-
Odp: Najpiękniejszy French Ślubny - Konkurs
Cytat:
Napisał
bera0
Ja nie posiadam zadnego certyfikatu i nigdy nie byłam na żadnym kursie ani szkoleniu :( ale w takich momentach troche ciesze sie ze naleze do 'amatorów i początkujacych' :)
Cytat:
Napisał
barbara_kawka
ja uwazam ze skoro rangi sa przydzielane po wyslaniu do moderatorow certyfikatu to nadal tak byc powinno ... a co do woszczurka to ona powinna startowac w pasjonatkach ... czemu ma byc pokrzywdzona ?? to jest niesprawiedliwe moim zdaniem ...
Cytat:
Napisał
mala
jesli woszczurek czuje siepokzywdzony tym ze chce j aprzydzielic do stylistek bo robi piekne paznokcie to niech mi daznac i bedziemy rozmawiac
miałam napisac ten post wczoraj wieczorem zaraz po "interwencji" Basi, ale nie pozwolił mi na to mój stan upojenia:D natomiast tak przeżyłam tą sprawę że nawet mi sie śniło że wygłosiłam mowe w tej sprawie:)
ale do rzeczy!!
mamy dwa podziały jak do tej pory, ale mamy też różnie "rozwiniętych" użytkowników i jakby każdy tak chciał narzekać jak ja to musiałoby by chyba 5 grup:
dla tych co zaczęli "wczoraj" bez kursu,
dla tych co już robią ileś tam czasu bez kursu i maja duże doświadczenie
dla tych co robią zaraz po kursie bez doswiadczenia
dla tych co robi długo po kursie i maja doswiadczenie
i dla szkoleniowców
no ale bez przesady, i tak nikt tego nie sprawdzi, i też nie wiadomo czy każdy się przyzna:P
teraz jak już wysłałam ta prace to jest mi wszystko jedno w jakiej kategorii, bo tak naprawde musze wam się przyznać, że przystąpiłam do tego konkursu tylko z "chciwości do certyfikatu":hahaha:. mam na ścienie tylko jeden (fakt że robie pazury jakies 3 lata, ale uczyłam się sama- korzystałam jedynie z AP i PAZNOKCI, bo chyba nawet nie było jeszcze takich for- nie mówiąc już o braku neta w domu:P) a klientów to mam tyle co kot napłakał- zaledwie 3-4 w miesiącu, ale chciałabym żeby te moje klientki widziały że sie rozwijam, a i dla mnie to też jest jakaś satysfakcja.
sama jestem tego świadoma że wśrod dziewczym początkujących nie mam co szukać bo zawyżyłabym poziom, ale mistrzem też nie jestem bo nikt nie jest doskonały, no ale wśród stylistek to będę na samym kóńcu:D
i chyba już to gdzieś pisałam, że nie zależy mi na nagrodzie i nawet na podium, ale chciałabym otrzymać certyfikat i chociaż jakąś "recezję" mojej pracy- jakie robię błędy i co poprawić, bo co fachowe oko to fachowe:D
pokrzywdzona tez sie nie czuję (choć przy mężu lubie robiż z siebie "ofiarę holokaustu"- jak to mówił mój dr od dydaktyki:D) i raczej czuc sie nie będę. więc jesli jeszcze nie zostałam zdyskwalifikowana przez to co tu napisałam to uzupełniam "wniosek" na konkurs i w rubryczkę "grupa" wpisuję: stylistka paznokci :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha::hahaha:
-
no i bardzo dobrze Woszczurku , witamy w gronie stylistek :D nawet bez certyfikatu pazurki robisz śliczne :skacze: no a na dyplomik można się połasic hehe ja tak samo wiem że nie wygram ale ten dyplom kusi heh :*:*:*
-
Cytat:
Napisał
dzidzia19841210
no i bardzo dobrze Woszczurku , witamy w gronie stylistek :D nawet bez certyfikatu pazurki robisz śliczne :skacze: no a na dyplomik można się połasic hehe ja tak samo wiem że nie wygram ale ten dyplom kusi heh :*:*:*
Jak wszyscy, to wszyscy :D Się przyznam, że mnie też najbardziej kusi certyfikacik, a wiem że i tak szans na wygraną nie mam :D
-
Ja też mam zamiar startować w konkursie, tylko dla dobrej zabawy, ćwiczeń i właśnie dumy z otrzymanego dyplomiku :)
-
Ja się cche w koncu zmusic do nauczenia sie w miare prostej lini usmiechu :P zobaczymy co to bedzie, na pewno świetna zabawa bo z Wami :kwiatek:
-
ciekawe kto wygra w takim razie bo tu wszyscy piszą ze nie maja szans ;) hehe :)
-
hehe no ja tak piszę bo będę drugi raz w życiu na formie robic i nie wiem co z tego wyjdzie , ale tak się napaliłam na szablon że już nie odpuszczę hehe ;P
-
no na szblonie wychodza przesliczne paznokcie (tzn mi nie ale tym co potrafia hihihh)
-
Cytat:
Napisał
woszczur
pokrzywdzona tez sie nie czuję (choć przy mężu lubie robiż z siebie "ofiarę holokaustu"- jak to mówił mój dr od dydaktyki:D) i raczej czuc sie nie będę. więc jesli jeszcze nie zostałam zdyskwalifikowana przez to co tu napisałam to uzupełniam "wniosek" na konkurs i w rubryczkę "grupa" wpisuję: stylistka paznokci :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha::hahaha:
