są obłędne :)
Printable View
ja z pół roku temu miałam amor amor i mi się podobały a ostatnio jakieś za słodkie i delikatne dla mnie :) za to przyszł mi wczoraj Armani code :) i jestem bardzo zadowolona :) Na zimę wole mocniejszy zapach :)
Od dłuższego już czasu tylko i wyłącznie Kenzo. Bardzo stylowe i ładne zapachy na każdą okazję;) Ponadto charakter perfum podkreślają świetne flakoniki wyróżniające się na półeczce w naszej domowej kolekcji:)
A ja mam pytanie - polecacie jakąś internetową perfumerię? Szukam perfum w przystępnej cenie dla chłopaka, ale nie chcę kupić podróbek. Macie jakieś wypróbowane miejsca w sieci z perfumami?
Dawno tu nie zagladałam, teraz cisne sobie euphoria calvin klein, uwielbiam je, a moj chlop sie strasznie wkurza, bo kazdy jeden jego kolega zawsze zachwala jak przejde obok czy coś:)) ja jednak jestem za kupowaniem perfum w sklepie, lubie polazic i powybierac nowe zapachy, dziewczyny na pewno maja jakies sprawdzone strony;)
iv90 ja kupowałam tu perfumy Perfumeria internetowa, perfumy damskie i męskie - Perfumeria.pl
a ja ostatnio zakochałam się w givenchy ange ou demon le secret.
Mi się strasznie podoba Hugo Boss Deep Red, miałam je chyba 3 razy, i używałam bardzo skromnie, tak było mi ich szkoda :P
Jeszcze XX też Hugo, uwielbiam. ehh
a tak normalnie to nawet Little black dress z avonu by mi starczyło :) , teraz psikam się tym co mąż dostanie w paczce z firmy.
ja kupuje w Perfumy, tanie perfumy - 75 % | iperfumy.pl
fajnie bo maja testery więc jeśli dla siebie to zazwyczaj sporo taniej można dostać
mój faworyt to burberry brit :love: bardzo chwalą go ludzie i mega długo się trzyma.
a teraz choruje na Masaki Matsushima Mat Chocolat może sobie na gwiazdkę sprawie....
ja sobie dzisiaj kupiłam Beyonce Midnight Heat :)
ja od wielu lat jestem zakochana w DKNY be delicious, a aktualnie używam Hugo Boss white
jak nie mam kasy to czasem kupuje odpowiednik DKNY w FM, w miarę fajnie pachnie i długo się trzyma :ok:
ja pierre cardin :)
Ja kupiłam Sparkle in Paris z Oriflame'u i jestem zachwycona zapachem :)
Zuźka ten DKNY z FM pachnie ok?Koleżanka chce kupić bez powąchania próbki i tak się zastanawia czy są podobne....
osobiście mam kilka zapachów z fm i jak dla mnie są super.
cena smieszna a jakość bardzo dobra:)
Ja tez kupuje DKNY be delicious. Moj facet uwielbia ten zapach:D
jak dla mnie są ok, ja jestem w nich zakochana i te z fm mi pasują, mój opis może zbyt wiele Ci nie pomoże, bo ja tak jak faceci rozróżniam zapachy, które mi się podobają i te, które mi sie nie podobaja :D
nie znam sie na nutach zapachowych itp. powiem, że troszeczkę się różnią, DKNY są jakby lżejsze, zapach mniej intensywny, ale różnica nie jest jakaś tam kolosalna, ja je uwielbam i te DKNY i te z FM
nie wiem czy dobrze się wyraziłam ale tak czuje ;)
ja zamówiłam swojemu menowi Jesus del pozo - Quasar :love:
Załącznik 63083
pachnie bardzo fajnie i wygląda ciekawie no i cena nie najgorsza.
żródło zdjęcia: Perfumes online, venta de cosmética y peluquería. - outletbelleza.com
ja na mikolaja dostałam coco chanel mademoiselle - juz je miałam, ale nalewane, teraz dostalam oryginał i kocham je na nowo:) domownicy mi mówia ze lubie perfumy jak stara baba:D
Ja uwielbiam perfumy z avonu
Pod choinkę dostałam Rare Diamonds są śliczne i bardzo trwałe.
Spełnia moje wysokie wymagania, są wyjątkowe i nie zamienię je na żadne inne. Polecam!
