ja wczoraj(właściwie dziś) robiłam pół przytomna do 1-ej w nocy:o i dziś na fotkach widzę, że wyszedł mi całkiem nowy kształt:P... zdobienie też nie powala...:haha: ale co tam zrobiłam to wysyłam...
Printable View
ja wczoraj(właściwie dziś) robiłam pół przytomna do 1-ej w nocy:o i dziś na fotkach widzę, że wyszedł mi całkiem nowy kształt:P... zdobienie też nie powala...:haha: ale co tam zrobiłam to wysyłam...
Evelyn to wymyśl nazwe i załóż nowy temat z nowym kształtem hihihi ;)
szczerze to ja tez nie wiem co mi wyszlo ;/ z checia zobaczylabym wasze prace. jeszcze tydzien masakra
ja tez jestem ciekawa Waszych prac:skacze:
Teraz tylko sobie myślę, że będzie wstyd moją pokazać.....bo rewelacji nie będzie...jak zawsze zresztą ;)
ja też wysłałam ale dużo dużo... im brakuje do poprawnej budowy ;/ też robiłam na szybkiego czasu nie ma ...
A ja myślałam, że sama jedna zrobiłam paznokcie w kształcie który nie istnieje hehe :D moje też niestety na szybko robione :(
Już widze te Wasze pazury niby, że niedorobione . ehe .. ;)
Ale cieszę się bardzo, że tyle się prac posypało.. z tego co czytam :cwaniak2:
i każda ma buziaka :* no chyba że ktoś nie chce to piąteczka ! :piatka:
hahahahha
natalka moge ja dwa buziaki??????????
sorki za offtop
Ja mam takie same odczucia jak Syrena... :( był wielki zapał a jak się zabrałam do pracy to nic z tego nie wyszło...z 3 razy zmieniałam wzór i nic...już miałam ochotę zdjąć je i się poddać ale szkoda mi było tego całego dnia, który spędziłam żeby je zrobić... i przed chwilą poszły foteczki na mejla :)
ja nie wiem czy mam zapasc sie pod ziemie, czy sie wylaczyc z forum na dobre...nie zrobilam pracy na konkurs i tym samym podpadłam podwojnie... jest mi okropnie wstyd...zrobilam pierwsze podejscie do pracy niesety nie wyszlo to samo co w moich wyobrazeniach, porwalam sie i nic z tego nie wyszło, na kolejne proby niestety nie mialam czasu, to byl bardzo ciezki tydzien...
Sami przepraszam Cie ogromnie mocno, naprawde nie dałąm rady ;(
ja sie najpierw poddałam a póxniej juz czasu nie było bo weekend majowy miałąm mega intensywny
Natalia ale moje są naprawdę nie dorobione hehe:D i wcale jaj sobie nie robie
Aż trudno uwierzyć ale spiłowywałma i nadbudowywałam, spiłowywałam i nadbudowa... porażka
Autentycznie nigdy mnie tak -praca nie wymęczyła:)
fatality:placz:
aaa kur......łam ino furcało :)
i co?? czekam ,czekamy :D juz 10 ty ,widzicie jak szybko leca dni :skacze:
jeszcze 3 długaśne dni............................................... ................... :)
Już niedługo babeczki będą prace. To już w niedziele :)
a moze tak jakaś nagroda i niespodzianka dla wszystkich wczesniejsze wystawienie ankiety?? ;>:)
http://img3.imageshack.us/img3/8366/shrek22w.jpg
źrodło:
http://hellohela.blox.pl/2008/11/Naj...w-miescie.html
Uploaded with ImageShack.us
za brak źródła fotki na pewno nie ;P :aty:
jakiego brak zrodla?:d ja o niczym nic nie wiem :PPP
ćwiczymy cierpliwość :D
jeszcze chwilka ...
czeeekamyy!! :)
nie mozemy sie doczekac :D
jeszcze tylko troszkę :cwaniak2::cwaniak2: ależ jestem ciekawa Waszych prac :tuptup:
Wiem, wiem, wczoraj miały być :wstydek:, ale za to dzisiaj od samego rana można już głosować, zapraszam:
http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...o-flowers.html
to w takim razie ja zaglosowalam pierwsza :) Jedna praca po prostu :love:
Moja to ginie przy tych wszystkich geometrycznych wymyslankach. Gratulacje wszystkim za pomyslowosc :)
frekwencja suuuper:) oby tak zawsze :)
zagłosowałam coby póxniej juz się nie zastanawiać :)
moja praca wyszła tragicznie tandetna:P
powala mnie nr12 i gratulacje wykonawczyni nr2 udane porwanie się na cube:brawa:
no nareszcie!!!!:ok: jeden temat a taka roznorodnosc w jego przedstawieniu^_^
Super prace osobiście jedna urzekła mnie najbardziej hhe- nie nie moja :D
Prac bardzo dużo, ale głosik oddany :)
i ja zagłosowałam, jedna praca mnie niesamowicie urzekła i chyba poznaję autorkę :P
ja też oddałam głosik:) mam dwie faworytki:) Brawo dziewczyny piękne prace:)
ja też już zagłosowałam super prace dziewczyny :)
Nawet sobie nie wyobrażałam tak różnego podejścia do tematu :) prace rewelacyjne, chociaż jak dla mnie jedna bezkonkurencyjnie wygrywa :skacze: i na nią oddaje głosik :)
Ciekawe i różnorodne prace :)
Aż miło popatrzeć.
Głosik oddany ;)
zagłosowane :)
Prace piękne, dziewczyny naprawdę się postarałyście :ok:
Głosik oczywiście oddany, chociaż miałam problem, którą pracę wybrać, nie powiem :P
Dziewczynki świetne prace i jaka frekwencja !!
Oczywiście zagłosowane :D
Bardzo fajne prace :) ciężko wybrać najlepszą :)
No no dziewczyny poszalały w temacie :)
Mam swój typ ciekawe czy wygra
Niech wygra najlepsza :)
ciężki wybór, bo wszystkie prace są cudowne. zagłosowałam na najśliczniejszą według mnie, trzymam kciuki :D
łaaaał jakie prace :O
zero szans...
no to dobrze, że wczoraj długo nie czekalam tylko poszłam spać :D