Woszczurku przyjmujemy twoją pracę do pasjonatek zgodnie z regulaminem z pierwszego posta. :good:
zdyskwalifikowana ? nie żartuj :cisza: :cisza:
-
no i właśnie na pewno nie wygram bo nie umiem jeszcze na szablonie zbytnio hehe ale trza cwiczyc hihi
-
no pewnie a kiedy Ci sie trafi lepsza okazja niz teraz :) trzymam za Ciebie kciuki, a moze i ja sprobuje na formie :)
-
Cytat:
Napisał
Salsa
no pewnie a kiedy Ci sie trafi lepsza okazja niz teraz :) trzymam za Ciebie kciuki, a moze i ja sprobuje na formie :)
ja też chyba na szabloniku sprubuję , ale nie wiem co z tego wyjdzie :D
-
hehe dziewczynki to też róbcie szablon :D nie będę sama hihi
-
moze tez sprobuje wtedy,dawno nie robilam ale co tam. w sumie w sobote robilam pazurki na konkurs ale fotki z profilu wyszly bardzo nieostre i sie nie da juz nic z nimi zrobic a kolezanki juz nie dorwe do konca konkursu wiec musze jeszzce raz
-
no więc rób na formie hehe , powinni teraz zrobic kolejna grupę dla początkujacych z szablonem hihi zartuje oczywiscie :D
-
super konkursik....niby to tylko czysty frenchyk...ale proste nie jest ;).... chociaz sa tu mistrzynie we frenchu :P:P no nic..lece trenowac ten usmiech :D
-
Ha ha!! Ja to tylko robie na szablonie:p
-
ja też bede robić na formie :D zobaczymy jak nam to wyjdzie dziewczynki :*
-
Trzymam kciuki chce zobaczyc pod koniec lipca dziesiątki pięknych frenchy jak nie to się zbanuje :ban: :lol:
-
tez wole formy jakos na Tiopsie to juz w ogole nie umiem robic:P:P:P
-
Cytat:
Napisał
Kamis
Trzymam kciuki chce zobaczyc pod koniec lipca dziesiątki pięknych frenchy jak nie to się zbanuje :ban: :lol:
już się boimy szefie ;P
-
zabrzmiało prawie groźnie :D
-
prawie robi wielka roznice :P:P:P:P
-
tez bym chciala,ale ciezko bedzie te fotki walnac chyba pojde do fotografa,a pazurki przedluzam metoda zelowa na formie i jestem zielona takze moze byc zabawnie na konkursie ,ale fajnie byloby sprobowac
-
A ja na sobie coś skombinuje :)
-
z miłą chęcią wezmę też udział w konkursie no i oczywiście pazurki zrobię na formie :D tylko jeszcze nie wiem czy żel, akryl czy combo - ostatnio to ostatnie mi się spodobało :D bo ja lubię sobie tak powydziwiać :)
-
i dobrze...zawsze jest dobrze troche powidziwiac..:)eksperymenty wskazane..a forma jest piekna...:)
-
I nasunęło mi się jeszcze jedno pytanko; czy ukazując zdjęcie krzywej C mam sfotografować obie dłonie? bo z profilem apzurków prolemu nie będzie, ale ze zdjeciem krzywej na obu pazurkowych łapkach będzie gorzej :P profesjonalnym fotografem nie ejstem niestety :P
-
na zdjęciu krzywej C wystarczy jedna ręka
-
A ja niewiem czy bede robic:(Popierwsze na formie robilam ostatni raz dwa lata temu i niewiem czy mi cos wyjdzie pozatym tylko akryl(dwa malutkie zdjecia w mojej galerii to wlasnie forma i akryl)Pozatym brak czasu i checi na ten french,brak modelki i sama niewiem chyba mam lenia...no i czkam na nowe zele opiero bede miala 26lipca.......
---------- Dodano o godzinie 09:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:09 ----------
i niewiem gdzie mam sie dopisac a czy b????
-
Jest wymóg żeby na szablonie robić ??
Jesteś w trakcie kursu więc A
-
Hahaha tak czulam ze pierwszy sie Kamisku odezwiesz,zobaczymy jak znajde czas i wene:)
-
i bez marudzenia proszę :P :ok: dasz radę Jade na pewno :]
-
ok powoli mnie przekonuje tylko nie rozumiem tego,,Prace tylko na tipsach nie będą przyjmowane,,?????
-
Cytat:
Napisał
Jade
ok powoli mnie przekonuje tylko nie rozumiem tego,,Prace tylko na tipsach nie będą przyjmowane,,?????
Jade Kochana musisz brać udział w konkursie :*
chyba chodzi o gotowe tipsy french?
-
Cytat:
Napisał
Jade
kochanie chodzi o to ze tipsy maja byc na pazurkach a nie na zwyklm tipsie tzn nie przyklejonym do pazura ;P mam nadzieje ze mnie zrozumialas hihi
-
hehe Dzidzulko Jade połączy sobie nasze posty to zrozumie :* :D
-
Hihihi bardzo smieszne no to juz zalapalam,chyba:):)
-
każda z nas powinna wziąć udział i koniec kropka.:D
-
heheh Jade moga byc tipsy ale nie frenchowe :) :*