Ja mam kilka ulubionych perfumików :skacze:
Moschino Love lubię tak na jakąś okazję
CK One na co dzień:D
Paco Rabanne "Paco" również na co dzień, ale z racji tego że jest już mało gdzie dostępny to staram się go oszczędzać:]
Natomiast zapach Chanel "Allure" poznałam kilka dni temu (dostałam balsam pod choinką :cwaniak2:) i również polubiłam :P ale z przeznaczeniem na wieczór :)bo to taki dość zdecydowany zapach
lady million paco rabane uwielbiam i rare diamonds z avonu,:)
Ostatnio moja jedna klientka miala nowa LANCOME. Macie jakies opinie o nich? Bardzo wpadly mi one w oko i w nos :D :D
Ostatnio mój faworyt to miss dior cherie. Wcześniej addict. . . Na sama myśl mam ochotę iść się nimi popsikac
Dostałam od mojego faceta versace kupił go we Francji na lotnisku
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...25mDAs1lnA1XLQ
niestety nie ma go już w Sephorze:( na allegro kupiłam ale też rzadko spotkać,a jest cudowny nie jedna kobieta pytała mnie na ulicy co to za zapach,no i klientki wniebowzięte zapachem :)
Ja uwielbiam zapach J'adore od Diora, są najpiękniejsze, ale niestety dość drogie dlatego oszczędzam :D
Moja pasja te perfumy są w rossmanach :))
ten perfumik jest ciezki ale bardzo mi sie podoba :)
zrodlo ceneo.pl
Moja pasja
Też je bardzo lubię.
Tak jak pisze koleżanka szukaj w rosmanie.
Sto lat w Rossmanie nie byłam:) dzięki dziewczyny :)
Ja od roku używam CK Euphoria. I chyba już przy tym zostanę. Z takich tańszych to uwielbiałam Puma Jamaica, ale tą pierwszą wersję. Piękna była! Szkoda, że już nie można dostać...
Odkryłam ostatnio Kenzo Amour, polecam wszystkim Paniom lubiącym trochę "inną" nutę.Raczej cieżkie,wieczorowe i intensywne.Używam go na co dzień w małej ilości,zapach przyciąga nosy :)
Wiem ze stary post ale na allegro są:) Chyba ze to nie te:D Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..
Jakiś czas temu dostałam od znajomego Lacoste Touch of Pink,zapach przypadł mi do gustu -także prezent trafiony. Ale miałam kiedyś taką świetną perfumke z FM,niestety nikt już w moim otoczeniu nie handluje tym.Ciężko mi ją znaleźć bo nie pamiętam numeru a pamiętam jedynie,że miała taki słodki zapach i coś tam w opisie było "dla małej czarnej..." czy coś takiego :P
ja z kolei mam taki problem od lat. kiedys wpadlam na takie zwykle perfumy gdzies w sklepiku w jakiejs galerii. kosztowaly bodaj 20zł, ich buteleczka wygladala jak wielki zielony lisc. zapach powalal na kolana, bo pachnialy dla mnie nutka piwną. prawdziwy ich zapach to zielona herbata, ale jednak dla mnie nadal pachnialy piwem. piekne polaczenie zapachow i bardzo dlugotrwale. teraz sluch o nich zaginął i nie mam pojecia gdzie ich szukac bo w necie tez ich nie moglam znaleźć.
Kochana sam możesz zapisać się i zastać konsultantką, i wtedy kupujesz sobie i perfumki , kosmetyki , i wszystko inne co tam dostepne o wiele taniej . Wcale nie musisz budować swojej "grupy" i wiele sie w tym udzielać . Nie dostajesz miana dystrybutora,a konsumenta bezpośredniego :)
Cześć dziewczyny :)
Mój ulubiony zapach - Escentric Molecules - Molecule 01!
Jest po prostu piękny. Niestety cena powalająca, może któraś z Was używa, albo zna odpowiednik tego zapachu? Wie gdzie dostać próbki oprócz jedynej perfumerii Galilu w Warszawie?
Z góry dziękuję za odpowiedzi :)
kurde też się napaliłam na ten zapach ale racja cena powala...
Niestety :( Szukałam w internecie, ale znalazłam tylko jedną perfumerię która ma w ogóle te perfumy. Zastanawiam się tylko czy ktoś może zna podobne do tych ... :) Ja nawet nie umiem opisać zapachu, "czym to pachnie" :D
hehe bo to na każdym pachnie inaczej:)
wiem że są jeszcze z 2 cząsteczkami podobno