jesli wyslalas dwie pracy jedna po drugiej to dostaniesz tylko jedna odpowiedz automatyczna, a za jakis czas odpowiedz czy wezma udzial czy nie, jesli jeszcze nie dostalas to moze przez to ze administratorzy zapracowani... rzeba czekac
Printable View
jesli wyslalas dwie pracy jedna po drugiej to dostaniesz tylko jedna odpowiedz automatyczna, a za jakis czas odpowiedz czy wezma udzial czy nie, jesli jeszcze nie dostalas to moze przez to ze administratorzy zapracowani... rzeba czekac
ja juz dawno dostalam info ze moje wezma udzial ale konkurencja spora pewnie nie wygram nic ale warto wystapic;p
No wlasnie 16-tego wyslalam 1 zgloszenie i do tej pory kompletna cisza , absolutnie żadnego potwierdzenie czy praca doszla czy tez nie... Eh :< chyba poprostu sie nie dostalam dalej .
Ciekawe czy moje sie dostaną chociaż he ;) Wysłałam dopiero wczoraj o 23:00
Evelina mam nadzieję że się dostaną :*
i nie mogę się doczekać aż zobaczę Wasze prace :cwaniak2:
nawet tego automatycznego potwierdzenia??
napewno bedzie zatrzesienie prac, cos slyszalam o ok30 ale o jeszcze przed zakonczeniem przyjmowania...
a moze administratorzy spia??w ogole na forum zrobilo sie pusto, ktos w ogole pilnuje forum??bo statusow to ma duzo osob a robi i udziela sietak naprawde nie wiele :nie_powiem:moze czas zeby to zmienic??
Nawet :( kompletnie nic , Jako dowód mam tego mojego meila w wiadomościach wysłanych:(
Dziewczyny, zapominacie ze w weekendy ludzie odpoczywają( Admin też człowiek;)) To praca charytatywna, więc spokojnie, bez nerw. Na bank dziś ktoś się za to weźmie:)
nie zapominamy choco, i nie mam na mysli tu weekendow.
Mesiaszu Twoja praca dotarłana maila konkursowego 16.06 i w tym samym dniu zostało wysłane potwierdzenie. Jesli nie dotarło do Ciebie, to zapewne poczta szwankuje. Osobiscie potwierdzam, Twoja praca dotarła i weźmie udział w konkursie.:)
Uff... ulga, dziekuje bardzo :] i przepraszam wszystkich za moje "panikowanie" :D juz sie nie odzywam
już nie mogę się doczekać aż prace będą wystawione na forum :D bardzo lubię pastele, choć myśle że wiele z nas było ograniczone przez długość, to i tak będzie wiele pięknych prac :)
Dokładnie stefcia długość ogranicza ale na tym to polega nie sztuka zrobić coś fajnego na długasach krótkie to wyczyn ;) pierwszy raz poświęciłam swoje szpicki na rzecz króciaków
Przytulanko zgadzam się na długich zawsze łatwiej coś zrobic jakiś motyw bo jest na czym a na salonówkach to wyzwanie i takie są trudniejsze do zrobienia :)
jeszcze dwa dzionki i zobaczymy pracki :):cwaniak2::cwaniak2::cwaniak2::cwaniak2:
i tak myśle że będzie pięknie i romantycznie :D
Ale będzie kolorowo :skacze:
jutro już ankieta ! ! :tany:
oby była :]
no oby była bo pojutrze wylatuję, a chce mieć możliwość głosowania :yess: :D
Tyyyle prac! tyle inspiracji :O
juz dzisiaj !!:) :skacze::skacze:
heh widzę że nie tylko ja czekam jak szalona na Wasze prace :cwaniak2:
ja tezzzz czekam :cwaniak: juz nie moge sie doczekac na ten oczoplos:)
Ja też wchodzę i sprawdzam hehe :)
---------- Dodano o godzinie 09:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:33 ----------
Wysłałam pracę o 23:00 w niedziele. DO tej pory nie otrzymałam odp. Czy moja praca dostała się czy nie??
tak Evelina, dostały się....było wysyłane potwierdzenie:). Nasza skrzynka konkursowa chyba oszalała od nawału prac, Kamis musi ją sprawdzic i ewentualnie naprawić.
ja tez czekam ale chyba sie nie doczekam;p;p
czekasz od konca maja i nic nie mówisz:opotwierdzenie zostało wysłane 31 maja i oczywiscie Twoja praca zakwalifikowała się
jak ktos jeszcze ma wątpliwości, to zapraszam do mnie na pw:)
tusia zle mnie zrozumialas ;p czekam w koncu na sonde;p a to ze sie dostala to wiem kochana :*
o ufff kamień z serca:D
kto wystawia ankiete?? kamis czy ktos inny z modkow??
jak kamis to na wet nie ma co odswiezac strony przed 22 haha
widze, ze czekam z niecierpliwoscia jak kazdy xD dobrze, ze zaraz wychodze i bede zajeta do wieczora bo tak to bym non stop wchodzila i sprawdzala czy juz sa prace :D
nie jesteście osamotnione w czekaniu :D mnie też już zżera ciekawość :P:D
ja to ide sprzatac zejdzie mi ze 2 h mam nadzieje ze do tej pory juz sie doczekam pazurkow
im blizej ankiety tym bardziej sie boje tego ze jak zobacze te wasze prace to sie zalamie, ze taki badziew wyslalam:/:
paulka bo cie siekne;p ty nie robisz badziewiu glupia ;p
ha! a myślałam ze tylko ja co 5 sekund odświeżam stronę i sprawdzam ;P
souki ała nie tak mocno, bo oddam:P
elirena nie, nie jestes sama:)
Paulka ja mam tak samo, tez mi sie wydaje ze wyslalam badziew a napewno bedzie mnostwo swietnych prac. A tak w ogole to zaraz jajko zniose czekajac na te prace:D
Ale nas tu dużo w tej "poczekalni" :haha:
no jeszcze nie ma??:o myslalm ze jak skoncze pazurki klientce to jzu beda a to doopa, trzeba czekac, kamis pewnie wrzuca ankiete i tak sie zneca eh ten kamis
:tuptup:
/
haha :D jeszcze pobijemy rekord w ilości osób zalogowanych na forum :D