ma być na tipsie np 1 'wtopiony' w kompozycję (tzn jakiś tam wzór/malunek itp na tym tipsie). co myślicie?
-
a ja proponuje cos w stylu Halloween c okazji wczesniej wymienioneg swieta ;]
-
ja proponuje temat " goraczke sobotniej nocy" to blizej andrzejkow no i sylwestra
-
Paznokcie inspirowane tańcem na lodzie.
Czyli wybierałoby się fotografię dotyczącą tematu i robiło do tego stylizację, najlepiej żeby kształt paznokcia też pasował do tańca, więc raczej krótsze.
-
fajny pomysł, nawet by wpadał w zimowe klimaty:)
-
byłby inny i uniwersalny. Na innych forach pewnie będzie dużo sylwestrowych i świątecznych konkursów a my bylibyśmy oryginalni :D
-
Podoba mi się wyżej podana "Gorączka sobotniej nocy". Niedługo Andrzejki, Sylwek więc temat byłby odpowiedni.
-
moze jakis tytuł typu:
'Okiem dziecka'
'Oczami wyobraźni'
'Głęboka czerń i czysta biel'
'Perły oceanu'
'W rytmie disco'
:D
haha :)
-
-
-
gorączka sobotniej nocy już gdzies na jakims forum była... widze ze wyobraznia dziala
-
-
Cytat:
Napisał
natka_23
a może w świecie bajek:P
to tez juz kiedys było na jakoms innym forum, chyba na all for woman czy coś... czy swiat kosmetyki, no cos w ten desen
-
Konkursowo-regulaminowe propozycje.
tu możecie wpisywać swoje propozycje na konkurs i odnośnie co można zmienić w regulaminie.
-
Odp: Propozycje
Ale to znowu będzie się mieszało z propozycjami na temat konkursowy:)
-
Odp: Propozycje na konkurs
hm... może piekło i niebo, wtedy jedna ręka inna i druga inna
-
Cytat:
Napisał
paznokietek1000
hm... może piekło i niebo, wtedy jedna ręka inna i druga inna
ale to chodzi o tego typu propozyje, jak ulepszyć regulamin żeby nie było "wpadek" typu:
Cytat:
Napisał
woszczur
zdaję sobie sprawe ze mogę się narazić na ostrzeżenie no ale niestey, ktoś to musiał napisać...
w związku z niedomówienia mi jakimiś tam pretensjami co do uczestników konkursów na naszym forum proponuje zmiane kryteriów: otóż moja propozycja polega na ty e kryterium powinno być: albo ilośc postów, albo pkty reputacji, ale obowiązkowo przejscie "eliminacji " u adminów i modów...
o co chodzi... żeby nie było tak, ze ktoś ma ileś tam postów, lub ptków rep (np za ładne zdjęcia) i uważa ze to wystarczy i nie ma go przez długi czas na forum i nagle sie ujawnia bo konkurs to proponuje hamulec... przejscie przez administrację... np.
użytkownik xxx ma spełniony 1szy warunek, przechodzi do nastepnego etapu-selekcja.. szefostow widzi :"ooo ta pani sie udziela, pomaga itd- może wziąć udział",
np uczestnik yyy tez spełnia 1sze kryterium, "komisja przeświatla sprawe"- oo ta pani nie podaje rad bo sama potzrebuje pomocy, ale widzimy,m ze sie roziwija, prace są coraz lepsze, bierzemy ją...
uczestnik zzz spełnia kryteria, ale "komisja" zauważy jakiś "niecny manewr" i "dziękujemy ie skorzystamy"
nasuwa sie pytanie: co z nowymi uczestnikami którzy zarejestrowali sie np tydzien dwa czy miesiąc przd kon kursem?? dajmy im kredyt zaufania...
oczywiswcie są pewne niedociągnięcia... np. ktoś kto jest rządny wygranej, wie ze jest dobry i "stary" u nas a bedzie sekecja adminow, moze pomysleć"hmm, jestem stara, nie chą mnie bo robię przewałki, a nowych wpuszczają na konkurs to się załapie, natrzaskam postów i też mnie przjmą"... ale to już jest kwestia wewnętrzych hamulców, ogłady , uczciowosci i kultury...
takie propozycje na TEMATY są tutaj:
http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...-konkursy.html
-
Odp: Propozycje
skoro zizi załozyła bardzo podobnie brzmiacy temat to ja proponuje troszke oba wyedytować
ten http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...html#post72868 na "propozycje udoskonalenia regulaminu na konkurs"
a ten http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...-konkursy.html na "propozycje na tematy nastepnych konkursów"
:)
-
hm.. ale to jest prawie taki sam temat, więc sory za pomyłkę
-
typowo swiateczne paznokcie...moze karnawal...
-
Oo karnawałowe by były dobre, bo duże pole do popisu :)
-
W lutym proponuję "Walentynkowy", w marcu - "SuperWoman"(8 marca) lub "PierWiosenny" ;), kwiecień - "Pozajączkowany";), "Maj - "W to mi graj", czerwiec, lipiec, sierpień - "Wakacyjny luz", wrzesień - "Niegrzeczne dziewczynki w szkole", pażdziernik/listopad - "Impresje Jesienne", grudzień- "Mikołajkowy" bądź "Wystrzałowy" ;)
(Skąd na to wszystko wziać sponsorów- oto jest pytanie):]
-
Super byłby karnawałowy lub świąteczny konkurs.
Ale najpierw chyba trzeba znaleźć sponsora, prawda?
To już nie takie łatwe...
-
jak dla mnie "perly oceanu" jest git:)
-
-
Tutaj mamy proponować tematy na konkurs a tam kwestie odnośnie organizacji, regulaminu.
-
wooow choco ale sie rozpedziłas:D
-
To bardzo przepraszam.. namieszałam:nie_powiem:
-
peły oceanu... piękny temat można poszalec wtedy.... nieźle nieźle...
-
no mi też się ten temat podoba:)
-
Nie wiem gdzie woszczurek dal pomysl na te bombki ale mysle ze juz ciut za późno.. i warto pomyslec przyszlosciowo żeby na Wiosnę zrobić "Konkurs na najbardziej jajcarskie jajo" ;)A bombeczki za rok.. ciut wczesniej:]
-
Cytat:
Napisał
chocolata
Nie wiem gdzie woszczurek dal pomysl na te bombki ale mysle ze juz ciut za późno.. i warto pomyslec przyszlosciowo żeby na Wiosnę zrobić "Konkurs na najbardziej jajcarskie jajo" ;)A bombeczki za rok.. ciut wczesniej:]
choco, dałam to w propozycjach w strefie vip, żeby nie było problemów jak się szefostwo nie zgodzi,
ale z tym jajem to tez niezły pomysł :good: